What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

presa

enricco

Member
Cei care sunteti prinsi cultivand, dupa ce va rezolvati problemele cu legea asta de cacat din RO, luptati ma !!! Uniti-va intr-o asociatie si luptati pentru decriminalizare, ca sa puteti creste linistiti si voi si noi.
Ca asa fara antecedente noi daca facem organizatia respectiva sigur o sa vina dupa noi, ca o sa stie ca, crestem. Ajutati-ne !!!
BITMAN, daca ajunge mesajul asta la tine, se vede dupa ochii tai de MACHO ca esti fumat in poza aceea.

AICI E O POZA CU BITMAN GONE ON WEED, dar nu recunoaste
http://www.cancan.ro/actualitate/vi...-violoncelist-s-a-aruncat-de-la-etaj-15578255

bitman-colaj.jpg

CHELOO de la Parazitii !!!, ajuta-ne ma,
Delia de la trupa N&D, ajuta-ne
HIP HOPPERII rumani, ajutati-ne, luptati pentru DECRIMINALIZARE.

Last edited:

mike1983

Member
Enricco crezi ca metoda ta de a cumpara seminte din Romania este 100% sigura? Iti zic eu ca nu este.Hai sa iti zic ce am patit eu prin aprilie anul acesta.Am dat o comanda de pe un site care a fost inchis acum vreo 2 luni daca nu ma insel.Hai sa iti explic cum am dat comanda.Am avut un laptop , am schimbat adresa de mac a placii de retea wifi , m-am conectat in oras la o retea wireless , am dat comanda pe un nume fictiv , adresa fictiva , telefon cumparat nou , cel mai ieftin , o cartela sim.Si ghici ce ? Curierul m-a sunat sa imi predea coletul , m-am intalnit cu el intr-un cartier , baietii de la filaje au vrut sa imi faca poze cand am ridicat coletul sau poate chiar mi-au facut . cert este ca a doua zi m-a anuntat cineva de la firma de curier ca s-au interesat 2 persoane de la militie de mine.Cum aratam , unde mi s-a livrat coletul , etc etc.Dupa ce s-au intamplat toate astea bineinteles ca am stat cu teroare cateva luni , chiar si acum mai stau inca.Bineinteles ca site-ul respectiv de pe care am comandat era monitorizat , la 2 - 3 luni dupa ce am dat eu comanda am citit in presa ca pe respectivul ce detinea site-ul l-au arestat , avea nu stiu cata marfa in casa , etc etc.Deci orice ar fi sfatul meu este sa nu mai comandati niciodata din Romania seminte.Nenorocitii te lasa sa le cumperi si dupa o luna doua apar cu mandatul de perchezitie.

enricco

Member
Ei frate asta au facut, au filat unde se duc coletele, nu ii interesa pe ei IP si alte chestii, de pe ce retea te-ai conectat tu si ce nume ai folosit. Efectiv ei au filat growerii din RO si repet si eu am facut-o, dar cand au fost arestarile acelea n-am mai comandat nimic din RO. Pacat, efectiv sa stai asa cu stres, om bolnav, in casa ta si sa nu iti poti prepara medicamentul. Ar trebui toti astia de la putere sa fie bagati la puscarie, PSD, PNL, UDMR< toti dau cu ei de pamant, nu lasa oamenii in libertate domnule , il fileaza cand ridica un nenorocit de pachet, ei fura sute de milioane din banii nostrii si noi nu ne putem lua un nenorocit de medicament fara sa ranim pe cineva. Sa le fie rusine la nenorocitii astia, fileaza niste bieti groweri.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Omule daca nu comanda din ro nu stiau ca in ziua x curierul y va livra unui grower seminte. Deci are dreptate omul, nu e safe sa comanzi din ro, sau mai general din tara in care cresti. Eu am zis asta la baieti de peste 5 ani, am postat si pe forum avertismente, si chiar ei asa s-a ajuns la ceva panica pentru cativa care au crezut ca eu glumesc cand le zic sa stea in banca lor cu comenzile din ro.

