What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

Reteta: 100g unt se pun la topit in tigaie ceramica sau teflon. Peste, se adauga cartofi, dupa marimea stomacului, si se lasa la foc mic. Tot atunci, se adauga o frunza de iarba (sau mai multe, dupa toleranta). Dupa 10 minute se amesteca in cartofi si se pun legumele congelate, plus putina apa (o ceasca), si se pune capacul.
Intre timp se face un mujdei de usturoi. Dupa cele 10 minute se adauga usturoiul, se amesteca, si daca nu s-a evaporat destula apa, se mai lasa nitel fara capac.

[URL=https://www.icmag.com/ic/picture.php?albumid=70783&pictureid=1691243&thumb=1]View Image[/url]

Man, sa-mi trag palme ce m-a facut o singura frunza!!! Si cand ma gandesc ca era sa pun 5...

Nota: se mananca cu tot cu unt, clar!

Domnu' jtm 1000 de Ani sa traiesti, am mancat ceva super gustos din vreo 20de frunze,daca ma si sparge te iert de pariu

Attachments

• DSC_0015.jpg
    DSC_0015.jpg
    66.1 KB · Views: 29
  • DSC_0016.jpg
    DSC_0016.jpg
    98.3 KB · Views: 27
  • DSC_0018.jpg
    DSC_0018.jpg
    80.4 KB · Views: 24
  • DSC_0019.jpg
    DSC_0019.jpg
    67.2 KB · Views: 25

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Acuma, eu stiu cum le-ai gatit tu... A, stai, ca acuma vazui poza... Pai daca le-ai mancat crude, e clar: in afara de mine si de explo, mai greu sa se sparga cineva din frunzaverde.

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Nu stiu cum reusiti voi sa mancati frunze de canabis , poate aveti ceva gene de rumegatori in voi.

De cand lucrez cu planta asta am avut mai multe tentative de a consuma parti verzi (frunze, muguri, flori) si crude, dar de fiecare data a fost un esec, culminand cu ultima incercare cand mi s-a facut o greata teribila si mai ca mi-am varsat ficatii din mine dupa ce am rontait vreo 4-5 varfuri fragede de Golden Tiger.

Sa nu ne fie cu suparare, dar parerea mea e ca planta asta nu poate fi consumata de catre om in forma ei cruda. Poate sub forma de suc, dar la ce gust oribil are ...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Eu stiu ce gust poate avea Golden Tiger? Mie de exemplu mi se face cah de la planta uscata, zici ca e un fel de patrunjel uscat (ma refer la frunze). In rest, nu stiu ce sa zic, e picanta, aromata...

hempfield

Organic LED Grower
Veteran
Gustul frunzelor, fie ca sunt mature sau tinere, e foarte cah. Dar nu de la gust mi s-a facut rau. Pur si simplu dupa cateva minute de la ingerare imi venea in mod repetat sa vomit, imi era greata si incepuse sa ma doara si stomacul.

Ziua nu stiu cat de 11/13,cand au aparut primele semne de flower le-am bagat in 11/13.
Pe cea mai mica am ars-o rau asta e imi pare rau, Hai terminati odata sa fumez si io ceva,plm dupa cum se vede la 3 dintre ele nici nu se observa ca ar fi intrat in flower, cred ca is ceva sative futale cristos!bine ca eu ma bucur sa fie sative da nu acuma in plm ca ma grabesc.

Attachments

• DSC_0024.jpg
    DSC_0024.jpg
    60.3 KB · Views: 25
Last edited:
K

katadyn

salutari,sunt nou pe forum si am nevoie de ajutor din partea vostra,,celor cu mai multa experienta,,vreau sa deschid un nou thread,,cum pot proceda?

gganjaabwoy

Active member
ia uite sandele...camarazi dea'tai...sti tu vorba aia...musca traje la cacat:laughing:

ps:sandele...pe mine nu timpu m-ar speria ci ca mai au un dat de palma pana la leduri

Am inaltat cortul cu 40cm,acum are 1m cu tot cu ghivece:D
Katadyn, nu stiu cum ti-ar putea explica cineva ceva atat de simplu, daca te mai uiti vreo 5 minute pe forum iti dai tu seama.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
salutari,sunt nou pe forum si am nevoie de ajutor din partea vostra,,celor cu mai multa experienta,,vreau sa deschid un nou thread,,cum pot proceda?

Ca pe orice forum: butonul de "New thread". Printre alte minunate locuri, il gasesti aici:

https://www.icmag.com/ic/forumdisplay.php?f=65812

Undeva in stanga, aproape sus.

Am inaltat cortul cu 40cm,acum are 1m cu tot cu ghivece.

1.Da pana la urma care e rostul cortului?
2 Ti-au mai sporit miligramele ceva? Nu de alta, da' sa nu ramai codash rau, ca ale mele infloresc ca nebunele.

Rostul cortului e ca lumina sa nu intre mai jos de 10cm,tot ce e mai jos de 10cm se usuca hahahaha.
Asa ma duc pana la capãt.
2. Da au inflorit toate se vede misto dar nu Arata ca ale tale de la ultimul tau update.bubbakush x HashPlant e foarte zaharoasa

gganjaabwoy

Active member
deci cum am zis (sau vroiam sa zic:shucks:) o sa ajungi sa folosesti grow ala pe post de reflector cu 12/12 de la inceput:laughing:

ps:doar doau 3 sapt min. de 18/6 daca le dadeai...deja cred ca aveai de fumat.

Da,tot ce ai zis tu sa intamplat,dar a fost greseala mea ca am avut lumini parazite, asta e . Din greseli invatam.
Cum ziceai, o sa am niste bote cu muguri in varf:))))pot schimba sa le i-au cortul jos cum mi-a zis jtm de vreo 5 ori dar nu vreau,ma duc asa.Ar mere ş-un transplant ca imi ies radacinile pe afara da dupaia nu mai gasesc ghivece fara gaura:)))

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Lorele, iei un o galeata si ai ghiveci fara gaura. Bine, nu stiu cum o sa bagi 4 galeti in ghiozdan, da gasesti tu o solutie...

@explo: las' ca-ti trece cu un cui. Ce ma fac eu?

:headbange:headbangeAcuma fac transplant si am luat ghivece lunguiete cu gaura ca sa aduc varfurile la acelasi nivel.
Ps Am uitat sa zic ca am facut iarasi un Ness si e mai bine ca data trecuta, te sparge de n'ai aiere

Attachments

• DSC_0026.jpg
    DSC_0026.jpg
    58.8 KB · Views: 25

Latest posts

Latest posts