What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

semyazza

New member
witam :)
nazywam sie tomek i pale jakies 6 lat a w hodowle bawie sie 5 lat .
2 lata out 3 lata in i jak narazie zostaje in :) lubie experymenotwac .
akutalny test lampa 200 w dual z hempa + alaskan ice :)

semyazza said:

Też mam alaskany femi. Opisz coś o nich, jakie to jest ziółko ?

Finger

Outdoor grower...
Veteran
semyazza said:

Siemano semyazza!
Widze że wkońcu aktywowali Ci konto, witam więc w naszych zacnych progach :joint:.

piosh

Member
Witam.
Pale zielenine od lat 10 , mam ich 26. Generalnie mam za sobą 3 grow (trzeci w trakcie).
Moje zabawki to 100x50 + 400W HPS. Poza palonkiem lubie od czasu do czasu przeczytać jakąś ksiażkę, pojsc na silownie ew. objrzeć jakiś śmieszny film.
Co aktualnie mam w boxie można zobaczyć u mnie w galerii.

Outowiec

Member
Witajcie ! bardzo się ciesze że jestem na tym forum pełnym profesjonalistów i którzy naprawde pomagają, czytałem to forum czesto i postanowiłem się zarejestrować czytałem trawke i haszysze, jedno i drugie jest brukiem w temacie. Chętnie dodam też że interesuje się raczej outdoorem mj oraz growingiem salvi.

Last edited:
siemano

siemano

WITAM SZANOWNĄ BRAĆ
Pale już jakieś 10 lat,a od 2 kombinuje z plantami jak narazie tylko out i to skromnie 3,2 krzaki co roku ale wkręciłem sie w to maksymalnie .
Od tego czasu pochłanianie wiedzy na temat mj stało sie moją pasją hehe

P

passionman

co moge powiedziec? Pierwsza przygoda z wlasna konopka mialem w tamtym roku i juz wiem, ze to byl strzal w 10. mam dosyc zenionego z cukrem, maka, badziewiem palenia od lysych kolegow z osiedla. do jakiegos czasu nie przeszkadzalo mi to dopoki nie poznalem czlowieka ktory otworzyl mi oczy i pokazal, ze mozna przy naprawde niewielkim nakladzie kosztow miec swoja, zajebista gandzie. od tegoz kolegi dostalen pierwsze sadzonki i nasiona co zaowocowalo ubieglorocznym, skromnym outem i przeswiadczeniem, ze jest to jedna z lepszych opcji jakie mi sie zdarzyly. w tym roku zabieram sie porzadnie za temat, spoty zlokalizowane, nasiona i material na klony gotowy, pozostaje tylko poczekac do wiosny i zabrac sie do roboty. pozdrawiam i licze na to, ze bede mogl wniesc tutaj cos pozytywnego i nauczyc sie czegos. :joint:

cezare

New member
siemka, hoduję w gydro już 3ci raz.. co wychoduję spalę.. co nakazuje robić uprawę raz na rok i styka... box 60x40 250W HPS hydro made by cezare. obecnie kończę mazara i cinnamona - przyszedłem z forusz.haszysz.com i nie dokończę tam relacji bo jeden admin to totalna pizda..

link do galerii : http://www.forum.haszysz.com/solarr/displayimage-18359.html

pozdrówka dla Hot Cargo i Weed Time'a - ludzi, dzięki którym wdepnąłem w hydro ;)

ColdMan

New member
Witam wszystkich ;-) Jestem 100 % growerem "outowym", hyh dziwnie trochę zabrzmiało, no ale :p Uprawą zajmuję się od ponad 3 lat. Uprawa to dla mnie ogromna pasja, uwielbiam opiekowac się roślinkami, a później je skubac listek w listek :) Palę raczej sporadycznie, ponieważ mam mało czasu na to. Dla mnie uprawa to nie tylko palenie po zbiorach, lecz baczne obserwowanie wzrostu rośliny oraz opieka nad nią. To jest coś wspaniałego. Większośc uważa mnie za nienormalnego w dziedzinie konopi, ale zbytnio ich zdanie mnie nie interesuję. Tak więc jeszcze raz gorąco witam grono IC!

.LukAs.

Member
Witam :) Mój opis pasuje idealnie do osoby nade mną, ale poza tym mam za sobą jeszcze dwa sezony in. :) W odróżnieniu od poprzednika uważam, że palenie własnych zbiorów to na prawdę wielka przyjemność :)
Pozdrawiam i jeszcze raz witam

lol0#1

New member
Czas i na mnie. Witam całe zielone grono jakze zacnego forum IC. Wpadłem na strone prypadkowo - szkoda, ze tak poźno bo już dawno bym coś zaczął. Aktualnie przygotowania nad pierwszą uprawką outdoorowa, więc mam nadzieje, ze czegoś dzięki forum sie dowiem :)

sqra89

New member
Witam panowie z Zielonej doliny :) Linka do Forum dostalem od Kumpla :D w sumie to poznie dosyc pozno ale nigdy nie za pozno na nowa dzialalnosc na forum :) pozdro wiecej napewno sie dowiem i bede dzielil sie swoimi informacjami :)

JanNowak

New member
Witam to mój pierwszy post.
Interesuje się uprawą od 4 lat. Na początku był to outdoor z ziarnami z narkus.pl oczywiście nic z tego nie wyszło. W ogóle nie mam za sobą ani jednego sukcesu. Nauczony porażkami, przez kolejne 2 lata tylko oczytywałem się w temacie. od roku budowałem boksa, którego właśnie skończyłem.
Ciasne ale własne, wewn. 3Ox5Okilka h=86
Mam doświadczene w budowaniu boksa, i tu moge służyć radą.
Tyle o mnie. Na strone trafiłem z jakiegoś innego forum.
PS: Bywałem pod różnymi nickami głównie na talk.hyp, forum.hszsz.com

Rolnik

Member
Witam wszystkich :smoweed:
Pale już ładnych latek parę około 6 a zacząłem jak miałem 15 lat.
Uprawiać zacząłem dopiero 3 lata później. Co okazało się zajebiście wciągające. Bardzo lubię palić ale uprawiać jeszcze bardziej. Życzę każdemu topów jak arbuzów i pozdrawiam.

B

BioPart

Hej. Nie przychodzę z żadnego innego forum he he, Jestem tu już ładnych parę lat, dopiero teraz mi aktywowali konto, wysłałem @ i jestem, a dwa lata temu je założyłem he he, nie śpieszyło mi się z tym, bo na co komu zadawać pytania, skoro odpowiedzi leżą na całym icmagu, wiec szukałem, czytałem, czytałem szukałem, robiłem swoje i naśladowałem..

pozdrawiam. First post :)

tomasito666

New member
Witam Wszystkich serdecznie. Na forum jestem juz jakis czas, ale do tej pory bralem tylko bierny udzial. Czytalem i to duzo i musze przyznac ze mozna sie bardzo duzo dowiedziec, nie zadawajac zbednych pytan. Pale od ladnych paru wiosen, natomiast przygode z zabawa w mini ogrodnika prowadze od kilku miesiecy. Dzieki Waszemu doswiadczeniu i dzieleniu sie nim z innymi, nie trzeba byc super growerem zeby osiagnac swoj cel. Pozdrawiam I zycze wszystkim urodzajnych plonow.

Latest posts

Latest posts