What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Vanzatoarea zise ca nu contine mult azot, nu imi dau seama ca sunt prea multe cifre pe acolo si ca asta se stropeste, udat la radacina isi face efectul mai greu...Bionat Plus. E Ok asta? Daca nu, nu le dau

Attachments

• rsz_20190815_113934.jpg
    rsz_20190815_113934.jpg
    55.8 KB · Views: 20

cadavruslos

Well-known member
Vanzatoarea zise ca nu contine mult azot, nu imi dau seama ca sunt prea multe cifre pe acolo si ca asta se stropeste, udat la radacina isi face efectul mai greu...Bionat Plus. E Ok asta? Daca nu, nu le dau

Cel mai bine luai asa ceva , recomand !

Attachments

• 9A4FD2A8-D809-4D50-B2F9-4EC815F007F7.jpg
    9A4FD2A8-D809-4D50-B2F9-4EC815F007F7.jpg
    39.7 KB · Views: 22

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@marijuanabest: Man, poate nu am inteles bine, ce treaba are cu radacina? E foliar!
Daca ai inteles asta, grija la concentratii, da cat scrie acolo, poate chiar pe jumatate.
E doar de urgenta, intervino si cu ceva la radacina. Bine, merge si asta, dar in alta dilutie, nu merita.

@cadavruslos: da, doar ca de la lot la lot are npk-ul diferit. Na, acu nu e o problema, merge oricum, desi uneori nu e optim pentru flower. Asta daca vrei precizie :D Daca nu, merge. Eu tot din asta folosesc.

Insa la urgenta, daca le-ai scapat cine stie cum subnutrite, foliar, sau mineral la radacina. Dupa care revii imediat la Bio. Daca o fi...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ala merge doar in veg, din motive ca e foliar.. si ca are azot de aproape 10 ori mai mult ca fosfor si potasiu. Daca nici asta nu e mult, atunci nu stiu care ar fi. Pentru flower ai fii mai aproape de ce trebuie cu ala din poza lui cadavruslos.

Hai salut! Din nou...Vreau sa discutam iar despre inforire....Am 6 plante (royal gorilla -50/50 indica sativa, royal madre 75/25 sativa indica si critical -40/60 sativa /indica) dar am un tovaras care sta aproape de mine si deja are mugurasi formati si fumeaza din ele, cu toate ca stiu ca sunt foarte timpurii si inca mai au mult pana sa se dezvolte ...ale mele de abia au aparut 2 floci mici de tot pe capete si aia imi par putini arsi acolo in varf...le-am luat nutrienti de care vorbeam mai sus ieri si le-am administrat azi, dar ma intreb cum plm are ala muguri cand stiu sigur ca are pamant din ala normal din gradina si le-a pus cateva maini mici de ingrasaminte din alea de se dau la porumbi acum vreo luna si ceva...Care sa fie faza?sativa sau indica au vreo intarzaiere in inflorire? ma chinuiesc sa mor daca mint cu apa sa fiu ferit de ochii lumii si altii ...pac!! faara griji mari ca mine ( cu toate ca nu are cate plante am eu..)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poate are plante automate omul..
Sativa infloreste mai greu, dar oricum e normal ca de abia de acum incolo sa se formeze mugurii.
Si inca o data, e bataie de joc sa fumezi inainte de termen, si mai ales cand de abia se formeaza mjgurasii si nu au nici tricomi pe ei..

asta stiu si eu ca e bataie de joc sa fumezi de acum, dar ti se pare normal ca flocii aceia albi care indica floare sa fie galbeni in cap la toate? tricomii sau cum se numesc? am cate 2 pe fiecare capat , foarte micuti si sunt si care sunt ca si arsi in capat....ca inceptor am multe intrebri si nelamuriri

cadavruslos

Well-known member
Frate ai rabdare , iti spun sincer tentatia e mare , mai ales cand nu ai material , dar planta inca nu e gata la 45 de zile , si uita de termenele de inflorire care ti le da breederu , pentru ca aici e vb de foarte multi factori , care difera de la grow la grow , daca u le ai outdoor stai chill , ca abia akm a inceput flower , si depinde de strain akm , daca e majoritar sativa va inflori mai greu , daca e majoritar indica vei avea o perioada de flower mai scurta , akm depinde si de conditii , temperatura , umiditate etc . Cea mai mare greseala a incepatorilor e ca culeg din timp , asa faceam si eu , si chiar daca e fumabila la 45 50 de zile nu e ce trebie , fa un efort si i-ri un microscop sau o lupa maxim 45x , si fii atent la tricomi , bn mai ai de asteptat pana sa te uitit la tricomi dar credema ca lupa aia o sa faca diferenta , cred ca u te poti gandi Sa arunci un ochi pe teicomi abia la sfarsitu lui septembrie , inceputul lui octombrie , atunci poti sa vezi cam despre ce e vb . Si eu am o planta outdoor si tot sunt foarte slab dezvoltate floriile sa stii , e vb si de genetica , akm nu toate plantele se dezvolta la fel nici in vegetatie si nici in flower , salut !

