What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

cristocel420

Active member
Am văzut pe aici o sativă columbiană ceva landrace, era toată Purple, ramuri, frunze și buzi, arăta înfricoșător, aveți vreunu idee de unde pot cumpăra semințe.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Posibil sa fie purple haze de la ace. Nu e landrace dar are in genetica o sativa columbiana purple.

cristocel420

Active member
Ala de la Ace se face Purple doar dacă e frig și numai în ultimele săptămâni de flower.
Asta era purple și în veg dar ceva de nedescris Purple fără pic de verde foarte intens.
Am găsit în ultimate sativă thread la pagina 521dar asta pare photoshopata și mai are și verde pe ea asta nu avea deloc verde și erau pozele fără filtre. Pure Purple.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=326079&page=521

Last edited:

cristocel420

Active member
De frumusețe doar, dar pun pariu ca o sativă de aia tre sa spargă și interesant. De obicei soiurile Purple sparg mai slab, dar la Ace seeds purple heizu sparge mai tare ca OTH și Green haze.
La mine în thread ultimul haze postat e dintr-un pachet de Purple heiz dar i-am zis OTH ca nu sa părpălit doar albăstrit, aveam temperaturi mari cu hps și să se facă Purple tre sa scazi temperatura în grow.
Pagina 15.
https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=343064&page=15

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Recolta e mai slaba la purple, genele sunt legate in acest sens. De spart nu e neaparat sa fie mai slaba. Nu stiu, landrace purple suna oarecum contra evolutiei firesti. Daca gasesti ceva detalii sa ne mai zici si noua una alta.

piramidon

recidivist icmag - OUT-ist convins - microgrower
Veteran
Ba eu zic ca tu n-ai fumat bud purpuriu.
Prima data mi-a iesit accidental la un grow tarziu (outdoor, pana-n noiembrie), apoi din cand in cand deliberat mai lasam cate una mai tarziu si cateodata iesea iar cate o crenguta mov.
Bud-ul tarziu si colorat de frig are un gust aparte, savuros si dulceag, iar high-ul e total deosebit de soiul initial. Asta e un fel de "live curing" daca vreti, zici ca fumezi.. fursecuri.
Dar e o adevarata ruleta ruseasca, desi n-am pierdut nici o planta in procesul asta, cel mai mare risc e sa piarda f mult din potenta. Se degradeaza thc-ul, se scutura tricomii de la frig + vant, etc.
Recomand out-istilor sa incerce, merita efortul. Bineinteles, tre' sa ai si rabdare... :tiphat:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ba eu zic ca tu n-ai fumat bud purpuriu.
Ba eu zic ca ... na ca imi amintii, asa e
tiphat.gif

Ce e drept, singura purple pana acum fu haldanul de langa gard, ca ala a prins iarna in picioare. Nefumabila, ov cors, dar mi-ai dat idei...

piramidon

Veteran
Am inteles, explo, dar eu ii dadeam capace lu' jtm pt comparatia cu loboda. :biggrin:
Ce stie motanu' ce-i ciocolata? :laughing:
Nici eu n-am fumat bud purple genetic, dar din smoke report-uri reiese ca are acelasi gust placut, dulceag si aromat "a perfect daytime smoke" il descriu pilotii de incercare.
Iar din postul meu reiese clar ca ma refeream exclusiv la bud-ul colorat de frig. Il cunosc, il iubesc si o sa repet de cate ori pot experienta. Poate chiar anul asta.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Poate vine Mos Craciun cu bud purple la tine. Daca o sa fie frig Decembrie asta. Da poate nu o sa fie, sa imi termine si mie OTHurile...

P.S. Buna aia cu ciocolata!

piramidon

Veteran
Mah fratilor, vazui ca ashtia facura concurs de crestere (Female Seeds parca..), noi avem vreo sansa sa ne masuram cu ye? Ca observaii ceva consistent la premii.
Si chiar daca thred-ul e "pune o intrebare" na, ca mai pun una:
Ce pana mea zice ala la reguli de "diary" ca eu n-am vazut asa ceva in user menu si nici de cufureala nu cre' ca-i vb...:whistling:
p.s.
Azi m-am deghizat in oltean, fumatu-i de vina...:biggrin:

cadavruslos

Well-known member
da da , astia de la Female seeds fac ceva concurs si dau seminte moca , voiam sa va zic si am uitat , mie mi-au trimis 4 x OG Chem

Pai u unde ai participat la concurs ca nu te-am vazut ? nici in cel cu cea mai frumoasa poza a lunii , nici nu ai fost selectat pentru cel in care premiul este ledu de 1500 de euro , eu am entry in concurs pentru luna august , prima saptamana din septermbrie se anunta castingatorul , cum ti-au trimis tie seminte eu nu inteleg , nu ai nici un jurnal la ei pe forum , si nici poze cu ghear de-al lor ...:whistling:
Cauta sa vezi ca am thread la ei pe forum in limba engleza ..
Pentru a intra la ei in concurs ai nevoie sa te selecteze ei sa ai jurnale active si sa fii selectat apoi iti alegi soiurile si portnesti threadu , trebuie sa indeplinesti niste conditii , asta e pentru premiu de 1500 de euro in ceea ce priveste panoul led , in ceea ce priveste castigatu de seminte nu am vazut nici o poza de a ta pentru intrarea din august si sincer nici de cand e inceput concursul din martie .. sow ...
Hello folks ,

We are proud to announce that we will be running our very first Grow Battle Competition.
We will be supplying seeds for as long as stock lasts. We will send each member a 4-pack.

Growers can choose among the following strains:
Critical Sour, Chem OG, Skunk Special, Bubblegummer, Ice, Blueberry Cheesecake and ICED Grapefruit, Maroc.

Prizes:

We will award the 3 prizes to the best grow diaries.
 3rd prize: 50 seeds of your choice plus nutrients

 2nd prize: 100 seeds of your choice plus nutrients

 1st prize: 50 seeds + a Magnus ML350 LED, retail price: €1500! THE GRAND PRIZE

DO YOU WANT TO ENTER AND WIN THESE AMAZING PRICES?

Then please send a PM (private message) before August 1 to us and we will assess your profile to see if you are eligible to enter the competition.

To be eligible:
1) Grower Must have over 50 posts and have been an active member for at least 2
months
2) Grower must have 1 completed diary (For any breeder).
3) All threads must start by the 1st week of September and finished by 20th of December max.
4) A weekly update of your grow.
5) A diary in a day type thread with pictures from varied stages of growth.
6) Open a thread with the following title "FEMALE SEEDS Grow Battle Competition” followed by the
name of your chosen strain.

If we select you please understand, we could potentially use your pictures. As it is the holiday season please understand that it might take longer for us to reply.

Stay High ,

Yours truly,
Mr B.

Last edited:

cadavruslos

Well-known member
Eu n am zis bos ca particip la nici un concurs , eu am vazut ca dau seminte moca si le am dat un pm :laughing:

Lol , eu stiam ca dau doua pack de seminte a cate 4 seminte pe pack , pentru primele 3 pozitii , doar in cadrul concursului de cea mai frumoasa poza a lunii , Female Seeds Best Picture Contest 2019 , daca ai ceva genetica de-a lor poti sa particicpi , nu stiam ca dau seminte asa la toata lumea , degeaba , in fine , tineti-mi pumnii pentru concursa , saptamana asta se anunta castigatorul pentru luna august :tiphat: