What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@Lorel: Bai, da' alea 4 betze nu le lauzi? Definesc intreg cadrul existential al plantelor, parca le imbratiseaza cumva, nici nu se mai simt stresate cand le pune Lorel sacul in cap...
Asa trebuia sa se cheme threadul Lorele: 4 sticks grow. Un nume complex pentru un grow perplex. Sau invers...?
@explo: nu man, sa-i vezi pe argentinieni cu mate-le dupa ei...! O fi si Lorel un neam din ala, ca tot e el mai brunet...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Alea care ii tin ghiozdanul lui Lorel. Scuze, era pentru Lorel, tie am vrut sa iti spun altceva, dar intre timp, am uitat D:...

Jtm acum asta e,am de lucru in camera aia o pregatesc pentru sative, imi trebuie ghiozdanul sa nu intre lumina parazita, alt growroom nu ma mai apuc sa fac pt ele.
Avaible mersi tati şi mie imi plac mult.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Care Sative Lorele? Alea cu HPSul de 600?. Hmmm, hai sa vedem, incepi direct 12/12 de la jumatea lui martie, cand (spera lumea) termina astea. Sative, insemna 12 saptamani de grow ca popa, iar daca ai innebunit cu din alea africane, spre 14.. Asta din 12/12. Inseamna jumatatea lui iunie, inceputul lui iulie. Un HPS de 600W in camera, hmmm, sa te felicit?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Acu' am vazut, nici nu stiam ca exista soiuri de 24-26 saptamani. Credeam ca 18 sau pe acolo, e maximul.

Cat traieste omul invata...

Ce zici ganjule, facem un pariu, gen o termina, nu o termina?

Le termin ca m-am tot gandit la ce ati zis voi cu pamantul de padure si poate ca nu e o idee buna sa experimentez acum,o sa folosesc la proiectul breeding de unde nu se fumeaza nimic.

gganjaabwoy

Active member
eu nu inteleg sandele ce rost isi au experimentele care iti garanteaza fail de la inceput?...cu care grow te referi jtm? cu santivele?...a pai sigur nu o termina.Pe el cand il va lovi deficientele prin sapt 2 3 de flower prin sapt 26 nici nu mai are la ce face trimming....acum daca asta inseamna sa termina...da...termina

Jtm apropo de 10/14(nu-ti place tie cand zic de el)
Omu care lucra cu hazeurile nu le recomanda pentru indoor dar daca se aventureaza cineva, el recomanda in ultimele 4saptamani sa se foloseasca programul 10/14 daca vrea sa termine corect.:biggrin:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Jtm apropo de 10/14(nu-ti place tie cand zic de el)
Omu care lucra cu hazeurile nu le recomanda pentru indoor dar daca se aventureaza cineva, el recomanda in ultimele 4saptamani sa se foloseasca programul 10/14 daca vrea sa termine corect.:biggrin:

Nu mai, nu ca nu imi place, ma amuza teribil, Asadar nu merg hazeuri la noi. Pai... hai ca o sa vedem acusi.
Cochetez cu un Arjan UltraHaze #1... Cica i-a mers la unu pana pe la vreo 30 saptamani in cort.

Ba ce nervi am avut!!!Am taiat plantele, cum va ziceam ma grabesc si m-a futut rau lumina aia parazita ca a tinut-o in veg 20de Ani!!!!
No... Ne vedem îndatã,Numa'un pic,cu un grow adevarat.