What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

tomato

Member
Veteran
O, witaj LocoMaroco, dobrze ze znow jestes z nami :D
wszyscy z lezka w oku wspiminaja twoje tluste maroki hehe
widze ze i w tym sezonie bedzie gruuuubo !

avatar:na dole masz taka ramke Custom Avatar, zaznaczasz Use Custom Avatar, wgrywasz z kompa lub podajesz adres do pliku.

pozro :wave:

O

OrganicShowmen

witaj locco maroko ;) dobrze ze jestes, bedzie na co popatrzec :respect:

pozdro

Finger

Outdoor grower...
Veteran
Hehe no bardziej miłego dnia to sobie nie wyobrażałem! Witaj Locco marokański mistrzu :bow:. Ojj grubo bedzie w tym roku gruuuubooo...:dueling:

LocoMaroco

Member
hehhe...chciałbym żeby było znowu grubo,ale out to jest loteria....

tomato:
kurde właśnie chodzi o to że nie mam ramki Custom Avatar.....mogę ustawić tylko Pre-defined Standard Avatars

gucio

Member
Ja również witam, bedzie na co popatrzeć :D O ile mnie pamięć nie myli własny avatar jest od iluś tam postów bo też nie mogłem ustawić na początku.

Chmurek

Member
Cześć! Co słychać towarzysze?
Forum to znam nie od dziś, wcześniej miałem inny login, ale to jest akurat najmniej ważne.
Najważniejsze, że wszyscy tutaj pięknie zapierdzielacie i że polski kącik IC'maga jest tym największym;)

kazuya20

Active member
Witam starych wyjadaczy szczególnie sławka i tu prośba możesz up foty zrobić tej na której jest nasz prezydent "witamy w buszu :" Jak co to do wesołego .... zrobie delete posta jutro pzdr

G

Guest1012

Wita was pan z kontroli :D Na forum 3 lata. Przedemną kolejne wyzwanie, postów nabijanie, ale myślę że z tegorocznym outdoorem szybko zazielenie do 50 postów :D

pzdr,

Chłopaki ile trzeba nabić postów aby uaktywnić przesyłanie wiadomości prywatnych? Dawno mnie tu nie było i nie bardzo się w tym orientuje :)

A

ares420

O ile się nic nie zmieniło to od 75 postów można wysyłać pmy.

pozdro

tuptusior

New member
Witam. Na forum bywałem dawno, ale jako czytelnik.
Zabrałem sie miesiąc temu za mały projekcik indoor.
Nasiona z Nirvany - ICE - REGULAR. Nie wiadomo co z tego wyjdzie, ale narazie bez lampy:(
Dobrze, że słońca nie brakuje.
Co do palenia, to zaczałem dawno, ale sporadycznie.
Teraz bedzie więcej wolnego czasu, to i więcej palenia :)
Jestem poczatkujacym ogrodnikiem i prosiłbym o jakieś info gdzie można dostac dobra lampe i jaką najlepiej dla małego projektu ?
Narazie mam 4 roślinki i mam nadzieje ze bedzie coś z tego.
Edit kov: pytania o pestki na otwartym forum zabronione!!!!!

Pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Christopher :)

Last edited by a moderator:

pampers

New member
Witam.Jeste pod wrazeniem ICMAG.Nie wiedziałem ze tak ostro dajecie.Mam 26 lat i pale od 19.Hoduje na outcie od jakis 4lat.Ostatni sezon poszedł mi calkiem niezle bo wykreciłem z krzaka Purple power z femaleseeds 150g dobrego palenia.Jak nie mam to nie pale tzn nie kupuje.Jak mam to jaram az mi sie skonczy ;-).W tym sezonie mam 5 shamanow fem z DP 3 LR i 2 DR 5 Passion i 3 easy sativy.Bede wam wrzucał fotosy i czekam na wasze.Pozdro

P

PolishBoyfriend

pampers, palisz od 19 lat ;)? Bardzo fajne NPP :).

Siemanko,
ja przybyłem na to forum z prostego względu - Hyperreal to dla mnie jest lol. Wk...wiają mnie "eksperci", którzy mają za sobą dwie uprawy i wszystkie swoje posty czerpią ze swoich "mniemań" ;). Poza tym forum [H] jest bardziej przypałowe, więc postanowiłem je olać.

Sadzę out, w tym sezonie jest to Shaman z DP (1 plant, reg.) i Himalaya Gold (3 planty, fem.). Jeżeli chodzi o metodologię, to zwykła ziemia kwiatowa z perlitem (jakieś 3:1), biohumus na weg i nawóz do pomidorów na flo. Poza tym stosuję LST.

To mój 5ty sezon. Wrzuciłbym jakieś foty, ale niestety komp na którym są jest w tym momencie nieosiągalny :/. Teraz pewnie zrobię jakąś fotorelację, ale raczej nie z tygodnia na tydzień.

Pozdro :)

el023

Member
Pampers@ palisz od 19, czyli zacząłeś w wieku 7 lat? :yoinks: Nie za wczesnie troche? hehe. Mój pierwszy 'kontakt' był troche później, bo w wieku około 13, czyli 15 lat temu. Jakieś dwa lata później zacząłem totalnie nadużywać ... i tak jest do dzisiaj.
Prawie od początku interesowala mnie uprawa. Stosunkowo od niedawna, korzystając z niegdyś niedostępnych dobrodziejstw (internet,etc), zgłębiam tajniki uprawy in w teorii i praktyce - właśnie dlatego tutaj trafiłem.

korzystając z okazji chciałem pozdrowić pewnego experta :moon:
za udzielenie mi jakże słusznej i pokrzepiającej prywatnej reprymendy

:beat-dead

:fsu:

[edita] kurwa, na jednym nie koniec - 3 disy od rodaków na powitanie.. ach ta polska goscinność..

Blancik

Member
Witam wszytskich:) Juz mam kilta out-ow za soba ale dopiero teraz zdecydowalem sie na fotorelacje na forum. Dotychczas forum bylo dla mnie tylko lektura. Bless

G

guestabc

witam wszystkich
już 16 lat palę i sadzę zielsko
i postanowiłem podzielić się relacją z tegorocznego outa z szanownym gronem tegoż forum
jestem pod wrażeniem dokonań kolegów
myślę że nasze wspólne doświadczenia pozwolą na uzyskanie coraz lepszych wyników

pozdro dla wszystkich i zaczynamy:canabis:

Latest posts

Latest posts