What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

GrowBoy

Active member
Nareszcie!!!!

Nareszcie!!!!

Witajcie ludzie :D
Za mna 5 out-ów 2 indorki... i tegoroczny brnie do przodu :)
Niektorzy mnie chyba kojarza ale pod innym nickiem jestem :)
Pozdrawiam i mam nadzieje ze zaciekawie wszystkich w tym roku :)
P.S - dzieki za pestki wszystkim :jump:

Ilovedrive

Member
Ja również witam wszystkich IC magów :]
Pale od dawna ale dopiero w tym roku mam swój pierwszy out (poprzednie nie doszły do końca z różnych powodów)
Dziękuję wam za dzielenie się wiedzą z mniej doświadczonymi userami takimi jak np ja.
Dzięki wam wiem już o więcej o uprawie o jakieś 300% niż przed poznaniem IC :]

Gratulacje również ekipie napędzającej to forum.

pozdro

opoj1989

New member
Witam forumowiczów :) jestem nowy na tym forum, o uprawie wiem co nieco ale i tak zawsze można się dowiedzieć nowych rzeczy i głównie dlatego się tu zarejestrowałem :]
pozdro dla wszystkich

P

passionman

post próbny :) łelkam ewrybody. sledze sobie Wasze zmagania od ponad roku. dowiedzialem sie sporo niebawem startuje z boxem..zatem do dzieła :smoweed:

RaStart

Member
salve! Paleniem "suszu" zajmuje sie juzod jakchs 8 lat. Czytam forum juz od jakichs 2lat .razem z jednym z userów Badmanem uprawilismy 2 udane outdory a jas sam zjebałem jeden mały indoor ale nic. postanowiłem dołączyc bo fascynuje mnie CaŃamo i uprawa organiczna a pozatym to dobrze sie czuje gdy czytam to forum . aktualnie mieszkam w holandii i wbrew panujacej opinii ze tu jest super to muwie ze jest tu raczej lipa ale nie o tym teraz.W ogrodzie mam 1 pp odziedziczonego po badmanie z jakichs tanich nasion z cofeeshopu jak mi stuknie 5 postów to sie wyswietle z jakimis zdjeciami,a ty czasem planuje posezonowy indoor w jednym z kibli naszej "chaty" mam nadzieje ze zostane miło przyjety przez społecznośc forumowou .

Owocności wszystkim! RaStart

Chirurg

Member
witam :joint: jak sam nik wskazuje ze z zawodu jestem lekarzem.
czasem fajnie sie spalic w pracy :) ale niezamocno hehehe kazdy to wie
:rasta:

zielonylasss

guerilla grower
Veteran
Hmmm... niby wszystko spoko ale nie bardzo chciałbym się położyć na stole i oddać w Twoje ręce :D
Ale tutaj - serdecznie witamy :D

BReal

Well-known member
Veteran
Hoho..! Ale sie ciesze ze mi aktywowali konto :D
A juz myslalem, ze bede czekac cale lata, hehe..
Styl w ktorym uprawiam to oczywiscie guerilla stajl hehe..

pozdro dla prawdziwych! :wave:

S

Szot

Elo
Nareszcie mi aktywowali konto kiedys byłem pod nickiem remo ale przez mega wkurwienie emocjonalne skasowałem konto :( a było juz tak pieknie ale nic zyje sie dalej za niedługo skręcam nowego boxa i jazda :D:D
pzdr

nie zebym kolego cie schizowal ale podawanie miejsca zamieszkania na tego typu forum jest co najmniej nie racjonalne. Nawet jesli mieszkasz w metropoli to lepiej pozostac anonimowym. A tak poza tym to czesc

siemano, dzieki za troskę, ale chyba nawet nie przejeżdżałem przez Nadarzyn tylko mi sie zrymował

wszelkich możliwych Wiesławów B. zamieszkałych tamże przepraszam z góry za ewentualne nieprzyjemności, to nie moja wina tylko systemu

ale dobrze że piszesz, ktoś mógłby pomyśleć że taki luz tu jest
pozdro

:yes:

Himil i Maklak to byli goście. Tacy polscy Cheech & Chong, tylko bez trawy i kulturniejsi. Zreszta myśle że palili... w kręgach filmowych pewnie jakaś trawa była i w tych czasach. No ale to temat na inną dyskusję i gdzie indziej...

Last edited:

nie_rozdra...

New member
ElO, mój pierwszy post na icmag. Pale od 4-5 lat, uprawiam od 2. Mam za sobą 2 outy. jestem hardcor grower hehe :laughing: .
Kocham smak i zapach zieleni. Kocham przyrodę i ta kochaną botanikę nasza zieloną. Wiem że ten zawód dla elity i trzeba doskonalić hobby, niestety nie legalne. Pozdro dla growerów.

pozdro 29 wrzesnia 2008 rok witam was :dueling:

C

ChaosX

Siema,
Miałem tutaj już nick ale w ramach forumowej paranoi ja również przerobiłem moje poprzednie wcielenie na "Guesta". :)

Pozdrawiam

G

Guest

ChaosX said:
Siema,
Miałem tutaj już nick ale w ramach forumowej paranoi ja również przerobiłem moje poprzednie wcielenie na "Guesta". :)

Pozdrawiam
Haha, i tak wszyscy wiemy jaki był twój poprzedni nick! I co, i nic to nie zmienia. Paranoja! Nie wytrzymało się bez rejestracji na forum, nie ;-)

P.S. Siema :joint:

Latest posts

Latest posts