What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

anonimus

Member
:headbange:headbangeAcuma fac transplant si am luat ghivece lunguiete cu gaura ca sa aduc varfurile la acelasi nivel.
Ps Am uitat sa zic ca am facut iarasi un Ness si e mai bine ca data trecuta, te sparge de n'ai aiere

Fain aranjament(cosy) ! Imi plac led-urile alea... asa pe tija.
Succes la transplantare... cu ocazia asta, le lasi sa se mai imprastie ca sunt mai largi ghivecele noi si ai mai multa suprafata. Ale tale daca sunt non-auto le mai poti tine 2-3 saptamani ca sa le faci cum vrei... bine ca ma gandesc ca de abia astepti sa le consumi :smoke:. Mai fa o poza dupa aceea...cu noul aranjament.

Fac imediat,acuma ultima poza inainte de transplant.Stai ca-s matol rau de la Ness haha

Attachments

• DSC_0030.jpg
    DSC_0030.jpg
    101.1 KB · Views: 33
Ale tale daca sunt non-auto le mai poti tine 2-3 saptamani ca sa le faci cum vrei... bine ca ma gandesc ca de abia astepti sa le consumi :smoke:. Mai fa o poza dupa aceea...cu noul aranjament.
Normal ca abea astept sa le consum is in 12/12 din sãmânţã de exact 3luni cu bubbakushxhashplant asta la care vedeti transplantul.

Ganja, is arse ce mancare sa le mai dau :)) transplantul asta ultima solutie.

Attachments

• DSC_0033.jpg
    DSC_0033.jpg
    53.4 KB · Views: 28

anonimus

Member
Baga mai putin :joint:... sa nu o comiti !!! Pune cand e gata tot aranjamentul si totul in regula ... nu te mai bat la cap ca vad ca mai ai de lucru :tiphat:. Ce inaltime au fetele ? Da-le doar apa, daca sunt arse de nutrienti ... sau cel putin asa cred ca ar trebui !

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ganja, is arse ce mancare sa le mai dau :)) transplantul asta ultima solutie.

Acu, ce ai vrea, seamana a deficienta de magneziu, daca nu ar fi si celelalte belele...

Eu zic sa bagi si niste boabe de grau pe langa ele la transplant. Daca nu stii pentru ce, iti dau un hint: tine aproape si zaharul, bombonelele, nuca si vanilia :D

Bine de stiut pe vitor,nu prea am inteles pentru ce sunt bune boabele dar daca tu zici ca-s bune.Fierte sau de pe cotor, tari?
Mã oameni,cat de narcotice is plantele alea domne feri si acuma is buimac, am o lene.

gganjaabwoy

Active member
asa o mai fost unu pe cpc...prajite plantele..."el o respectat doza de pe stica si ce i-au spus colegii lui"...atat doar ca si-a dat seama intrun tarziu ca seringa ce o folosea nu era de 1ml ci de 10ml...nu erai cumva tu sandele...si sa le fi incurcat din nou?

Man eu am exagerat grav la penultima udare cu nutrienti,am pus doua dopuri pline varf in 2,5l apa, nu stiu ce a fost in capul meu,ultima udare le-am dat un dop si s-au ingalbenit grav,la KaliChina I s-au uscat varfurile si de atunci le-am dat doar apa.presupun ca e dezastru la radacini poate isi revin acum dupa transplant.
Ps nu am facut parte din cpc,am mirosit eu ca ceva pute acolo.

Last edited:

gganjaabwoy

Active member
spre uimirea ta si a mea si poatea a multora radacinile din poza postata de tine aratau chiar foarte bine.bine fac pariu ca 90% din radacini iti erau acolo in poza...probabil din lipsa oxigenului in pamant ele am mers pe margini acolo unde pamantul cand se usuca se "strange" si ramane un mic spatiu intre pamant si ghiveci si intra aerul pe acolo.

vezi sandele eu cu fertilul meu pot da si de 5xdoza recomandata de producator(care si aia ii pt apa cu ec 0) si eu folosesc de la robinet...si nu patesc ce ai tu acolo...se ard nu zic..dar acolo putin pe varfuri si cu cateva ape cristaline se rezolva...nu le lovesc toate bolile:))....pe langa burn ti-ai dereglar buffter-ul din sol.De aici si deficientele.Probabil transplantu ca reglementa o mica parte din problema.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Exista un grau special, mai alb, zici ca e orez. Nu am mai vazut de mult timp, era special pentru coliva. Asadar daca nu ai si ti-a murit subiectu de urgenta, faci cu ce ai. Recte, arpacas. Majoritatea fac cu arpacas (grau decorticat).

anonimus

Member
Man eu am exagerat grav la penultima udare cu nutrienti,am pus doua dopuri pline varf in 2,5l apa, nu stiu ce a fost in capul meu,ultima udare le-am dat un dop si s-au ingalbenit grav,la KaliChina I s-au uscat varfurile si de atunci le-am dat doar apa.presupun ca e dezastru la radacini poate isi revin acum dupa transplant.
Ps nu am facut parte din cpc,am mirosit eu ca ceva pute acolo.

cum iti merg fetele ? si-au revenit de la transplantare ? am tot asteptat sa-ti vad noul aranjamet... dupa mintea mea cred ca in ghivecele fara scurgere e cam greu, trebuie sa fii cam expert sa pui totul la fix... sau doar mi s-a parut mie ca nu aveau scurgere alea negre?

Da erau fara gaura:) Nu e nimic schimbat in grow doar ca acum is in ghivece albastre,nu pun poze acum ca nu are rost au fost stresate de la transplant, le-am scos greu ca ghivecele alea aveau marginea spre interior si na automat le mai trebuie ceva timp sa-si revina,ne auzim pe luni la un update acum vor stagna cateva zile..

gganjaabwoy

Active member
Da erau fara gaura:) Nu e nimic schimbat in grow doar ca acum is in ghivece albastre,nu pun poze acum ca nu are rost au fost stresate de la transplant, le-am scos greu ca ghivecele alea aveau marginea spre interior si na automat le mai trebuie ceva timp sa-si revina,ne auzim pe luni la un update acum vor stagna cateva zile..

macar atat:laughing:...mai vedem si noi ceva "schimbari peste noapte" la tine
muahaha.gif

Latest posts

Latest posts