ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Nu cred ca face puscarie pentru consum propriu.Daca era dealer probabil ca face puscarie , cu toate ca stiu dealeri care au fost prinsi si culmea dupa cateva zile sau chiar ore cunosc un caz erau eliberati.Oare cate sifoneli au facut ca sa fie eleiberati ???? In fine , respectivului poate i-a dat 1 an cu suspendare , si chiar si asa nu cred ca este hotararea definitiva.Hai sa fim seriosi , puscariile sunt pline , nu cred ca au interesul sa bage in puscarii toti amaratii care isi cultiva o planta doua in casa pentru consum prorpiu.Voi stiti cati bani se cheltuie cu un detinut lunar ???
Articolul spune ca a fost condamnat la 1 an de imchisoare,da-o-ar bola-n el de judecator comunist.A bagat un om ce statea acasa linistit, RUŞINE!
Bai oameni care stiţi cand e marşul ala pro cannabis?se face in fiecare an?am tot zis ca nu ma duc niciodata la evenimente de astea ca e prea rescant dar acuma ma duc si imi i-au toti tovarasii cu mine.
Se ingroasa gluma fratilor.Oare cata marfa a apucat sa vanda ala daca acasa i-au gasit peste 5Kg de muguri + 160 de plante ??? E greu tare sa nu fii prins cand vinzi maria ca pe lucerna.
Incepatori.Astia de la militie cum cantaresc oare marfa de au ajuns la atatea kg , o cantaresc cu tot cu ghivece si farfurii ? Banuiesc ca ar cantari si pamantul , dar imediat dupa udare , ca sa fie mai greu.
Trist dar adevarat, asa se face cantarirea in RO, iti ia frumos planta si zice "ai atatea kg de masa vegetala " ca si in tulpina are THC, putin dar este si atunci cantaresc totalul si iti dau 8 ANI, 10 ANi, in functie de cat ai avut si de cat de comunist este judecatorul si procurorul. Cat a luat Dorin Cocos ? 2.4 ani ? si ce a facut el ca ne-a facut tara de ras in toata lumea, ca toti ne vad ca pe ultimii prosti, cum de ii lasam pe politicieni sa ne fure. Baietii din BH erau clar incepatori, cel putin in ceea ce priveste "dealeritul ", sa incerci sa dai cu 30 RON wholesale la necunoscuti, e clar. Pacat ca nu apar aceste stiri zilnic pe PRO TV, Antena 1 si alte posturi vazute de intreaga populatie, ar trebui zilnic sa apara aceste stiri. Jertfa celor care au fost prinsi poate fi folosita pentru ca in viitor sa fie decriminalizata cresterea cannabisului pentru uz personal. Ca lumea o sa vada stirile si la ce saracie este in tara aceasta si la cate case/terenuri stau de izbeliste ar fi imposibil ca altcuiva sa nu ii treaca prin cap sa creasca plante pentru a le vinde si a se imbogati. si atunci vor creste ilegal si asta e un lucru bun, este important sa creasca numarul de grow-uri per tara, este important ca si numarul utilizatorilor sa creasca pentru ca in felul acesta si nr grow shop-urilor va creste si cel al magazinelor de seminte va creste si le va fi imposibil sa ii monitorizeze pe toti si atunci "Operatiunile Speciale " se vor duce inspre ei, ca vand echipamente si se va ajunge la precedentul Cehia unde proprietarii de grow shop-uri au inceput miscarea de decriminalizare. E bine ca am avut si inca mai avem magazinele de seminte. Putinii incepatori care inca vor comanda de pe aceste site-uri se pot considera "martiri". Insa datorita lor si a celor care se risca putem ajunge la decriminalizare in vreo 15 ani. Daca in US sunt 25 din state unde este decriminalizat consumul si cate o sa mai fie, ca toate iau modelul si asta e bine. (BA BASESCU, BA IOHANNIS, BA PONTA, BA BLAGA cu 700 de mii de EURO si fara niciun an de puscarie !!!) astia de dormiti prin Parlamentul Romaniei si furati cat puteti, cacatul asta de planta ne poate salva economia prin regularizarea si taxarea ei, nu mai moare taranul de foame ca, cultiva grau si porumb ), deja in Europa avem Germania care din cate stiu e pe ultima suta de metri, avem Portugalia unde lipsa grow shop-urile se vede, adica daca tot incepi frate sa deciminalizezi ia modelul Olandei si al statului Colorado, fa dreq coffee shop-uri ca degeaba decriminalizezi daca omul tot trebui sa se duca sa cumpere de la dealer, la fel e si in Cehia, sa vedeti cat de usor se poate cumpara in Cehia dar si ce teapa iti poti lua daca cumperi de la cine nu trebuie, dar se cumpara foarte usor in Cehia.
