smallearth
Member
da,greseala mea.au stat afara o perioada,am crezut ca am scapat de goange.
Pamantul CompoSana e bogat in nutrienti, deci la inceput plantele pot fi la limita, cel putin anumite soiuri mai sensibile (desi eu nu am avut vreodata belele din cauza asta). Cu toate acestea, dupa 30 zile, chiar si CompoSana este epuizat, si va trebui sa ii pui ingrasaminte.Salutare, am si eu o intrebare referitoare la plantele auto.
E fail daca cresc o automata la lumina normala de casa fara un bec puternic care sa bata doar pe ea? Sau totusi cu un bec CFL sau unul led pana in 100w , iese ceva sau e fail ? Si ar mai fii o intrebare , cu un pamant compo sana ar mai avea nevoie si de alte ingrasaminte sau e de ajuns?
O fii bun de ceva ?
...
Marginea este din metal auriu.
Pamantul CompoSana e bogat in nutrienti, deci la inceput plantele pot fi la limita, cel putin anumite soiuri mai sensibile (desi eu nu am avut vreodata belele din cauza asta). Cu toate acestea, dupa 30 zile, chiar si CompoSana este epuizat, si va trebui sa ii pui ingrasaminte.
Asta, desigur, daca planta se dezvolta normal.
Si eu ma gandeam la fel, daca nu e argintie marginea, n-o sa mearga... jk...Marginea este din metal auriu...
Nu te lua man dupa ele. Da, pot sa insemne, daca ai avut posturi apreciate de multi. Atata timp insa cat sunt useri care dau apreciere si la un post cu, eu stiu, un clip de pe youtube, deja e irelevant.Explo care e frate treaba cu punctele de experienta , vad multi cu cate 150 70 200 de posturi cu cate 10 bile 5 verzi , 5 galbene , si eu am aproape 400 de posturi si am doar 5 verzi , poti sa imi explici si mie , Ms !