What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Przedstaw się!

-Bruce-

Active member
:canabis:Witam, jestem tu od niedawna lecz tak jak u wielu z was tak i u mnie lampy nie "stygna...." to moje ostatnie pociechy :) pozdro

ziel-zielona

Medicine Grow
ICMag Donor
Veteran
Witamy na forum ...

pozdro

p.s. BioPart ostatnio jak sie widzielismy to cura miala 7lat a ja nie mialem siwych wlosow hehe, w maju lece do landow, wpadne na MAZURY to sie ustukamy jak za starych lat ? co ty na to ? gadugadu niezmiennie od 5lat ten sam numer !!! pozdro dla ciebie oraz bliskich

B

BioPart

Hej zielony myśle,że doszliśmy do zbiegu okoliczności, takigo małego, a szkoda też.. Ale to nie jest wina moja ani Twoja przecież.. Pozdrawiam. I tak niech będzie pozytywnie..

BodyStoned

New member
Witam.

Jestem to moje pierwsze forum tego typu.

Mam za soba kilka indorow.

Mam nadzieje, ze bede sie z wami dobrze bawil.

Pozdrawiam :)

clothez

Member
heja :) ! lece z drugim indorkiem pierwszy byl pod lampeczka 250odmianki master kush i bluberry ... a teraz znowu 250 :) ala coolTube :) i 5 razy AK femi AK47 od lowlife pokoj ! pozdrawiam ! i dzieki ze jestescie !

Sodowiec

Member
Hey jako "nowy" witam się z wami rejon wlkp ;) pale hmm nie pamiętam od kiedy ;) uprawiałem 2 razy nic dodać nic ując ;)

HashBash

New member
Jako że wypadałoby się przedstawić, tak też zrobię :) Jestem palaczem od 13stego roku życia, czyli już 8 z okładem latek, do tej pory nie miałem jeszcze przygody z hodowlą (myślę o takiej bardziej sensownej, pomijam mocno amatorskie wielokrotne wysiewanie random pestek na parapetach, czy "u babci w ogródku" :p). Śledzę icmaga od roku z okładem zawsze w charakterze "wolnego słuchacza", ale teraz jako że szykuję się powoli do pierwszego poważniejszego indoora stwierdziłem że wypada się już zarejestrować :D Życzę sobie i wam pięknych kwiatków i jeszcze raz serdecznie wszystkich witam :)

przemix

Member
wita was przemix:) reprezentuje dolny slask. za soba mam niezbyt udane outdoory (za leniwy jestem zeby regularnie odwiedzac spoty) i jeden prawie udany indoor (z przyczyn niezaleznych zmuszony bylem sciac 2-3 tygodnie przed czasem). mam nadzieje ze szanowni koledzy pomoga w zdobyciu niezbednego info potrzebnego do przygotowania indoora w wersji 2.0.
pale juz dosc dlugo jednak coraz czesciej zastanawiam sie zeby poswiecic sie bardziej pielegnacji roslin niz ich spalaniu;) pzdr

HeNiEk99

New member
Witam już tu troszkę jestem macie dużo zielonego klimatu:joint:

Przybywam z haszysza ale zaglądam tu dość często

pozdr.......

Cieszy mnie bardzo,że coraz więcej nowych userów. Widać ,że coraz liczniejsza grupa zainteresowanych zielonym tematem :respect: Ku lepszej przyszłości !!
:smoweed:

S

Szot

Heh
Cardiel popieram cie w stu % bo icmag sie ostatnio powoli zamienia w haszysz i to jest smutne
pozdr

skurczybyk

New member
Witam :) Narazie jestem amatorem więc narazie tylko czytam -miejmy nadzieję, że w przyszłości też będę miał czym się z Wami podzielić. Palę od jakichś 6 lat więc trochę jestem w temacie, szkoda tylko że w konsumpycjnym. Przyszedł czas aby to zmienić i w końcu zasiać coś własnego ;]

życzę wszystkim "szczytów marzeń"

pozdrawiam :)

Unlite

New member
Witam
kariera w uprawie to parę out dorów i obecny amatorski in. wschodnia polska, Pozdrawiam wszystkich , :dueling: -my o nasze !

K

kokoshka

Siemano!
Jestem na tym forum nowicjuszem. Od dłużego czasu byłem zalogowany na haszyszu lecz niestety psuje się tam klimat w przeciwieństwie do tego forum. Na dobry początek startuję z out'em.
Pozdrawiam wszystkich growerów!

Kaeshiya

New member
Siemka!
Czytam forum od dłuższego czasu , ale że dopiero w tym roku pierwszy out to się ujawniam :)! Północny śląsk ( czyli nie śląsk :p ) pozdrawia Polske!
Życze wszystkim growerom wielkich i udanych zbiorów na jesień :)!

LocoMaroco

Member
Witam zieloni bracia

Pamiętacie jeszcze sLAWa77? :D
Out2006 zmienił już stan skupienia na lotny, więc czas zakasać rękawy i do roboty
W ogródku będzie:
-FMS: maroc,easy sativa,purple power,nlxmaroc
-DP: frisian dew,twilight,shaman,hollands hope
-Jamil sayida-THX URBAN,BAMSE
-maroc x w,easy sativa x w,nl x w,viking x b3,eroc dp / dc x b3,htc x dc / eroc dp x b3- THX QUAKEMIND
-w drodze:passion#1,purple#1,twilight,pure ak 48

Pozdrawiam

PS. jak ustawić swój avatar? bo same predefiniowane widzę :)

kiro

New member
Witam

Witam

W końcu stycznia kupiem torbe kiepskiego ziela zawierającą kilka pestek. Posadziłem cztery. Wyrosły dwie, na których się uczę. 1 kwietnia wystartowałem z czterema jak się okazuje indyjkami pod 250w MH/HPS na 036m2. - jestem oczarowany ;)
To mój pierwszy indoor, pomoc na pewno będzie potrzebna. Pozdrawiam, życząc Wszyskim spokoju w pracy nad Dziewuchami.