What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ok, si daca vreau sa fac un jurnal pe viitor si nu-mi aduc aminte de link-ul asta postat de tine, pe unde-o iau?
Inteleg ca dau clic pe "New Journal Entry" si fac colo ce faceam intr-un thread adaugand cat mai multe detalii: in/out, sol/hydro/etc, organic/sintetic, ph, temp, rh, poze saptamanale, etc si altele?
Ma rog, inclusiv/mai ales soiul si breeder-ul... :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ceva de genul, n-am facut niciodata dar banuiesc ca iei un cui in bot si te poarta butoanele unde trebuie.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hai baieti, ca am si eu seminte, si fac un concurs, pentru cine fumeaza in 2020 cea mai mare proportie de iarba watercured din tot ce fumeaza. Cine se baga?
:laughing:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cineva care nu fumeaza deloc ar putea sa castige detasat fumand doar o pipa de watercured.
Eu nu ma bag la concursul asta..

piramidon

Veteran
Nici io, da' mai pun una intrebare:
Becului led i se scoate usor capacul (desurubare, etc) sau trebuie taiat?
Inca n-am ajuns la magazin, sa iau becurile la verificat, intreb si eu ca sa fac cat mai putine miscari p-acolo dar sa fiu sigur ca iau ce trebe.
Inteleg ca toate cele cu capac de plastic mat pot fi demontate, sau trebuie sa fiu atent la ceva anume?
Nu de alta, dar nu-mi place sa petrec prea mult timp printre rafturi, mai degraba m-as duce pe strand, e mai placut p-acolo... :biggrin:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Trebuie taiate sau fortate. Dar mai sigur sa le tai. De aia iti trebuie de plastic si nu de sticla.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@pira: De la caz la caz. Eu facui asa: Am bagat nervos o surubelnita mare in masca de plastic, cat sa fac o gaura. Dupa care am bagat prin gaura coltul la un patent de taiat fire electrice (șfichi), si i-am dat fara mila. Am tras de ea pana s-a rupt. A fost foarte usor.

Este drept, la inceput le-am taiat, dar la cat rumegus am facut, mi s-a taiat.

Asa: bagatul nervos inseamna ca am pus becul jos pe covor, am tinut surubelnita (mare, in cruce) bine in mana (de maner), si am infipt-o PARALEL cu placa cu LEDuri. Pe cat posibil. Ceva ca in filmele cu multa violenta. Dar merge si taiat cu blandete, si apoi bagat șfichiul in taietura si tras salbatic :D

@explo: marturisesc ca nu m-am gandit la asta :))

piramidon

Veteran
Mi-a explicat cineva odata cum sa dau resize la o poza (sa o fac mai mica), mai esti p-aici?:whistling:

cadavruslos

Well-known member
Stie cineva astia de la RQS sunt banca de seminte , adica au ei genetica lor sau sunt doar distribuitori , iau de la altii si vand mai departe ? Pareri ceva ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mi-a explicat cineva odata cum sa dau resize la o poza
google online resize image
Na, daca esti pe mobil, probabil e mai simplu. Daca esti pe windoz, in Paint ai direct resize sau ceva de genul sus in bara, in tabul Home.
Sau mai clar:

If windows = true then Paint [home/resize]
else if linux = true then gimp [image/scale image] (sau linie de comanda, dar in cazul asta nu intrebai. De ex: convert -resize 50% source.png dest.jpg)
else
online resize image [a la maitre deepstate]
end if

Pillang

Well-known member
Stie cineva astia de la RQS sunt banca de seminte , adica au ei genetica lor sau sunt doar distribuitori , iau de la altii si vand mai departe ? Pareri ceva ?

Rqs e un breeder, face seminte, daca te uiti la numele strainurilor, o sa te convinga, royal haze, special queen, etc. Nu sint strainuri rele, desi nu este preferata mea, le cunosc aproape tote plantele vechi de la ei, nu o sa regreti probabil, daca incerci citeva

gumzgi

Well-known member
pute prea tare explozive... am mai uscat chestii inauntru dar tura asta a iesit ceva d pute de te duce la belele mirosu

deepstate

Active member
Or fi ceva metode mai speciale de uscat in camp? Ma gandesc ca o intorci de cateva ori pe zi si vezi cum progreseaza.

Latest posts

Latest posts