As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
nareszcie mogę coś napisać. witam wszystkich plantatorów. zwę sie ISK
i od jakiegoś czasu złapałem bakcyla na uprawianie swoich własnych ziółek.
obecnie mam dwie damulki(AK-48) w boxie.pozdrawiam i życzę owocnych zbiorów.
siema wszystkim
pamietacie jeszcze slawa?
jestem jego alter ego- zaliczyłem porażke w tym sezonie ale juz sie pozbierałem i przygotowuje sie do nowego sezonu.
Zielarz witamy z usmiechem i patrząc w gore, oczekując duchowego wspracia plantom od najwiekszych growerów wszechczasów Jak dobrze mieć Cie zpowrotem pzdr
witam jestem nowy na forum 3 miechy temu zaczalem swoja pierwsz uprawe indoor. mam dosc duzego boxa 2x2x2,5 hydro pod 1000 hps. aktualnie moje 7 panienek z osmiu(2x WWIX)(2xWD)(2XGreat white shark) i (2x fat russian) sa juz dosc zaawansowane 55 dzien na wegu. Juz soon pierwsze zbiory
Siemano !!! witam wszystkich warjatów, zajawkowiczów zielonych topasów kocham patrzeć na te szczyty jak dojrzewaja a bialy proszek powiewa z wiatrem niczym kurwa torpeda hahaha wczesniej patrzeylem sobie jako guest bo nie zakladalem konta nie wiem czemu ;p pewnie dlatego ze OG zamkneli a tam sporo dzialalem ;D lub HyperR spoko duzo sie dzieje pozdrawiam .
W zasadzie to urzeduje tutaj juz troche czasu, a jeszcze nie zdazylem sie przedstawic - coz za nietakt
A wiec Cpt.BigBud mieszka w Zielonych Plucach Polski, Kocha jarac i uprawiac MJ. Za soba mam juz Ice z nirvany, ktory pozniej byl rewegowany i jak widzieliscie tutaj Blueberry i Mazar oraz kilka niedokonczonych outow co mozna by powiedziec, bylo jak szkola kielkowania i podlewania.
Cepa pale od 7 lat,a mam ponad 20 ( jak prawie cale forum ^^ ).
Ze szczerym sercem moge powiedziec, ze lubie forumowiczow z ICMAG. Niektorych bardziej, niektorych mniej, ale ciesze sie ze jest tu kilka naprawde dobrych osob i cieszy mnie to ze takie egzeplaze sa spotykane czesto na ulicy choc sa nieliczne. Duzo teraz skurwysynstwa, kanciarstwa i narkomanii, a kiedy czlowiek przebywa z normalnymi i honorowymi ludzmi to zyje mu sie duzo lepiej przy czym sam reprezentuje ta sama elite
siema niestety w tym sezonie nie doczekałem się zbirów, zostałem okradziony...Mam nadzieje ze nadchodzący sezon będzie dużo lepszy, na co sie zapowiada pozdro.
master_virus chciał bym taką prace, nie szukają nowych twarzy na podobne stanowisko?
Czytam forum od dłuższego czasu zaraził mnie nim jeden z forumowiczów który na temacie zna się jak mało kto a co najważniejsze ma swoje zasady z tematem związane nienawidzi chemii i sztucznego środowiska. Jestem po pierwszym oucie dzięki niemu który z powodu mnóstwa perypetii zakończył się z marnym skutkiem ale narobił mi smaka
Jestem w trakcie pierwszego ina po kilku próbach (kiedyś trzeba zacząć) i znowu mam pewne problemy które staram się naprawiać...
Wyskoczę trochę poza temat ale moim mażeniem jest własne Strawbery Diesel. Powód dla którego zabrałem się za to co teraz robię. Chcę nabrać doświadczenia i pochodować sobie Truskawkę...