What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Primul grow

Material de ness pana la recolta :)))))
O sa ziceti ca am exagerat dar nu e asa,ce am rupt nu avea lumina.

Attachments

• DSC_0002.jpg
    DSC_0002.jpg
    64.2 KB · Views: 32
Eu zi ca nu am exagerat, inca nici nu intra lumina peste tot,sunt 30cmx30cmtotusi :))),aia mare nu stiu ce indica e... Trebuia sa fie 80%indica dar cred ca trebuie sa mai lungesc cortul pentru ea daca mu Si-a terminat strechul

Attachments

• DSC_0003.jpg
    DSC_0003.jpg
    54.8 KB · Views: 36
Pakistan Chitral Kush x Kali China (80%indica..)sativa pheno
Frunze,strech, structura si dezvoltarea greoaie a florilor chiar si in program 11/13, cred ca aici au scapat altceva , provine dintr-un pachet freebies.
Planta topata de bec.

Attachments

• DSC_0005.jpg
    DSC_0005.jpg
    85.7 KB · Views: 34
  • DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    81.8 KB · Views: 32

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Baga-le in 10/14, mama lor... Io cred ca ti-or dat Silver Haze ceva, la juma de pret, or stiut ei cu cine au de-a face!

Nu exista bai dezvoltare greoaie a florilor in program 11/13 din cauza ca e 11/13. A, exista dezvoltare greoaie cand nu e 11/13, nutrienti lipsa, lumina lipsa, who knows... Cu nutrientii nu pari a avea probleme deocamdata, spre surprinderea mea. Oricum nu seamana asta a indica, ca sa nu mai zic de citral kush.

DSC_0002.jpg Da BubbaKush x Hash Plant purple feno are 50cm si pck x kc are 90cm,deci nu are legatura transplantu, si e mult mai avansata in flower.

Attachments

• DSC_0009.jpg
    DSC_0009.jpg
    75.7 KB · Views: 29
Last edited:

Latest posts

Latest posts