la sative te asteptai la bud compact ? jeez...
View Image
nu am intalnit personal aspectul asta pana acum ... din foto se poate spune ca melcu, dar tin sa precizez ca muscatura era prezenta inainte de aparitia spoturilor alea... intrebarea mea e... de la ce sunt alea bre ??
noroc baieti, cam cat de sigure sunt siteurile romanesti?ma gandeam sa-mi iau un bong sau ceva? need some help plz? e un site ###, careva a folosit site ul ala sau le-a facut o vizita la sediul lor? vad ca au f multe.. si mi se pare cam dubios totusi ca la noi in romanica sa aiba de toate pe site ala de la a-z sa poti creste profi
dar dupa cum ziceam, as fi vrut sa mi iau niste bonguri..pipe etc reinnoim echipamentul vechi
Salut
As avea o intrebare pentru acest grow.
Aceste plante autoflower au cam 45 de zile (+- 5). Vremea nu prea le-a oferit bucurie exact din primele ore de viata in sensul ca au fost doar furtuni vre-o 1-2 saptamani. deci fara soare!
Eu acum stau pe ganduri daca sa le cumpar nutrientii Bio-Bool (BioBizz) pentru inflorire. Voi ce ziceti ? Merita sa mai cumpar ? O sa aiba vre-un efect la final ? Aceste plante nu au primit nici un fel de nutrienti pana acum.
Plantele:
[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=46899&pictureid=1107741&thumb=1]View Image[/url] [URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=46899&pictureid=1107742&thumb=1]View Image[/url]
Vreau sa fac un transplant la o planta, si vreau sa o plantez langa o vale...groapa am facut-o cam la 4 m de vale, locul cu groapa este mai ridicat, in caz de ploaie mai hardcore sa nu ajunga apa la planta. Solul este destul de umed, plini de bolovani, groapa respectiva am curatat-o de pietre si altele, are aproximativ 100 L. Ar fi ok daca as planta acolo ( normal, in alt substrat de crestere, probabil plagron batmix ) ? Ar putea cauza probleme la radacini?
Soare are de dimineata de la 9 pana la 3-4 dupa-masa.
scuze ca cer informatii asa mura in gura, dar nu am inteles prea bine... spunetimi va rog cam cum as putea ajuta fetele sa faca buzii mai compacti si cu ceva extra rasina? un fertilizator mai la indemana as dori, momentan nu prea imi exceleaza partea financiara.
am sa incerc sa procur un aparat foto pentru cateva mii de cuvinteDaca planta are genetica buna si provine din parinti 'cu greutate', atunci va produce si ea muguri pe masura. Ca sa obtii cat mai mult dintr-o planta trebuie insa sa-i cunosti potentialul.
Fiind vorba de un grow outdoor, poti ameliora locul cu ceaiuri organice care vor ajuta cu siguranta plantele.
Pune si tu niste imagini clare, ca stii cum se spune, o imagine face cat 1000 de cuvinte. Expresia "au inceput sa creasca calixuri din abundenta pe fiecare ramurica in parte" nu-mi suna prea bine (avand in vedere ca suntem totusi abia la jumatatea lui Iulie). Era altceva daca spuneai ca planta s-a umplut de muguri din care ies nenumarati pistili...