As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
witam
powiem tak pale malo... jedyne jakies imprezy domowe towarzyskie takie;] lubie taki klimacik..
a co do uprawy uwarzam ze to sliczna roslina i nie wiem czemy jest inlegal;/ a fajki i alko. legal:| no ale coz..
Już jestem jakis czas na tym zajebistym forum ale jescze sie nie przedstawiłem a wiec tak jestem ganja man naszą kochaną marihuane pale duzo 4lata a uprawą zacząłem sie interesowac hmm 2 lata temu
pozdro G_M
witam, jestem Mr.T, jak dotąd doprowadziłem do końca 3 outy i jednego indoora,
jestem pod wrażeniem ilości polaków na icmagu, to chyba najliczniej reprezentowana tutej nacja :-D
No siema jak widać jestem świeżak na tym forum choć nie w uprawie Odjebałem już dwa pokaźne outadoory 2005 i 2006 w pierwszym było nasionko z palenia które zachęciło mnie do dalszej uprawy plony niecałe 50g w drugim 2x Shaman feminizowany tu już było lepiej z dwóch 193g. Nie pale zbyt dużo bo Nie lubię ładować komuś w kieszeń hehe. Pozdrawiam wszystkich i życzę powodzenia w uprawach Indor jak i Outadoor.
witam wszystkich. na forum trafiłem niesiony jakimś linkiem kiedy poszukiwałem informacji o rzadkiej odmianie. postanowiłem się zarejestrować z kilku powodów. palić zacząłem kilkanaście lat temu. w między czasie mieszkałem trochę w niemczech i jeździłem po europie. od kilku lat mieszkam w polsce i sam sobie choduję konopkę pod chmurką. mam wiele doświadczenia i wiadomości o MJ jednak zawsze coś nowego się dowiem co mi się napewno przyda.
pozdrawiam wszystkich growerów z polandu i nie tylko!! bob-x
Witam Bardzo serdecznie.!
Trafiłem tutaj... hmmm kiedyś przypadkiem, ale zignorowałem to forum na korzyść innego, forum, które mnie wychowało w tej dziedzinie. Tam powoli zagłębiałem sie we wszystkie korytarze tej magicznej pasji... Po nabraniu wiedzy merytorycznej przyszedł czas na praktykę i tak zrodził się mój pierwszy In oraz jednocześnie dziewiczy Out. Postaram się jak najszybciej poznać to forum, wpierw polską cząstkę, potem wraz z nabieraniem umiejętności lingwistycznych pozostałą część, która też jest interesująca. No cuż... Palę raczej rzadko. Były czasy kiedy zdarzały się jakieś dłuższe tripy, ale po takich chyba maxymalnie tygodniowych fazach trafiały się równie długo trwałe detox'y.
Trwało to tak od początku gimnazjum. Chciałem się dowiedzieć ocb w tej całek konopii i trafiałem po kolei na różne strony z tym tematem związane... Pierwszą była chyba www.marihuana.prv.pl gdzie trafiły do mnie informacje o uprawie i technikach jakie można zastosować na tej wspaniałej roślinie. Wtedy podjarałem się na sklepanie boxa.
hehe... dużo rzeczy przemyślałem i jeszcze więcej spartaczyłem, ale po wielu próbach i na zgliszczach paru zmiażdżonych kartonów i porozkręcanych szaf udało się mi znaleść odpowiednie miejsce. Pow. 0.21 m2, czyli 70x30cm i wysokość 125 cm + 150W HPS.
Witam wszystkich
to mój drugi sezon out. Poprzedni był bardzo udany, miałem kilka HH z Nirvany i Sadhu od Mandalii zakupione w seedboutique, palonko było naprawdę dobre mimo ze roślinki nie zdążyły dojść do końca.
W tym roku miałem 30 nasionek z seed.pl z czego wykiełkowało tylko 5!!! W tej chwili zostało mi tylko 2 roślinki, Blubbleberry która już od dwóch tygodni kwitnie i White Skunk i trudno ten sezon będzie uznać za udany
Miło mi dołączyć do Szanownego Towarzystwa Polskich Growerów!
Jestem okazjonalnym użytkownikiem z ciekawa praktyką.
Przygodę z MJ zacząłem jakieś 8 lat temu. Poczawszy od siuwaksu "noname" z kupionego worka po szklarniowe rarytasy starszych, doświadczonych znajomych. Od zdobytych pestek po własne outdorowe hobby.
Generalnie rosliny zielone i kwiaty to u mnie chleb powszedni (wyłączając MJ).
Forum jest bardzo cennym zródłem informacji, a wiedzę trzeba chłonąć nieustannie, tym bardziej, że jest za free.
Taka ma dewiza
@Chilihead - jeśli możesz to daj opis Sadhu od Mandalii tzn. jak rosła, jak z mocą itp. i czy dużo jej brakowało czasu pod polskim słoneczkiem do tematu: @@@ POLISH STRAIN GUIDE @@@
eLLo !! witam wszystkich rolników, trwa moj pierwszy out, jak narazie nie jest zle, ale moglobybyc lepiej zostaly mi 2 roslinki z 13 ale sa dosyc okazale, wiec nie bedzie zle ,smigam jescze po innych forach, a to jest wyjebyste moja wiedza o outdoorze jest juz prawie pelna, ale czlowiek uczy sie cale zycie :] postram sie pomoc ;p pzdr
Interesuję się tematem od wakacji zimowych 2006. W tym roku miałem 5 nasion, ale wyrosła tylko jedna roślinka, dziewczynka jak sie okazało. Niestety ktoś mi ją skradł ;( Na 2008 szykuje Afghan Ryder ;p
hello w końcu po długiej przerwie znalazłem was za niedługo i u mnie zacznie się zielenić
uprawiam od kilku lat z małymi przerwami hmmm ic bardziej się rozrosło od og i miejmy nadzieje że będzie jeszcze większe wszystkim życze udanych upraw pozdrawiam.
Siemanowice wreszcie znalalem forum godne uwagi Przedtem bylem na haszyszu ale tam malo sie dzieje. Bawie sie w in i out (out Rudealis Skunk) a na in zamowilem sobie Top 444 Arjans Strawbey x Bid Bud i Jack Horror (przy 77 cm wysokosci ;]) bedzie ostry trening. Smaze codziennie od paru lat i znudzilo mi sie kupowanie a wkrecilo mnie hodowanie (to jest jak pasja ) PZDR