Nu am niciun dosar penal, dar cand o sa am o sa fac, 100% ma expun ca nu mai am nimic de pierdut, asa om serios la varsta mea sa faca asa ceva, care e considerat ILEGAL si activismul acesta pro legalizare pro decriminializare iti aduce agentii pe cap si nu ii vreau. La fiecare mars vei fi identificat prin buletin cu numele, adresa ta si vei fi urmarit ulterior pentru ca exista informatii cum ca ai creste cannabis. Efectiv promovezi ceva ilegal, incalci legislatia intr-un fel, asa este facuta legislatia romaneasca ca producatorii de alcool si de medicamente sa se imbogateasca, iar cei cu naturiste sa, saraceasca. Strainii ne cumpara pamanturile si duc toata marfa crescuta pe pamant romanesc la export. Weeed like to talk, hai sa ne semnam cu nume si cu CNP !!!. Cati ar avea tupeu ? Sa mearga la un marsh macar ? Ma refer aici la oamenii care crestem si nu suntem consumatori de la dealeri, niciunul, online si cei care au mai avut probleme cu legea sunt oamenii care pot sa manifeste, proprietarii de grow shop-uri celor carora le-au scazut vanzarile, proprietarii de seed shop-uri celor carora desemnea le-a scazut vanzarile, ei sunt cei care pot sa duc aceasta lupta a poporului roman catre access la medicamente naturale, asa cum a fost dorinta pentru VHS, COCA COLA, McDonalds sa avem si noi, tot asa ar trebui sa avem parte si de lucruri benefice, insa eu nu fac parte din aceasta categorie de persoane si de aceea nu pot lupta, nu iNCA (Catch me if you can !), cadaca ma prind nenorocitii o sa le dau eu activism cum nu s-a mai vazut si asta e o amenintare pentru ei daca citesc acest mesaj. Tot ce pot sa spun e ca daca cineva din viata reala si nu de pe net vrea sa se implice si sa faca activism pentru asa ceva, pot sa ajut, insa numai virtual , offline mi-e frica de inchisoare, mi-e frica de abuzurile pe care le-ar comite politia, procuratura, judecatoria si media romaneasca daca ar mediatiza cazul.
Eu stau cu familia in casa, imagineaza-ti copii cum ar plange cand si-ar vedea taticul dus in catuse pentru niste plante pe care le foloseste stric in scop terapeutic. In America cred ca mi-ar lua si copii, poate ca si aici m-ar decadea din drepturile parintesti, o asemenea legislatie stupida avem.
))) da domnu exploziv,noi legaliza iarba, protestatarii,de pe forumuri, commenturi,petiţii,trupele care canta despre iarba,de la marşuri,de la puscarie,etc.Lumea vede, pai daca stam toti cuminti nu se vede nimic,ş-aşa stau prea multi cuminti..
Mai si eu ma gandesc ca nu-i lasa cineva s-o legalizeze iar noi ne stresam degeaba,pai cum adica nu stiu ei ca fac bani gramada?no bine-amu astia-s banditi,stiu tot numa ca nu pot face tot.
Nu prea putem stii noi care e smecheria,zicea jtm odata ca le este ruşine sa propuna legalizare.Man la astia nu le e ruşine ca au dosare penale si ca au stat la puscarie, altceva e la mijloc..
Era o gluma aia cu rusinea, poti fi sigur... Da' tu agita-te.
Zilele trecute, se intalnira cica niste politicieni de la noi, si unul dintre ei zicea ceva de genul "sunt prea muklti infractori (din randurile lor, nota mea), deci legea este proasta. Asadar, trebuie sa schimbam legea". Era ceva de genul ca mita sa nu mai fie infractiune, ci contraventie, nu stiu exact,..
Si tu vii cu chestii ca or sa vada politicienii nostri ca se agita... cine? No offence, niste drogati ca noi
Baietii din Sibiu, au o uscatorie functionabila. Nu inteleg de aceste stiri nu ajung si pe la PRO TV sau la Antena 1 unde se uita majoritatea pupatorilor de moaste, macar ar fi un subiect de dezbatere si pentru politicieni acum antrenati in a promite ca fac ca dreg inainte de alegeri, sa vedem macar o initiativa in acest sens, niciun partit politic nu se anunta ca sustine decriminalizarea ?
De aia stau si dorm in parlament alesii nostrii, fara sa vada ca in Romania avem nevoie de aceste medicament. Dealerii de la noi in SUA ar fi fost numiti "Medical Marijuana Caregiver" adica nu toti stiu sa creasca planta, dar sunt altii care fac acest lucruri si sunt taxati de catre statul in care locuiesc, acei bani ajung la buget si din ei sunt dezvoltate programele sociale. La noi o sa treaca 100 de ani pana adormitii astia din guverne macar 1 din ei sa pomeneasca ca e rost de facut bani de catre stat din asa ceva. Am vazut un documentar cu filmari de la Medicine Man ( o firma cultivatoare de cannabis din USA), fiecare planta era etichetata si track-uita de la samanta la produsul final, banii ajungeau la buget.