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Flocii aia albi se numesc pistili, si ori se uauca cand sunt polenizati ori cand sunt stresate plantele. Acusi ramane de vazut ce se intampla la tine. Oricum, inainte de jumatatea lui semptembrie nici nu are rost sa te uiti la tricomi, ca sigur nu sunt gata. Ce mai probabil in octombrie.

Voi pe aici folositi VPN-uri sau ceva? Eu sunt ca pe youtube, nu folosesc nimic...Din cauza asta nu mi-a venit niici sa deschid un thread pentru cultura mea, ca nu stiu foarte bine sa ma proteejez

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Cu TOR solutia e simpla si moka, dar poate fi mai lent. Cu un VPN platit, de calitate, este mult mai rapid. VPN moka, as spune ca nu prea se merita, mai bine TOR.

Cu TOR over VPN, este cel mai safe, dar... n-as spune ca este si rapid.
Acuma, TOR fiind folosit pentru darknet, poate ridica intrebari la ISP. Or fi sau nu protocoale la servicii sa urmareasca, nu stiu.
Nu cred ca e o problema daca stai ca pe iutub, dar daca e, esti deja luat la oki.
In realitate, nu stim ce atitudine mai au serviciile fata de ... site-ul asta cuminte si cu activitatea asta redusa. M-ar mira sa nu stea cineva cu ochii pe el.

cadavruslos

Well-known member
Deci in concluzie nu e safe nici cum , mai vezi dupaia ca mai dispar si de pe aici unu cate unu , incepi sa iti pui semne de intrebare , nu stiu ce sa mai zic , majoritatea care mai au activitate pe forum nu sunt in ro deci ... plm panica mare . Akm stai si te intrebi , oare se merita sa mai intri pe site sau nu , nu mai zic sa mai incepi si vreun thread , sper sa nu ne futa astia si sa ne lase in pace ...

cristocel420

Active member
Cadavruslos, thread-ul meu a fost făcut în ro fără vpn fără nimic ca nu știu și am făcut update timp de un an de zile n-am pățit nimic, doar acum m-am mutat în alta tara cu growu asta.
Dacă era cineva sa fi pățit ceva din cauza forumului oare nu venea sa ne zică? Eu as veni și as spune....

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Deci in concluzie nu e safe nici cum
Eu nu am zis asta, daca recitesti atent. Daca ma intrebi pe mine, nu se leaga nimeni de solutiile minime de protectie. Ca sa iti crakuiasca tie Toru, trebuie sa aiba o suspiciune ceva, da vorbim de chestii grele, nu de iarba, cand s-o ajuns acolo, putine chestii is safe, if any.

Legat de VPN, nu recomand VPN romanesc, sau alegerea unui server romanesc, la un VPN de incredere. Atat.
Si chiar si la astea, ca sa se duca sa ceara loguri, tre sa se justifice, iar vorbim de chestii grele, terorism, retele de pedofili sau proxenetism, harddrugs, crima organizata in general... Tu de ce crezi ca exista politica care exista pe ICMag? Printre altele...

Na, daca intri fara nika, se pot corela orele de postare cu momentele cand cutare ISP a raportat legatura la ICMag (dar traficul nu poate fi decriptat, deci automat ar trebui sa te prinda in vreun flagrant, si nu cred ca obtine careva mandat de perchezitie pentru ca DIICOTul suspecteaza ca userul cutare de internet intra pe ICMAG la ora cutare).
Nu isi bate nimeni cu asta capul, TOCMAI PENTRU MOTIVUL CA ICMAG NU E SITE DE DEALING! A, vorbim de crima organizata, vorbim de altceva. Ne postam buletinele (cum a facut cineva la un moment dat din greseala) e altceva. Trimit aia asa intr-o doara un echipaj sa verifice, si miroase tot cartierul a iarba, na, iar e altceva.

