As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
witam wszystkich braci growerów.
tutaj jestem new. pierwsze problemy z uprawą mam za sobą ale pewnie pytania do was pewnie się pojawią - wiele
wiec Bracia i Siostry i Wam i sobie życzę spokoju i zborów i do zobaczenia w kolejnych postach...
witam wszystkich nowych uzytkownikow na tym forum a w szczegolnosci dupeczke hehe ( mam nadzieje, ze nie jestes zapoconym panem komendantem Zdziśkiem :wink: )
klamerczuk: potężny staż...jak głowa się ma? Dużo palisz...często ? Mnie narazie bijesz o 13 lat jarania Jak bym miał taki staż jak ty...to musiał bym pierwszego gibla odpalić na oddziale położniczym ;D
Klemerczuk tyyyyle juz lat hodujesz......i nie masz ani jednej fotki? Bardzo by mnie interesowły indory z lat dziewiedziesiątych...albo kiedy kupiłes pierwszy aparat cyfrowy...
Witam wszystkich. Forum sledze juz od ponad roku. Dowiedzialem sie o nim z haszyszka ;], ktore rowniez bardzo lubie ;D ... Zajmuja sie jedynie uprawa Outdoor, ze wzgledu na rodzicow. Jestem w tej branzy nowy i prawdziwa zabawe ( wczesniej sadzilem tylko przemyslowki ) zaczne dopiero w out' 09 . Skromnie bo tylko 10 pestek, ale wiecej mi do szczescia nie potrzeba ;P . Odmiany : 5 x AK47 x LR#2 and 5 x LR#2 .
A wiec czekajcie na moja fotorelacje !
Pozdrawiam .
Startuję z malutkim indoorem (tajny box, dlatego mały, może kiedyś będzie coś większego). Czekam własnie na nasionka z f2seeds.fr.pl, oczywiście będę wszystko pokazywać na forum : > Liczę na 20g zbioru (i chyba się przeliczę).
Witam!
Ja tez dopiero zaczynam czytalem sporo o uprawie ale w praktyce nic nie umiem jeden zjebany outdoor i to wszystko. Planuje zrobic jakis indoor mam pestki 5 x Killer Queen , 5 x White Widow i 2 x LowRyder z f2seeds.fr.pl. zobaczymy co z tego bedzie. Peace
kpt.G pozdro bracie i milo ze jezzdes z powrotem ...
klamerczuk WoW lol napewno masz plecak pelen wrazen - podziel sie , poka cos , napisz cos ... my sie ciagle uczymy
ja tez juz kilka latek siedze. moje uprawy mozecie znalesc na kilku polskich forach
pale od 8 lat uprawiam od 6.
Obecnie ciagne boxa na 2 lampy 150w i 250w
a w srodku rusek na pestki.