What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

Kakao

New member
Witam wszystkich jestem na tym forum nowy ale co bylo do przeczytania o uprawie to przeczytalem juz dawno :)
Swojego growa nie zaczynam, staram sie o wlasny kwadrat jak narazie.

Pozdrawiam wszystkich i soczystych plonów życze.

PS. kiedy będe mógł wklejać obrazki? jakiś limit postów?

kov

Polskaaa, bialo-czerwonaaa
Witaj, limit postow na wklejanie obrazkow = 2, aby ograniczyc intruzje ze strony automatycznych botow spamujacych. Taki jest koszt popularnosci forum...

pozdr, kov

white_pony

Member
no dobra, jak trza sie przedstawic to trzeba, JESTEM WHITE PONY i pale bake od jakis 7 lat, a przez ostatnie 3 lata palilem codziennie. Fajnie bylo jak ....uj ale sie qwa skonczylo bo, latka leca i trzeba bylo pomyslec o zrobieniu w koncu jakiejs kaski, wiec wpadlem na genialny pomysl i wyjechalem jak polowa naszego pieknego kraju tyrac za 1000 eu. Jak tak tyram to sobie codziennie marze o mojej marysce kochanej i po 4 miechach na tym odludziu wymyslilem, ze sa mozliwosci aby cos w przyszlym sezonie zasadzic. Wiec tak oto tu jestem, growerem zwac sie jeszcze nie moge, ale plany ogromne, pewne kroki podjete i z odrobina szczescie w przyszlym sezonie bede palil moja mj. to bylo tak krotko o mnie
pozdr...

anonim09

New member
Witam wszystkich bardzo serdecznie

aktualnie prowadze pierwszą uprawe w której posiadam 5x big bud'a i 1x white widow :joint:
jak bede miał wene to założę growloga wiec sie nie martwcie :D

pozdro

Yarcio

Member
Witam wszystkich forumowiczow.

Czesc z Was moze znac mnie z pewnego polskiego forum w ktorego nazwie jest slowo "trawka". W tym roku mam zamiar startowac z outdoorem, na indoor nie mam niestety warunkow, chociaz moze znajdzie sie miejsce na micro grow :> Pozdrawiam wszystkich, Yarcio.

PS Ciezko sie tu do Was dostac ;)

JAcHoo

Member
Witam ogrodników ekstremalnych.
Zaglądam na to forum od miesięcy, a ogródek uprawiam od lat.
Mam zamiar zrobić małe podsumowanie sezonu '07, jako że nastała jesień, a z nią czas wspomnień. Ech, brakuje tych wycieczek "za miasto".

Trybik

Member
Witam jestem Trybik :) na poczatku chcialem pogratulowac outa 07,oby tak dalej a nawet lepiej.Widze ze na Polskie podforum jest najwieksze,cieszy mnie to bardzo.Polakow zawsze bylo duzo wszedzie :) Tyle tytulem wstepu.Pozdrawiam.

G

Guest

Jol Witam Ludu witam
Hmm taki temat wybraliscie tak wiec po krótce...
Out 07 slaby, jednak byl i w pamieci jest :D Pestki z pochodznych LR które byly ok.
Powodzenia growerom wszystkim zycze, przyjemnych i obfitych upraw.
Elooo

Last edited:
witam wszystkich !!!
Jak widać jestem nowy na forum , dostałem sie na nie za pomocą kumpla PLANTATORA Pozdrawiam ;p Oczywiście jak większość osób na tym forum i ja zajmuje sie uprawą jednak niestety zacząłem dopiero w tym roku. Przygoda z Marihuaną zaczęła sie u mnie w kwietniu tego roku,pewnego razu kumple zaproponowali mi zapalenie z Nimi przed dyskoteka no i poszedłem oczywiście odrazo przy pierwszym paleniu to mi sie spodobało i wpadłem na pomysł żeby poczytać coś o uprawie i nasionach. Założyłem internet i za czołem czytać trochę poczytałem i zapomniałem o tym . Do momentu zapoznania sie z Plantatorem poznałem Go na ognisku na którym opowiedział On nam o uprawie i o stronkach trochę. Dowiedziałem sie ze On już uprawiał i może załatwić nasionka . No i tak bardzo to mnie zainspirowało ze nie mogłem przestać o tym myśleć ,zacząłem czytać sporo w necie i pomyślałem żeby zkombinowac nasiona no i skontaktowałem sie z Plantatorem i otrzymałem od Niego pierwsze nasiona NL odrazo zabrałem sie za uprawę pierwsze nasionka wykiełkowały na drugi dzień po położeniu na wacie i po 2 dniach wyrosły z ziemi było to 5 czerwca (trochę sie spóźniłem) Oczywiście najpierw parę błędów złe lampy i mam 16 roślinek małych które mi sie powyciągały ale już 26 czerwca poszły na out i rosły wyjechałem do Belgii i po powrocie zastałem 4 roślinki 2 żeńskie i 2 męskie.I tak to rozpoczęła sie moja przygoda z Marihuana . Teraz sprobuje coś w boxie i już powoli wybieram miejscówki na 2008 out, planuje parę odmian , mam nadzieje ze pogoda będzie sprzyjająca . To już chyba wszystko Pozdrawiam wszystkich farmerów życzę jak najlepszych zbiorów i tworzenia jak najlepszych odmian.

natural_sensi

New member
czesc wszystkim!!!
w sumie to kiedys juz cos pisalem na tym forum ale nie mialem okazji sie przedstawic.tak wiec uprawa zajmuje sie 4 sezon out i przygotowuje sie do 2 in.w tym roku outa moge zaliczyc do bardzo udanych mimo,iż 50% kwiatkow byla zapylona(za to duzo nasion fajnej krzyrzowki do rozdania jest hehe ;) pozdro

Kruchy

New member
Witam!
Mam małe doświadczenie z indoor, no ale zawsze jakieś są:)
Nasiona dostałem od EARTH MOTHER:) Zbiór może i nie był wielki, ale z mojej winy;/ Za to jakość mmmm powalacz, wspaniałe palonko:)
Na forum też dostałem się dzięki EARTH MOTHER. Mam nadzieję sie wiele tu nauczyć, no i stać się lepszym growerem:)
Pozdrawiam!

BluntMasterPL

New member
Siema!
Trafilem na to forum przez przypadek, uprawa zajmuje sie juz jakis czas.. Obecnie w ogrodzie kwitna mi 4 cinnamony ;) Niebawem planuje sie zajac crossowaniem jakis nowych odmianek, mam nadzieje ze dowiem sie jeszcze wielu rzeczy na tym forum;) pozdro

Latest posts

Latest posts