enricco

Member
Pai cu totii avem ceva afectiune devreme ce fumam, ca este ea sentimentala sau fizica cu totii avem un motiv pentru care luam acest medicament. Ne scapa de anumite probleme sociale pe plan psihic si fizic , nu are rost sa enumerez beneficiile canabisului cu totii o stiti, deci da este un medicament, nu vad nimic in neregula in a-l numi asa. Trebuie sa luptam pentru decriminalizare, online si fizic e greu pentru oamenii care nu au avut probleme cu legea ca s-ar expune si efectiv i-ar lua in vizor, de ce sa mai bagam oameni nevinovati la puscarie ? Nu sunt pline puscariile de violatori, talhari, criminali, hoti de la guvernare etc ? Ne mai trebuie si oameni care vor sa se vindece? Asta e mentalitatea conducatorilor nostri ? Pe ei sa ii votam ? Pe pulele astea de stau dorm si mai arunca cu cate 1km de autostrada pe an ? Asta e tara care ne-o dorim ?

mike1983

Member
Cert este un lucru.Orice ar fi niciodata sa nu mai comandati seminte din Romania.Este clar ca nici o metoda nu este safe.Mai citeam aici pe forum ca cineva a comandat si cand a ridicat coletul avea sapca si ochelari.Hai sa fim seriosi...asa prosti credeti voi ca sunt astia de la militie incat sa-i impiedice o sapca si o pereche de ochelari sa te gaseasca ? In fine...sa nu mai zic ca anul trecut comandasem si de pe cpc si la 2 luni dupa comanda i-au arestat si pe aia.Nu m-am invatat minte atunci...mi-a mai trebuit mie sa comand si de la astia din urma.Sa sper ca voi trece bine si peste hopul acesta.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu sunt pline puscariile de [...] hoti de la guvernare ?

Nu, inca nu sunt. Nu mai e loc probabil. Astia cu iarba sunt mai subtirei (majoritatea), si incap, ailalti au burti, nu incap.

@mike: iti tinem pumnii. Acuma na, copilu' tre' sa se friga, altfel nu crede. Toti suntem in felul costru copii, hehe...

sandel

Member
No vezi ce fac astia cu legile?Pai nu e mai bine sa susţii afacerile din ţarã sa mai creasca economica?

Da vezi ca scule de grow iti poti lua si de la firme care nu au nici o treaba cu crescutul ierbii.

Last edited:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu stau si ma gandesc ce au de facut baietii aia care supravegheau magazinele de seminte care nu mai exista. Oare i-au dat afara sau supravegheaza magazinele de "gradinarit"? Nu ca inainte nu ar fi existat deja persoane care sa se ocupe de asta..

enricco

Member
de faptul sa-ti iei grow kit-uri de pe site-uri romanesti ce parere aveti?

Prieteni, nu mai e nimic de cumparat din RO, e clar ca sunt supravegheate si magazinele de gradinarit, sunt 2 mari, ei ar trebui, proprietarii acelor magazine ca sa nu isi piarda business-ul sa se apuce serios de campanie de decriminalizare, asa a fost si in Cehia, ei s-au implicat primii. Daca tot vrei sa cumperi din RO, ia frumos mijloc de transport in comun, du-te intr-un oras unde este un astfel de magazin si ia-le pe rand daca ai mai multe de luat, faci mai multe drumuri, te uiti in stanga in dreapta, iti faci o ruta prestabilita de intoarcere, iei saci de rafie si pui ca tiganu pe spate si pleci cu ele.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca faci ceva ilegal si faci mai multe drumuri, poti fi sigur ca daca prima oara te-au pierdut pe ruta de intoarcere, a doua oara vor fi pregatiti pentru modul tau de operare si nu te vor mai scapa din vedere. Eu am patit-o, si am fost la mare limita, dar mi-am invatat lectia. Deci daca e ceva de facut ilegal. Faceti cu mare grija, planing mult, luati-i pe nepregatite, si doar o data. Ca a 2-a oara nu mai tine. Au buget mare, angajati multi. Daca nu cumva aveti vre-un elicopter camuflat anti detectie radar sau vreo alta tehnologie superioara dotarilor lor, nu scapati de ei, mai ales daca le dati 2 sanse sau mai multe sa va prinda. Vorba aia, si prost sa fii, a2-a oara nu mai te prajesti. Asa e si cu ei. Nu ii subestimati. Si nu uitati ca acum exista camere de supraveghere in toate orasele mari, si chiar si in cele mici de multe ori. Asa ca daca nu te urmareste nimeni in mod fizic si observabil, nu inseamna ca ei nu pot stii cum ai ajuns acolo sau cum ai plecat de acolo si in ce directie. Si te poti astepta cu ei pe urma (sau chiar sa fie acolo in avans si sa te astepte) cand ai ajuns in orasul tau, sau in orice punct intermediar al traseului, desi tu nu i-ai observat pana acolo, pentru ca n-ai avut pe cine sa observi.

