What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Pillang

Well-known member
Ați încercat careva să creșteți auto la programul 24/0 ???
Și dacă da , cum a reacționat la acest ciclu?
Mulți spun că planta trebuie sa se odihnească , că și omul!
Aștept păreri pro și contra!!!
:joint:

La automate indoor este recomandat, sa ti in 20/4, sau 24/0. (Daca ai loc, si in veg) Am primit sfatul asta de un coleg, care e mai experientat, decit mine, si nu e prostie, am incercat, functioneaza! 3 plante am tinut cu ciclul 24/0 in flow, tote au avut 100+. In conditii lux, normal...

Jukebox

Member
De cati litri ar fii indicat sa fie ghiveciul pentru a creste niste autoflower sa fie ok si pentru plante si pentru tine la harvest?

Hai salut! Vin direct cu o intrebare : floarea se dezvolta pana in ultima saptamana? sa fiu mai explicit...un strain care are 8-9 saptamani( cum e cazul la mine) a inceput sa se dezvolte abia in saptamana asta, adica saptamana 5, in sensul ca au inceput sa se observe ca se ingroasa, mirosul incepe sa se simta putin cate putin, doar ca nu imi par foarte groase florile sa zic asa...daca acum trec in saptamana 6, ele or sa se dezvolte pana in ultima saptamana respectiv 8-9 ca grosime? Am citit undeva ca in ultimele saptamani s-ar dezvolta mai mult Thc- ul, chestii din asta...nu si yield-ul. (nu sunt dealer :))) ) v-as pune si o poza, dar nu mai am telefon performant...urati-mi succes sa duc pana la cap grow-ul, sa ma laud atunci cu niste poze

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Soler Palau (S&P) sunt super.
La fel și gama whisper de la panasonic.
Da, sunt scumpe dar sunt silențioase.

Indianu'

New member
Vă salut! Long story short: am niște semințe de la o lemon haze outdoor care (bănuiesc) a fost polenizată de cânepă sălbatică, întrebarea mea este dacă jucându-mă cu aceste boabe am mai multe șanse să dau peste hemp sau bud?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Hemp. Genele sunt recesive si puternice la canepa salbatica, si atunci cedeaza in mare parte caracteristicile mai departe.

Gantz

Smoke weed and prosper
Veteran
Bun venit printre noi Indiene. A fost o întrebare ciudata asa ca la început nu m-am prins ce vrei sa spui.

E ca și cum ai spune: Am o scroafa gestanta. A prins-o un mistreț și vreau sa știu dacă am grija de pui dacă o sa dau peste porc sau jambon.

Genética rezultata nu va fi exact uniforma. Unele semințe vor scoate plante mai ca mama exotica și altele mai ca tatăl autohton. E aceeași specie dar copii vor varia mult.

Acum ce vrei sa spui cand zici ca te vei juca cu ele?
Crescut - multe variații. Cam ca ruleta ruseasca.
Breeding - cam devreme pt tine zic eu.
Arts & Crafts - depinde de abilitățile tale și de complexitatea proiectului.

Vei da de hemp? Adică de cânepă? Adică de Cannabis Sativa - cum ii zice în cărți? Pai... Da... E aceeași planta. Garantat.

Vei da de bud? Adică de aglomerațiile vegetale ce apar pe vârfurile plantei mai sus menționate, dorite de numeroși fumatori? ABSOLUT! Dar nu garantează nimeni ca vor fi potenti ca masa.

cristocel420

Active member
Eu nu folosesc, dar ce ai pățit? Dacă ție frică că ți se usucă iarba, bag-o în mai multe borcane mai mici și dacă se închid ermetic nu vei avea nevoie de nimic altceva.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu am folosit dar la tutun nu la iarba. Cred ca ar merge, numai sa gasesti pe cel cu umiditatea potrivita. Cele de tutun erau 70%+ si nu sunt bune pentru iarba. Probabil ca ar fi bun ceva in jur de 55%.

Nu am patit nimic dar tot citesc despre curing si depozitare si am vazut pe mai multi ca recomanda pliculetele astea sa mentina umiditatea inauntru borcanului si pentru curing mai bun...cum eu nu am nicio unealta de masurat umiditatea, temperatura, voiam sa aud o parere de la voi

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai daca nu ai nici un aparat de masura nu poti spera la mai mult decat sa nu le mucegaiesti. Oricum, si ca sa stii daca alea (mai) functioneaza pachetele alea ar trebui sa ai ceva rh meter..

Pillang

Well-known member
Nu am patit nimic dar tot citesc despre curing si depozitare si am vazut pe mai multi ca recomanda pliculetele astea sa mentina umiditatea inauntru borcanului si pentru curing mai bun...cum eu nu am nicio unealta de masurat umiditatea, temperatura, voiam sa aud o parere de la voi

In borcan inchis umiditatea este constant, nu e prostie sa folosesti pliculete din asta, dar nici nu este strict necesar. E mai folositor, sa ai una din asta:

picture.php

Latest posts

Latest posts