What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

Nu ma mai nacãjâ si tu ganjo, ca eu is stresat acum sa nu se faca herma de la transplantul asta la inceput de flower...ahhhh de nu aveau marginea pe interior nici nu simteau, dar a trebuit sa le fac, loc la radacini din canci.
Ps si au toate sansele sa devina herma ca provin din seminte feminizate

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De parca se astepta cineva sa vada altceva decat hermafroditi la tine. Nici tu nu te poti decide ce sex ai, ce sa mai zic de plante..

Ce stil ai sa mor io :)))in loc sa imi alini durerea trebuie sa mi-o alin eu.
Daca stam sa ne gandim logic le-am stresat la iesirea din ghiveci dar dupa au intrat intr-o lume mai buna intr-un pamant mai scump cu guano si multe alte elemente.Pentru ele a fost ca nasterea lui Iisus dintr-o femeie virgina au iesit niste fenomene, daaa daca Iisus nu s-a hermafrodit nici astea nu se hermafrodesc, ba din contra cand o sa ajung sa fumez din ele o sa imi dea superputeri ca s-au nascut a doua oara ca Iisus Cristos Bai oameni!!! Inca Iisus nici nu s-a nascut de doua ori,cat de binecuvantate is plantele astea, domne domne.

anonimus

Member
Pentru ele a fost ca nasterea lui Iisus dintr-o femeie virgina au iesit niste fenomene, daaa daca Iisus nu s-a hermafrodit nici astea nu se hermafrodesc, ba din contra cand o sa ajung sa fumez din ele o sa imi dea superputeri ca s-au nascut a doua oara ca Iisus Cristos Bai oameni!!! Inca Iisus nici nu s-a nascut de doua ori,cat de binecuvantate is plantele astea, domne domne.

of lore lore !!! m-ai spart !!! sa mor eu !!!
aici oamenii sunt spirituali :joint:, nu religiosi(daca vrei sa convertesti... aici nu e loc)... hai poate ceva de aia de cred in plante, flori, copacul vietii (prin india e o religie cam asa) dar nu superputeri de la isus. de ziceai doar de mari'a o mai suceai cumva.
man erai fumat cand ai scris "versetul" de mai sus ? :laughing:... mi-am pierdut din "puteri" cand am citit :laughing:. mi-a sarit si somnul... cred ca erai spart rau man :joint:. fii optimist ca-si revin plantele... :tiphat:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mai zi-ne, sandele..
Si stiu ca te laudai ca mai iti aduci prietene pe aci pe forum. Adu-le, sa nu ne plictisim.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
aici oamenii sunt spirituali :joint:, nu religiosi

Lore, clar, pe threadul asta e circ (de ce nu ma mira?)! Dupa ce imi fac cruce cu dreapta la postul tau, mai bag o tura cu stanga la postul lui anonimus! Chiar daca suntem offtopic, asta cu spiritualul si nereligiosul fu tare...

gganjaabwoy

Active member
ca o mica paranteza daca se poate...celor spirituali...si religiile au fost ingaduite cu scopu de a ne diferentia intre noi caci dar diferiti ne putem completa unul pe celalalt.ce ne faceam daca toti acum eram sandei?disparea iarba.

K

katadyn

sal tuturor

sal tuturor

cum pot deschide un thread ,,am nevoie de ajutor

gganjaabwoy

Active member
io zic ca il poti folosi a lui sandel ca si asa bate vantu:))

daca vrei sa faci jurnal intri aici https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65812 si selectezi butonu albastru "New Thread"

daca vrei sa pui intrebari intri aici https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=187989&page=784 si nu-i nevoie sa faci thread

daca esti spart si ai chef de caterinca intri aici https://www.icmag.com/ic/showthread.php?t=324757&page=116 si iar nu ai nevoie de thread

daca te-ai indragostit de sandel esti deja unde trebe

Iar am facut un Ness hahhahaha si e mai bine ca data trecuta, tuloi ce spart is,îi boschet mare am de unde.

Bubba Kush x HashPlant

KaliChina

Pakistan Citral Kush x KaliChina topata de bec hahaha

Pakistan Citral Kush x KaliChina

Poza de grup, se vad 2 buzi in stanga jos unu Verde unu mov, cel Verde e o ramura de la Bubba Kush x HashPlant

Attachments

• buba.jpg
    buba.jpg
    75.7 KB · Views: 31
  • kali.jpg
    kali.jpg
    77.2 KB · Views: 35
  • 2capete.jpg
    2capete.jpg
    70.2 KB · Views: 32
  • pakistan.jpg
    pakistan.jpg
    69.7 KB · Views: 34
  • grup.jpg
    grup.jpg
    84.9 KB · Views: 38
:)))))
Am uitat sa zic ca am mai pus o pckxkalichina la germinat sa o bag acolo cu ele,vad io cum,stI tu sa-ti arat ca nu trece dev30 cm fara top fara lst, nada, doar program 11/13

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Adica moare??? Malawi Gold, pe program din asta, se faceau si de 1 metru daca nu le tundeam si nu le tineam in ghivece de 1L...

No bine ma :)))Malawi gold 100%Sativa de la S.o.A. Haha normal, vezi ai de-mi dat douj de seminte din propria productie de Malawi daca termin growul asta

Ganja facem si noi un pariu?cu aia 30cm?

gganjaabwoy

Active member
lasa-l ba jtm...sa bage inca 70 acolo...dupa ce va sta si el juma de zi si o noapte sa taie si sa faca trimming...transpirat si intre buci...miros...de nu-ti mai arde 2 zile sa fumez...te ia greata numa cand iti aduci aminte de izurile ce te loveau in nas in timp ce tu tot lipicios,obosit,spart, crezand ca mori si nu mai apuci sa vezi cat ai scos...de mai prinzi vreun grow infestat cu thripsi sau mitersi si mai simti cum misuna pe tine...atunci isi va aduce el aminde de grow-urile astea a lui.Si-l va pufni rasu.

Da am trimat si eu cu un prieten, cultura mea outdoor,o zi intreaga cu oprire la mancat, pai nu am fumat nimic ca ne spargeam de la miros :)))