enricco

Member
Noi arestari de vreo 10 zile, prin jud CJ. Din nou presa de cacat relateaza in stil romanesc, fara informare exacta asupra faptelor.
http://ziarulfaclia.ro/cultura-de-c...politisti-intr-o-localitate-din-judetul-cluj/
Din ce in ce mai multe arestari, 59 de ani si 61 de ani , WTF suntem prosti noi romanii sa credem ca unul de 59 si unul de 61 de ani cultivau ca sa vanda ? Aia nu au copii sau interlopii nu i-au pus pe aia sa creasca, hai ma ca iti dau 500 lei pe luna, uda si tu florile astea. Ce cacat de presa e asta ?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si ce, le strica un spor la pensie? 600mp, zici ca e vita de vie, as spune eu: WTF? Ala model de stealth! Antimodel. Parca si-au cautat-o...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sau vesnic sparti? :D Mi-i imaginez admirand estetica fluctuanta a randurilor convergente la infinit, pe costisa plaiului mioritic, plina de plante aromatice, la vreme de apus.

Dincolo de asta, politicienii ar trebui sa fie in puscarii, nu ei. Dar asta este offtopic. Sau...

enricco

Member
Toamna se numara "infractorii", unii chiar sunt infractori pentru ca vand si in cel mai important lucru pentru ca FURA FRATE LA GRAM ca nesimtitul, e deja renumit GRAMUL ROMANESC, altii saracii oamenii bolnavi 1 an la puscarie printre violatori, criminali, interlopi si toti oamenii care chiar merita sa stea la puscarie.

http://www.mytex.ro/stiri/823-delic...pentru-cultivare-si-detinere-de-cannabis.html

Pentru consum propriu cu plantele in casa, dupa ce a recunoscut, 1 AN DE INCHISOARE. Om nevinovat !, cand iesi lupta pentru decriminializare, ceea ce ti s-a intamplat este o nedreptate umana.

http://stirileprotv.ro/stiri/actual...cuse-rost-de-seminte-si-cat-a-dat-pe-ele.html

Si unul din Iasi
http://www.romaniatv.net/un-intreg-...-descoperit-in-curtea-unui-iesean_317378.html

Septembrie a fost o luna plina de arestari, cam pe atunci au astia actiuni vad. N-au ce face, n-au politicieni corupti, nu au interlopi cu sabii, ei au oameni bolnavi si oameni care le dau la oamenii bolnavi medicamentele ca si dealerii ar trebui sa se implice in decriminalizare mai ales cei care au deja dosare.

mike1983

Member
In septembrie se fac arestarile pentru ca atunci se apropie recoltarea la outdoor.Banuiesc ca vor sa te prinda cu plantele mari si inmugurite.Ce ar fi sa faca descinderi prin iunie cand sunt niste plantute mici :))).

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu inteleg cum poti sa mai crezi ca in anul 2016 poti creste iarba in curtea ta si nu vei fi prins, cand toata lumea stie ce e aia, si cum arata. In rest, sa fie la ei acolo.