What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Pune o intrebare,primeste un raspuns

Bruder.Dr.Kush

New member
Salutare tuturor

Salutare tuturor

Salutare tuturor,:wave: As dori sa imi spuneti un strain pentru out,(vestul salbatic):plant grow: unul care a mers foarte bine la voi, ca dupa detaliile producătorilor nu ma pot lua. Am mai avut încercări de grow dar din pacate nu am dus unul la capăt. Tin să menționez ca nu am sa ma prezint personal sa cumpăr semințele. Multumesc mult tuturor. :tiphat:

PaparudaF

Member
Multumesc pentru raspuns. Am mai citit si am aflat ca endomicorizarea este benefica pt ce ne intereseaza pe noi. Din pacate, piata in romania este destul de saraca pentru astfel de produse.

Am gasit "Tomato Starter" , Empathy, produs sub forma de biscuiti. Nu gasesc nicaieri pe net ce fel de spori contine. Imi poti spune daca te-ai intalnit cu produsul asta si in caz contrar tu ce folosesti?

In alta ordine de idei am dat de pamantul asta:
jcFTKrDoMtrmQAAAABJRU5ErkJggg==

Te-ai intalnit cu el pe piata? E doar 10 lei sacul.

Nu am gasit online compozitia. O sa ma duc sa-l caut in magazin sa vad exact ce contine.

PS. Am niste seminte GTH#1 si as vrea sa le impart in doua grupe: una full organic si una cu lichide imbuteliate care se preteaza culturii eco.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Aici la growshop gasesti cateva produse diferite la fiecare. Dar sunt mai scumpe decat cele de la magazinele de gradinarit clasic. Nu stiu cum e la tine dar cauta pe net daca nu gasesti in tara comanda de afara. Poti gasi pretiri bune din eu.

gumzgi

Well-known member
imi da/ti si mie o reteta de ceva de mancat , baut ce se face cu buruiana o reteta mai pentru incepatori in sensu ca vreau sa nu fie fail, deci fara unt si milky daca se paoate

gumzgi

Well-known member
sparciuri de kush si haze, un cur de plasa poate imi zici si tu ceva asa pas cu pas si poatesa nu necesite sa pun tot .

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, parca era o reteta de omleta (sau erau oua ochiuri??) pe aici de o recomandau niste useri. altceva nu as stii ce sa iti zic sa faci cu alea.
unt merita sa faci cand ai destul, si material cu cristale. nu prea ai ce sa dai fail daca urmaresti reteta.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ia si tu cateva frunze, rupele bucatele, baga-le in tigaie peste uleiul incins, peste 5 minute baga si ouale, si... cand e gata omleta, papa tot. Inainte de masa, spune Tatal Nostru de 3 ori.

deceneu

Member
Salutare bai baieti. Am pus si eu 2 automate indoor, astazi au incoltit sub servetele si le-am pus in pamant.

In legatura cu udatul, cat de des trebuie sa le ud ? Si cam cat ca nu am idee

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pamatul trebuie sa fie umed dar nu sa balteasca apa. Si apoi il lasi sa se usuce dar nu cat sa se vestejeasca planta, apoi uzi iar.. si tot asa. Maxim un sfert din capacitatea ghiveciului ar trebui sa uzi cand planta e mica.

deceneu

Member
Pana acum ma descurc cu udatul, imi era frica sa nu le inec pentru ca le-am pus direc in ghivece mari. Am citit ca nu e bine sa muti automatele, pentru ca le poti stresa grav.
Aratau destul de nasol pentru ca nu am tinut cont de temperatura si era prea mica, una din ele nu reusea sa sparga samanta si sa scoata frunzele asa ca am ajutat-o eu. Si cealalta era oarecum ok dar cam lasate frunzele.
Pana acum le-am tinut la 24/24 lumina, dar am citit ca cica daca le lasi si la intuneric unpic chiar daca automatele nu tin cont de fotoperioada, se regenereaza mai usor.
Si surpriza acum arata super :D O sa revin cu cateva poze curand.

deceneu

Member
O intrebare, ca am uitat.
Daca automatele nu tin cont de perioada de lumina si infloresc automat, le pot stresa daca de exmplu intr-o zi le-am tinu 24h lumina in alta 18 si in alta 10 ?
Sau minim ar fi 12/12 ?

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
La auto nu contează ciclul de lumină !
Câtă lumină le dai atât crește!
Dar totuși eu nu as da mai puțin de 12 ore de lumina la o auto!
Și dacă tot are acea perioadă stabilită la care sa înflorească aș profita și aș da cat mai multă! Ca exemplu 18/6! Merge și la 24/0 !
Baftă!

garuzy

Active member
Salut. Poate cineva sa ma ajute cu o parere despre CFL Dual Spectrum de 150-250w?
Pentru plante regular. Multumesc!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Iti bati joc de bani. Nici un cfl mare nu e eficient, si oricum, ledurile sunt mai ieftine si mai eficiente decat orice cfl.