What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pune o intrebare,primeste un raspuns

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Astea or fi bune de pus pamant in ele ?

http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/80179471/

skubb-cutie-depoz-alb__0111721_PE262660_S4.JPG

http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/50186388/#/50186388

skubb-cutie-alb__0111728_PE262667_S4.JPG

Ceva apropiat ca si marime ar fi : http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/10099289/

vessla-ld-dpz-rtl__51640_PE151550_S4.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
interesant acesta ultimul, daca-i plastic de calitate ce nu degaja tot felul de chimicale l-ai putea gauri si folosi pe post de ladita. e foarte bun ca are si picioare, iar culoarea e perfecta :D.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Initial m-am gandit sa folosesc astfel de recipiente pentru grow-ul precedent, insa cutiile astea vin deja gaurite (cred ca pentru a putea fi desfacute usor atunci cand sunt bagate unul intr-altul) iar la momentul respectiv asta era un dezavantaj.

Faptul ca au rotite este clar un avantaj , dar nu stiu cat de rezistente sunt (mi se pare cu fundul este drept, fara nervuri si e posibil sa faca burta sau sa se rupa rotitele cand ar fi pline cu pamant umed). Ma gandesc ca ar merge sa ramforsez fundul laditei cu un gratar pentru trafalet, peste care sa pun o plasa de tantari, oferind radacinilor foarte mult aer in felul asta.

FT002267.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
cred ca mai simplu ii dai gauri cu bormasina in tot fundul, si ii adaugi un picior pe mijloc pentru suport. mai mult de atat nu cred ca ii trebuie. si vreo 4 de alea cred ca-n numai bune pe un metru patrat de growroom.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Oare la cate clone sa ma incumet pe o cutie din aia ? Banuiesc ca 16 ar fi prea aglomerate. Varianta cu 9 clone/ladita ar fi ok ?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
9, mai multe de atat cred ca ar fi mult prea multe. mai ales ca au radacinile in acelasi recipient. cu veg nu mai mare de 3 saptamani..

awy

Member
cred ca mai simplu ii dai gauri cu bormasina in tot fundul, si ii adaugi un picior pe mijloc pentru suport. mai mult de atat nu cred ca ii trebuie. si vreo 4 de alea cred ca-n numai bune pe un metru patrat de growroom.
ai putea da gauri si cu o trompeta bine aprinsa, doar suntem eco, ce mama naibilui

mrjack

New member
salutare , suntem la sf lunii iulie deci cam tarziu din puctul meu de vedere dar cum incercarea numarul unu se dovedeste a fi dezamagitoare si nu in sensu ca nu ar mai fi acolo ci pentru ca nu cred ca voi avea rezultate asa de bune ma gandesc sa ma misc repede si sa incep un al2lea grow problema mea acum este : sa iau seminte autoflowering , care din cate inteleg eu au vreo 3 luni de dezvoltare ceea ce inseamna august , septembrie, octombrie poate chiar inceput de noiembrie chestie care mie nu mi se pare ok , sau sa iau seminte normale .... care din cate am calculat eu ar intra in flowering unde prin septembrie ,care metoda credeti ca ar fi mai productiva ;)

birkenauu

New member
Nelamurire la solutia nutritiva.

Nelamurire la solutia nutritiva.

Noroc si bine v-am gasit , am o mica nelamurire , sunt la primul meu grow indoor , fetitele au deja 2 saptamani si 2 zile si as vrea sa incep sa le dau nutrienti pt perioada de vegetatie. produsul pe care vreau sa-l folosesc se numeste Agro universal , pe spate scrie sa dizolv 15ml la 2 litri de apa , ideea este ca eu din aia 2 l de apa cat le ud incepand de maine?! sper ca n-am fost asa stupid cu intrebarea mea :D:dance013:

awy

Member
Noroc si bine v-am gasit , am o mica nelamurire , sunt la primul meu grow indoor , fetitele au deja 2 saptamani si 2 zile si as vrea sa incep sa le dau nutrienti pt perioada de vegetatie. produsul pe care vreau sa-l folosesc se numeste Agro universal , pe spate scrie sa dizolv 15ml la 2 litri de apa , ideea este ca eu din aia 2 l de apa cat le ud incepand de maine?! sper ca n-am fost asa stupid cu intrebarea mea :D:dance013:
fertilizezi si tu cam o data la aprox 3 sapt, asa vei ocolii sa iti otravesti planta cu prea multi nutrienti (fertilizatorul ramas in sticla se pastreasa la loc intunecos si racoros), totusi cred ca la 2 saptamani este un pic cam devreme pentru fertilizator, ele momentan sunt mici(si nu au nevoie de prea multa hrana) , pentru moment pamantul le satisface nevoile

FiltruFRATE

Member

Sau ai putea achiziționa fertilizator dedicat creșterii canabisului. Nu îți recomand să prepari 2L dacă nu vei folosi 2L dintr-o dată. Reduci la 1L sau 500ml de apă; idem și în cazul fertilizatorului.

Iar pentru că sunt încă tinere, folosește cantitatea minimă recomandată. Dacă nu există așa ceva, pui o 1/3 din cantitatea înscrisă de producător și crești ușor concentrația, în funcție de vârstă și de cum reacționează planta.

awy

Member
am observat ca vreo 10 frunze din interiorul ramificatiilor ( pe la baza) care sunt lipsite de lumina directa a soarelui s au uscat. este ceva normal sau duce lipsa de ceva ?

mrjack

New member
si totusi ce parere ai ... inceput de august , autoflowering sau seminte normale ... ma gandesc si sa le protejez cumva cu un mic solar ;)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
o sa va rog sa recititi regulile forumului. reclama sau discutiile despre alti vanzatori de seminte in afara celor ce sustin forumul sunt interzise.

mrjack

New member
o sa va rog sa recititi regulile forumului. reclama sau discutiile despre alti vanzatori de seminte in afara celor ce sustin forumul sunt interzise.
ok ok , deacord si foarte normal .... :dunno:singura chestie e ca pe aia nu prea poti sa ii numesti vazatori eventual doar tepari si/sau militieni ;) :d

Latest posts

Latest posts