provenienta ###Nu cunosti provenienta semintelor ? Pune si tu niste poze sa vedem despre ce e vorba ...
acum este publictrebuie sa dai albumul public, acum este privat si il pot vedea doar prietenii, cat despre ambalajul acela "original", tipul le falsifica. a mai fost postat acum 2 ani un pachet falsificat si era destul de reusit. mare grija cand cumparati seminte aiurea de pe net. riscati sa luati teapa atat la calitatea semintelor, cat si sa va dati informatiile cui nu trebuie.
eu stiu ca am cumparat normale feminizate...Eu incerc sa-mi dau seama ce cresti tu acolo, dar ai facut focus doar pe porumb. Semintele ar trebui sa fie autos si feminizate sau normale si feminizate ?
La cum arata, sunt la inceputul perioadei de inflorire, dar arata ciudat ca sunt asa de alungite (insa asta se paote datora si faptului ca sunt plantate prea aproape de porumb si se intind dupa lumina).
Vei stii cu siguranta daca ai fost pacalit cand o sa fumezi primul joint din mugurii lor. La prima vedere as spune ca nu sunt ruderalis, pentru ca alea au inflorescentele un pic diferit. Ca sa compari, da o fuga pe drumurile patriei, in zona de campie si culege niste femele de canepa. Le poti compara atat la aspect cat si la miros.
pot mentiona ca au fost outdoor in solar de la germinare si pe la sfarsitul lunii mai au fost puse afara, una dintre ele a inceput chestia cu infloritul acum o luna , alta aproximativ la fel (astea 2 au ramas pitice, maxim 1m) , si acum celelalte 2 mari ( au aprox 2m dar in curand cred ca vor fi si mai mari). ma gandesc ca e posibil si datorita faptului ca in ultimele sapt, a fost innourat si a cam tot plouat, posibil sa ajute si chestia asta la inceputul premature al infloriri ?daca-s normale, trebuie sa fie foarte early ca sa fie asa de inflorite in iulie. (sau sa aiba ceva canepa in gene..)
timp ar fi, dar pentru ceva ce si termina..