What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

E caterinca rau ala, nu mi-a fost urat :)ieseam fest sa luam o gura de aer proaspat, domne cate plante am avut atunci pacat ca lea uscat pe un gainar de ala unde dorm gainile de lea batut soarele desi i-am zis sa le usuce in pod la întuneric:))) nu a mai fost buna de nimic

anonimus

Member
Poza de grup, se vad 2 buzi in stanga jos unu Verde unu mov, cel Verde e o ramura de la Bubba Kush x HashPlant

mai au ceva arsuri de nutrienti dar acum ma gandesc ca o sa ai grija si o sa-ti fie mai usor de controlat daca ai schimbat ghivecele... nu stiu de ce ai avut ghivece fara scurgere dar nu mai are nici o importanta. acum arata bine si frumos :tiphat:, felicitari !!! iti urez ca saptamana viitoare sa fie si mai grase !!!

gganjaabwoy

Active member
Io ti-am zis ca s-o indragostit de tine;))...se astepta sa ii raspunzi tu...dar daca nu l-ai bagat in seama pe saracu om...i-am raspuns eu.Sa ii dau numarul tau?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
No bine ma :)))Malawi gold 100%Sativa de la S.o.A. Haha normal, vezi ai de-mi dat douj de seminte din propria productie de Malawi daca termin growul asta/QUOTE]

Am zis si "cu bine"? Ei daca da, asta e, is om de cuvant. Imi trebe doar CNPul tau...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Lorele, la sfarsit de growul tau, fac un poll, zi daca in mod democratic baietii decid ca e un grow terminat cat de cat onorabil, onorez ramasagul.

gganjaabwoy

Active member
ce grow onorabil...la 0.1gpw led cat scote alexandru nu cred ca se poate numii onorabil.purple-u ala poate-l mai scoate din caca

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Hai bai, 0.1gpw eu zic ca e exceptional, fata de cealalta posibilitate, adica 0 gpw.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar trebuie sa tinem cont ca 0.0 gpw poate scoate orice prost. Chiar si fara sa incerce..