What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Termometru, rh metru, ph metru si solutii de calibrare sunt must have pentru viitor, clar! am vazut ca umidificatorul e mai accesibil, sunt bune cele pentru camera? Am vazut pe Olx unele...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sunt bune. Conteaza sa aiba rezervorul cat mai mare si sa aiba butoane mecanice si nu digitale daca vrei sa il automatizezi pe viitor ca sa mentina umiditatea. Altfel, macar sa aiba reglaj al cantitatii de apa vaporizate. Verifica si la magazine mai serioase si in china inainte sa arunci banii pe vre-un chinezism infect pe olx. De multe ori e mai ieftin sa eviti site-urile de genu pentru aparatura de genul asta. Pot fi chinezisme luate cu 5-10 dolari din china si tu dai triplu banii.
Ph metru nu e asa important la sol, mai important e TDS metru-ul. Pe mine ph-metrele mai rau m-au incurcat cand le-am bagat in seama.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Total dissolved solids, adica un indicator al mineralizarii apei cu care uzi plantele. Ca sa poti doza nutrientii. Dar nici ala nu e obligatoriu. Doar ziceam ca e mai util ca un ph metru.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Am so eu o întrebare!
La cat timp înlocuiți sita de la pipă bong??
Eu o folosesc până la 5-6 shoot-uri!!
Voi cum procedați??
Mort!!!
:kos:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu bag numa kief si hash la bong asa ca tine lejer cateva zile o sita. La bud cam trebuie inlocuita sau arsa bine dupa vre-un gram sau 2.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca te referi ca o sa nimeresti tu sweetspotul cu un joint in un aparat cu rezerve gandite special pt el.. eu zic ca nu prea ai sanse.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Adica explo vrea sa spuna: intr-un aparat gandit sa functioneze doar cu rezerve compatibile. Implicit, continand tutun.
Ideea e ca nicotina are temperatura de fierbere de 247 C, pe plaja la Mamaia. Asadar peste temperatura THCului. Si a CBDului. Si a CBNului. Teoretic, o sa faca treaba. O sa scoata tot.
Practic, daca o sa iti si placa ce iese, e alta poveste. Io zic sa incerci si sa ne spui :D

Sunt nefumator de tutun, poate din asta vi se pare ca scot niste perle :)) Si joint-ul cand il rulez, nu conteaza ce tutun pun, am bagat si marble de contrabanda ca nu simt nicio diferenta intre ele , toate sunt gretoase pt mine..ideea e ca acum a inceput sa imi placa sa fumez, sa ma gandesc la viitor, dar parca nu imi vine tigara simpla sa bag, m-am obisnuit sa imi creeze o stare fumatul. Pe viitor poate o sa renunt la cacatul asta de tutun in joint, imi e frica sa nu ma apuc de tigari. Cat despre IQOS am vazut ca bagau astia tigarea in el si fumau, m-am gandit ca merge si jointuletul, nu am habar despre tigari v-am zis. Eu bag doar tigari d-alea bune :))))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu e chiar tutun si doar tutun ala. E foarte aditivat. Si na, in joint nu tre neaparat sa pui tutun. Mai ales daca nu fumezi de fel, e si pacat.

Imi place sa il fac mai lung putin sa meditez :)) Ca o chestie: aroma unui mugur bine crescut se simte in joint? Oricum, daca simt ca o sa imi placa tigarile normale, o sa stopez chestia asta cu tutunul, nu am de gand sa ma apuc de tigari. Ramas fara marfa , dupa vreo recolta de 50 de grame pe cateva plante ,am impresia ca a ramas o chestie mica ce ma duce cu gandul la fumat gen ce bun ar fi unul, un fel de dependenta psihica cred, dar nu stiu daca e fata de tutun sau fata de iarba. Probabil obisnuinta ca ieri aveam, nu stiu. Ca plm, doar nu mi-am bagat in vena sa fiu in sevraj :)) Oricum , dupa vreo 4-5 saptamani de fumat intens, cand am itnrerupt acum am cam avut cv probleme cu somnul, chiar si cand fumam inainte sa adorm ma trezeam cu gura punga si neodihnit bine

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ca sa il faci mai lung il poti face mai subtire. Eu bag vreo 0.45-0.5 in unu si sparge si 2 persoane o bucata de-asta. Iese fix cat o foita king size, minus 1 cm lungime.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Pe viitor poate o sa renunt la cacatul asta de tutun in joint, imi e frica sa nu ma apuc de tigari.
Ca sa zic asa, daca nu renunti acum, nu o sa mai renunti dupa aia la tutun. Sau oricum, greu. Starea de nervozitate pe care o da lipsa tutunului, dupa ce s-a obisnuit corpul, e greu de depasit. E un drog destul de rau. Si iti mai si pute respiratia d la el. Bine, tu nu mai simti...

Mersi de sfaturi! Pe viitor o sa imi achitionez un vaporizator mai bunicel pentru acasa, iar pentru calatorii si deplasari o sa apelez la Mr. Joint. O sa il mai raresc.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bai, radem noi, dar e nasol. Eu stiu ce am patit dupa 9 zile de opiu (valabil pentru orice pastile care contin codeina or stuff). De altfel v-am povestit, ma kkm pe mine de rau ce imi era, si a durat tot cam pe atata sau chiar nitel mai mult sa treaca majoritatea greului...
Bine, la tutun e altfel, dar putini care incep se mai pot lasa. Si toti zic: bai, daca as vrea, m-as lasa...

Scrollam pe insta, si deodata vad o chestie noua in materie de iarba. A facut vreodata unul dintre voi charas? Metoda mi se pare simpla, iar efectul din ce zicea ala pe insta :''te trimite direct pe luna''. :)) Decat sa stau cu gheaata si mii de site cum fac astia hashul, mai bine charas

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Charasul il faci cand ai prea multa iarba si vrei sa o transporti usor. Nu e cazut pentru majoritatea dintre noi. Ce am mai facut eu e asa putin la trim, de pofta.
Dar metoda nu e deloc noua, posibil sa aiba 1000-2000 ani sau mai mult. Eu charas-ul prefer sa il cumpar, nepal temple ball e preferatul meu.
La bubblehash e mult mai bun yeldul si e mult mai pur. La charas o treime sau o jumatate e piele moarta si jeg de pe maini.

Last edited:

Latest posts

Latest posts