What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

cannabisplanto

New member
Witam.
Zajmuję się uprawą inndoor /4 sezony/ i outdoor 5 lub 7 sezonów.
Obecnie znów uruchamiam boxa z odmianą regular WHITE RHINO .
Oto fotka z ostatniej uprawy
15ul5.jpg

i boxa w całości
274352001_04_04.jpg

zastanawiam się nad hydroponiką /od dłuższego czasu /i mam nadzieję ze tu uzyskam sporo informacji na ten temat.

Pozdrawiam

alfi

New member
hi cannabisplanto załóż nowy temat i opisz jak uprawiasz zapodaj fotki ze starych upraw pozdrawiam

cannabisplanto

New member
To jest mój box,zdjęcie jest stare ,ale niewiele w nim zmieniłem .Moze poza odmianami uprawianymi,dodaniem świetlówek do boxa flo,Instalacją siatki uprawowej ,zmianą systemu wentylacji .
Nawozy jakie stosuję to GHE ,ATAMI ,Bcuzz .
Pozdro.

EUFORIA

New member
Witam wszystkich użytkowników forum .

W tym roku postanowiłem zrobić swojego pierwszego indoora relacje będę zdawał w odpowiednim dziale .

Pozdrawiam ALL

Cześć.

Jestem z...no mniejsza z tym.

Może trochę o mnie :

Palić zacząłem ok. pół roku temu + / - uprawą interesuje się już ok. 3 - 5 miesięcy, szybko się uczę czytam naprawdę sporo na ten temat. Myślę że wystarczająco aby samemu coś doprowadzić do końca ale jak to będzie to jeszcze zobaczymy. Nie mam jeszcze żadnej uprawy na swoim koncie, preferuję out'a.

Mam nadzieje, że będzie nam się fajnie pisało i pochłaniało wiedzę na tym forum, udzielam się jeszcze na 2 innych forach o konopi to forum czytam już ok. 2 tygodnie i prawie cały dział już przeczytałem - wiem, wiem maniak jestem.

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
witam wszystkich
mam plan na dobry plon!!!!!
10 lat temu sadzilem outdoor piekne krzaki duze zbiory znikoma wiedza na ten temat .znajomy sypnal jakimis tam nasionkami i powiedzial ze lubia miec mokro i slonecznie a i wspomnial o pelni ksiezyca i ze roslinke pozbawiamy stopniowo duzych lisci na sam koniec rwiemy krzaka z kozeniem i do wrzadku na 2-3 min cale soki ida do szczytow!!!!!czas zlecial nastepne pokolenie mi sie urodzilo a sytuacja w polsce jest jaka jest awiec wyjechalem do U.K.i tu zakladam mojego indoor w szafce 75cm szer 55cm glebo i 130cm wysokosci wsadze tam hps 250w a na koniec zmienie na 400w !!!!pozdrawiam milosnikow MJ a w szczegolnosci KOYOTA I BOGUSIKA2 oraz !TALIANO ,)

szok

Member
ziel-zielona said:
witam wszystkich
mam plan na dobry plon!!!!!
10 lat temu sadzilem outdoor piekne krzaki duze zbiory znikoma wiedza na ten temat .znajomy sypnal jakimis tam nasionkami i powiedzial ze lubia miec mokro i slonecznie a i wspomnial o pelni ksiezyca i ze roslinke pozbawiamy stopniowo duzych lisci na sam koniec rwiemy krzaka z kozeniem i do wrzadku na 2-3 min cale soki ida do szczytow!!!!!czas zlecial nastepne pokolenie mi sie urodzilo a sytuacja w polsce jest jaka jest awiec wyjechalem do U.K.i tu zakladam mojego indoor w szafce 75cm szer 55cm glebo i 130cm wysokosci wsadze tam hps 250w a na koniec zmienie na 400w !!!!pozdrawiam milosnikow MJ a w szczegolnosci KOYOTA I BOGUSIKA2 oraz !TALIANO ,)

jako ze mam fajnie(in my head) to odpowiem na twojego posta....
znam tego twojego znajomego ktory kazal ci wsadzac korzenie do wrzątku i powiem ci ze mi potem kazal owijac korzenie w stare majtki (reformy) mojej babci bo podobno mial byc wiekszy plon !!!!! jako ze nie mialem reform babci to owinąłem w STARE GACIE PO TACIE (patrz. Google: borewicz.avi) i niestety wszystko skisło :( ! ale powodzenia !!)

EDIT: wszystko OK! ogolnie witaj! jestem troche niEtEgeS! BEZ URAZY

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
wlasnie dlatego nie lubie pisac postow (zawsze znajdzie sie jakis ......ktory zapalil kilka lat temu i mysli ze wszystkie rozumy pozjadal....ale nie bede czsu tracil na pierd*** !!!
ja sie kult przedstawiam w rubryce (przedstaw sie)a polski rynek konopny 10-13lat temu byl tak rozwiniety jak rozum szoka!!!!!moze gdzies.....ale gdzie ?....napewno nie w slask!!!!to byly inne czasy i ja pisze do ludzi ktorzy ZYLI w tedy i rozumieja!!!nasz paczka experymenowala na wlasnej skorze (szoku cie bie na to nie stac....)jak ktorys podlewal kurzym gownem to drugi przycinal niczego nie czytalismy a wiezda nasza opierala sie na rozkminach i chlopskim rozumie!!!!!ale widze ze sa ludzie i ludziska!!!!teraz poczytalem i sam wiem co mam robic ale nie odnosze sie z tym po swiecie jaki to ja jestem.....(a wrzatek mial spowodowac puszczenie sokow do szczytow coz na zasadzie termometru)jezeli oto pytasz szok!!!!bez urazy pozdrawiam ------use you brain------

Last edited:

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
krytyka JEST zbeddna!!!ja tu z lisciem na ustach a inni odrazu do bicia.....dzisiaj kielki puscily i wsadzam do ziemi-euforia z DP i indoor mix FS jest to moj 1 in

szok

Member
ziel-zielona said:
ja sie kult przedstawiam w rubryce (przedstaw sie)a polski rynek konopny 10-13lat temu byl tak rozwiniety jak rozum szoka!!!!!

gdyby byl tak rozwiniety 13lat temu jak mooj rozum to byli byśmy daleko przed jamajczykami w uprawie MJ... :headbange

helo ziomuś nie ciskaj sie bo na serio nie mam nic do Ciebie i nie chcialem abys tak odebral tego posta...to mial byc jakis tam zart, moze troche kiepski ale sie zajaralem wtedy i tak mi sie niapisalo...z drugiej strony przyznasz ze pomysl z wrzatkiem tez jest egzotyczny no ale kij tam z nim ...

jak dobrze pojdzie to zajaramy razem na MMM'08...mam nadzieje ze z Twojego ogrodu

:headbange

placjusz12

Member
Heh ja tu juz troche siedze a sie jeszcze nie przedstawilem
Mam za soba dwa in jeden wyszedl nawet ladnie i byly to northon pride
drugi niestety musial zostac przerwany z powodu znalezienia szafy przez stara
historia outa wyglada podobnie tamten rok wyszedl a ten niestety przez pogode stracilem roslinki
pzdr dla wszystkich pozytywnie nastawionych