What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

SKiller

New member
siema wszyscy zielarze: ) Jestem SKiller i reprezentuje swoją szafe!
: )
hhh a tak w ogóle to JEBAĆ SIE NIEBAĆ!!! Sadzić Palić Zalegalizować

green.smoke

Member
siamano, troche czasu juz czytam icmaga, za soba mam 2 uprawy, teraz ciagne 3 i jednego outa, ktory byl niewypalem :] mam nadzieje, ze bedzie milo :D pozdro!

Cinnamon

Member
@PioK witaj na pokładzie :D Przybywa nas w zastraszającym tempie - przejmiemy ic niedługo :jump:

Ciekawa koncepcja z tymi parzystymi latami w paleniu i uprawie :rasta:

Peace iG... :kissass:

tomato

Member
Veteran
bez padaki shaman, w stolicy zyje prawie 2 mln ludzi, to nie pszczyna dolna gdzie kazdy zna kazdego hehe
pzdr :rasta:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
pozdrawiam Pszczyne i kluby - U pistulki i eljasza - (Malenczuk)
a jak to ta pszczyna to stary grant i trojkonta pozdrawiam :wave:

Last edited:

Randall Flagg

New member
Siemano :)

ależ się naczekałem na aktywację konta. Witam wszystkich domorosłych hodowców i powiem szczerze, że oglądanie zdjęć Waszych plantacji i plonów sprawiło mi dużą frajdę. Nie wiedziałem, że ta dziedzina stoi w RP na tak wysokim poziomie :)

Ja niestety z racji m. in. wykonywanego zawodu nie mogę zająć się hodowlą :(

G

Guest

hehehhe... z racji wykonywanego zawodu...

moj drogi: mamy tu adwokatow, sedziow sadowych, antyterrorystow, dziennikarzy, sluzby graniczne i co tylko sobie wymarzysz... policjantow kilku tez sie znajdzie.
wiec oswiec nas i zdradz swoj zadwod :D

G

Guest

się nie śmiej... pierwszą reklamówkę trawy w życiu dostałem od księdza prawosławnego :D serio serio

Randall Flagg

New member
hehe, widzę, że tym niepozornym postem wywołałem niemałe zamieszanie ;)

skoro macie tu już adwokatów, to dopiszcie kolejnego :)

kiedyś miałem przygodę z uprawą domową, outdoor, ale to było jeszcze w zamierzchłych czasach, kiedy posiadanie nie było jednoznacznie penalizowane przez przepisy. Zasadziło się dwa krzaczki northern lights i ileż było z tego radochy :)

V

vod

prawnicy są najgorsi kryminaliści ;) he he też znam kilku "wylzuwanych". pozdro!

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
No to witamy Randall :jump:
a twoj zawod moze sie przydac w uprawie hehehe adwokaci to wyuczeni konbinatorzy :laughing: :laughing:
pozdrawiam

Randall Flagg

New member
Ziel Zielona - kombinować jest całkiem fajnie ;-) tylko że do kombinacji w "tej" materii trzeba najpierw nabyć pewną wiedzę ;-)

Latest posts

Latest posts