What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

isk

New member
nareszcie mogę coś napisać. :rasta: witam wszystkich plantatorów. zwę sie ISK
i od jakiegoś czasu złapałem bakcyla na uprawianie swoich własnych ziółek.
obecnie mam dwie damulki(AK-48) w boxie.pozdrawiam i życzę owocnych zbiorów.

Z

zielarz

siema wszystkim
pamietacie jeszcze slawa? :)
jestem jego alter ego:D- zaliczyłem porażke w tym sezonie ale juz sie pozbierałem i przygotowuje sie do nowego sezonu.

:wave:

bogusik2

Member
Zielarz witamy z usmiechem i patrząc w gore, oczekując duchowego wspracia plantom od najwiekszych growerów wszechczasów :) Jak dobrze mieć Cie zpowrotem :D pzdr

Dr. Dyzma

New member
witam jestem nowy na forum 3 miechy temu zaczalem swoja pierwsz uprawe indoor. mam dosc duzego boxa 2x2x2,5 hydro pod 1000 hps. aktualnie moje 7 panienek z osmiu(2x WWIX)(2xWD)(2XGreat white shark) i (2x fat russian) sa juz dosc zaawansowane 55 dzien na wegu. Juz soon pierwsze zbiory :canabis: :muahaha:

G

Guest

Dr. Dyzma said:
mam dosc duzego boxa 2x2x2,5 hydro pod 1000 hps
Niech Będzie Pochwalony Dr. Dyzma :joint: pokaż jakies photo Twojego ogródka...oczywicie nie tuu
Pozdro

Last edited:

Wernfix

New member
Witam wszystkich
Mam jun za soba 3 sezony out, aktualnie przygotowuje sie na nastepny :D. Mysle ze bedzie sie nam milo pisalo
pozdro everyone

Hera

Member
Siemano !!! witam wszystkich warjatów, zajawkowiczów zielonych topasów kocham patrzeć na te szczyty jak dojrzewaja a bialy proszek powiewa z wiatrem niczym kurwa torpeda hahaha :D wczesniej patrzeylem sobie jako guest bo nie zakladalem konta nie wiem czemu ;p pewnie dlatego ze OG zamkneli a tam sporo dzialalem ;D lub HyperR spoko duzo sie dzieje pozdrawiam . :rasta: :joint:

G

Guest

Siema :)

W zasadzie to urzeduje tutaj juz troche czasu, a jeszcze nie zdazylem sie przedstawic - coz za nietakt :spank:

A wiec Cpt.BigBud mieszka w Zielonych Plucach Polski, Kocha jarac i uprawiac MJ. Za soba mam juz Ice z nirvany, ktory pozniej byl rewegowany i jak widzieliscie tutaj Blueberry i Mazar oraz kilka niedokonczonych outow co mozna by powiedziec, bylo jak szkola kielkowania i podlewania.

Cepa pale od 7 lat,a mam ponad 20 ( jak prawie cale forum ^^ ).

Ze szczerym sercem moge powiedziec, ze lubie forumowiczow z ICMAG. Niektorych bardziej, niektorych mniej, ale ciesze sie ze jest tu kilka naprawde dobrych osob i cieszy mnie to ze takie egzeplaze sa spotykane czesto na ulicy choc sa nieliczne. Duzo teraz skurwysynstwa, kanciarstwa i narkomanii, a kiedy czlowiek przebywa z normalnymi i honorowymi ludzmi to zyje mu sie duzo lepiej przy czym sam reprezentuje ta sama elite :)

Pzdr!

cannamaster

Member
master_virus fajna masz prace:)

ja mam na imie W. nie bede sie rozpisywal... wiadomo dlaczego tu z wami jestem ... ;D

smoke weed every day!

57fun

Member
master podrzuć nam jakieś namiary na ta swoją prace...zobacz ilu tutaj moze miec twój pracodawca siły roboczej:] i nie tylko :)))

cannamaster

Member
hehe dokladnie master....;) wszyscy szukamy takiej pracy:p choc moja nie odbiega zbytnio ale zawsze wiecej palonka by sie zdalo:)

G

Guest

siema niestety w tym sezonie nie doczekałem się zbirów, zostałem okradziony...Mam nadzieje ze nadchodzący sezon będzie dużo lepszy, na co sie zapowiada pozdro.

PS
Plantator dzięki za paczuszke ;*
:respect:

Last edited:

bolk

Member
master_virus chciał bym taką prace, nie szukają nowych twarzy na podobne stanowisko?

Czytam forum od dłuższego czasu zaraził mnie nim jeden z forumowiczów który na temacie zna się jak mało kto a co najważniejsze ma swoje zasady z tematem związane nienawidzi chemii i sztucznego środowiska. Jestem po pierwszym oucie dzięki niemu który z powodu mnóstwa perypetii zakończył się z marnym skutkiem ale narobił mi smaka :)
Jestem w trakcie pierwszego ina po kilku próbach (kiedyś trzeba zacząć) i znowu mam pewne problemy które staram się naprawiać...

Wyskoczę trochę poza temat ale moim mażeniem jest własne Strawbery Diesel. Powód dla którego zabrałem się za to co teraz robię. Chcę nabrać doświadczenia i pochodować sobie Truskawkę...

Mariko

Member
Witam was :)
Co prawda nowy nie jestem, wracam po przerwie, mam nadzieje ze bede sie czesto udzielal :)

W tym roku zycze wszystkim owocnych zbiorow :) Sam robie w tym roku swoj pierwszy out i mam nadzieje ze wyjdzie :)
Pozdrawiam :)