What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

CarpatinZ

Member
Nu stiu,pe mine ma enerveaza ca nu da nume in articolul asta ca sa pot urmarii cazul,mai mult ca sigur nu fac puscarie choar si pentru numarul ala de plante ,daca nu ii gasesc ca au facut trafic

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu cred ca au inchiriat spatiul pe firma ca sa nu atraga atentia, sau ca sa isi scada chiria din taxe, dar nu au realizat ca daca vine controlul trebuie sa deschizi. Si in functie de activitatea firmei, pot fi multe corpuri de control care au dreptul sa te viziteze..
Sigur nu erau dealari. Eu sunt mai curios daca firma le ofera ceva protectie juridica, sau vor fi judecati ca si cum ar fi fost o activitate executata de persoane fizice. Oricum, degeaba zici ba sandele, si-au cautat-o cu mana lor. Daca era un biet grower cu 4 plante mai ziceam sa ii plangi de mila. Cand trebuie sa inchiriezi un spatiu comercial, nu cred ca mai e vorba de grower care isi creste plantele linistit.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mai, nu m-am plictisit neaparat, doar nu imi face bine la... traseu. Mofturos tare! Daca nici timbrele nu fura pe gustul meu (desi interesante)...

enricco

Member
E clar ca vin dupa comenzile de pe site-urile din RO, au luat la puricat comenzile efectuate "au apărut date că are preocupări infracţionale pe linia cultivării, producerii şi deținerii de droguri de risc". De unde mortii mamii lor au aparut date? L-a turnat maica-sa? Ca asa mai era un articol cum ca maica-sa si-a dat seama si i-a spus fiule stinge focul. Droguri de risc, futu-i in gura pe astia cu legile lor amarate. Abia peste 50 de ani o sa isi dea ei seama ce sunt alea droguri de risc.
BAIETI SI FETE, aveti grija, care ati comandat pe adresa voastra de acasa, nu numai de la site-ul ala busted, cam de la orice site din Romania, asteptati-va la VIZITATORI, strangeti tot ce mai puteti si inchideti ca ne inchid astia pe noi. Faceti outdoor planificati-va din Primivara si lasati indoor-ul daca ati cumparat, chiar daca o sa cresteti in alta parte, ca ei deja fac monitorizari, am vazut de 2 ori in 2 articole Operatiuni Speciale, adica aia de se duc dupa interlopi de obicei, acum n-au ce face si se duc si ei peste bieti consumatori. Nu recomand livrarea acasa, recunosc ca am comandat din RO dar tot timpul iesi mai nene in strada, ia un magazin la intamplare si intreaba-l pe ala de la magazin daca are nr de telefon de la baiatul cu curieratul, te duci frumos apoi la alt magazin daca acela nu il are si ti-l va da cineva la un moment dat, apoi pui adresa respectiva si un nume la misto cu un telefon cumparat de undeva, daca cumperi de 400 RON mai dai inca 80 pentru siguranta ta, asa trebuie considerata situatie, faci o comanda si il arunci si schimbi iar adresa, ce dreq, nu e greu, am primit colet care era trecuta doar numele strazii fara niciun numar si un nimic altceva, cand stiam ca trebuie sa vina, l-am sunat pe baiat i-am zis ca trebuie sa plec de acasa si unde ne vedem si pac, fara masina, fara taxi fara nimic, per pedes, ca se poate merge, o singura data o faci, dar iti salvezi pielea pe 10 ANI, ca nenorocitii astia stiti ce fac ? Te baga cu altii, te cupleaza la un proces si te baga la comun si tot iti iei cu suspendare si sigur dupa asta iar o sa vrei sa cresti si a doua oara, ghici ce ? LA PUCARIE !!!