Cred ca am zis tot ce aveam de zis.

@cristocel: Cred ca s-or tinut 10 sedinte la garda despre cum le-ai scapat tu printre degete...!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar eu, ca am vorbit si cu ei pe chat in cel putin 2 randuri. Si daca stau sa ma gandesc, cand a fost sa fiu aproape de a avea probleme, tot de la oamenii de ii stiam in viata de zi cu zi era problema, nu de pe forumuri ori chat.
La nivelul la care va faceti voi probleme, cu cateva plante in casa pentru consum propriu, pai ar trebui sa le sariti singuri in traista ca sa aiba treaba cu voi. Mai bine ganditi-va daca stie cineva ca voi createti iarba ori cu cine ati mai fumat ori de la cine ati mai cumparat, ca de acolo vin problemele!
Mai interesant e ca o buna parte dintre voi probabil cumparati iarba ocazional, si tot de forum va feriti. Cand ar trebui sa limitati de fapt interactiunile cu oamenii ce va pot da in gat daca sunt prinsi la anaghie. Sau daca i se face flagrant la dealer clar puteti avea probleme chiar daca nu va toarna el. (Si nu vorbesc din povesti. Cel putin un om pe care ii stiam bine a avut probleme cel putin o data in fiecare varianta pe care o mentionez. La asta se adauga cativa de pe forum care au revenit si mi-au zis cum au fost prinsi. Asta ar putea sa fie poveste, dar intarind ce am auzit de la oameni apeopiati tind sa cred ca nu au fost.)
Unu de pe forum nu te poate turna. Nici daca ii face flagrant la unu de pe forum nu te prinde pe tine. Sa iti intre in casa pe baza la ce zici pe net sau pe baza la niste poze iar nu se risca nimeni. Asa ca daca nu dai detalii sau indicii pe aici si iti vezi de treaba ta, poti sta calm.
Si mai zic inca o data, daca cineva vrea sa posteze poze/jurnale si ii e frica de interesul politiei asupra persoanei lor ori a growului respectiv, dati un pm si vi le postez eu anonim. Ca sa nu va mai fie frica. La fel de bine puteti sa va schimbati contul ori de cate ori credeti ca sunteti in pericol. Eu cred ca va panicati de niste chestii care sunt aproape fara risc. Nu zic ca strica sa fiti panicati putin, insa sunt zone unde puteti limita riscul mult mai mult decat aici. Mai ales pentru un grow de 100-200 gr pentru uz personal.

cadavruslos

Well-known member
Man in cincluzie cum e mai bn sa intei fara Tor sa nu bata la ochi sau cu Tor ? Apropo de ce zicea si Jtm , ca Tor s-ar putea saatraga suspiciuni , crezi ca e mai safe sa intei fara , multumesc pentru lamuririle astea , plm e bn totusi sa fii si un pic panicat , in ceea ce priveste prientenii nu exista asa ceva , daca vrei sa fumezi nu tre sa stie nimeni ce faci u , prima regula , si daca ai prieteni cu care fumezi nu trebuie sa stie ca u cresti , cumperi si u la fel ca si ei ... vorba ta singuri care pot sa te toarne sunt tot cei care stiu , da din moment ce nu vinzi si nu stie nimeni nu cred ca avem de ce , eu mi am lut niste filme sincer in ultimu timp cu site ul deoarece am vazut ca toti mai multi useri au disparut asa dintr o data , gen hempfield , mike 1983 , iar Alin akm , ganjbwoy Mj , vb de useri care mi- au mai dat sfaturi si cu care am mai conversat , ba pe chat , ba pe threaduri , si daia zic , nu am anturaje , nu am nevoie de nimeni , doar imi cresc treaba mea pt mine atat , nu s vreun gaozar sa stau sa vand sa ma duc la puscarie , avem 2 3 plante pentru consum propriu si atat , nu se merita frate pentru asa ceva sa iti nenorocesti familia , copii , viitoru , pentru o pasiune te pote costa si pentru medicamentu tau , e greu ce se intampla in romania cu legile astea de cacat , dar cel mai dureros este ca tot mai mereu pleaca de la prostie , naivitatea unor de a mai face un ban in plus , fara sa puna in balans consecintele , cel mai bine :
Don t tell , don t sell , don t smell , and sty safe !
Bn ca mi am scos si eu filmele aste cu siteul , plm daca. Sunt pe indica e de inteles , ms pentru vb astea , m-am mai libistit akm ...

Latest posts

Latest posts