What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu toata lumea mananca raw, si nu toata lumea fumeaza.

BTW, ar trebui sa imi iau un vaporizator. Nu, nu pentru iarba, ca nu am, da am niste Kanna si is curios cum e la vaporizator.

K

KapnobataiZ

Da ce duma au bagat la parinti haha,eu cred ca parintii au fost de acord (mai aduceau un 50 de lei in casa),toata lumea din generatia aia stie cum arata cum miroasebo canepa,pai eu dupa primul meu cui cand am ajuns acasa am pus o poza cu o frunza de ganja pe desktop ,m-a si intrebat tata daca imi place frunza aia..LE adica plm tata poate fi mai batran cu 20 de ani ca a lu ala haha ce spart is

eska

Member
Daca ii manca in cur sa vanda... Problema lor.

de unde stii tu ca I-a mancat in cur sa vanda? poate vroiau sa aiba si ei ce sa fumeze.

cand o sa te prinda pe tine ce crezi ca o scrie in ziare? "consum propriu si personal exclusiv pentru cercetari in domeniu, activand pe un forum de specialitate unde a contribuit la dezvoltarea comunitatii si ajutand alti useri internationali specializati in diferite domenii: doctori, crescatori, oameni de stiinta... " ?? :laughing:
nu, o sa scrie fix asa:
În urma unei anchete, s-a stabilit că tanarul a procurat plantele din străinătate și le-a cultivat în locuinţa lui după metoda indoor (iti dai seama?!). Atunci când plantele ajungeau la maturitate, elevul le vindea către persoane din anturaj sau le folosea pentru consum propriu si #palarevedere

gganjaabwoy

Active member
Daca nu vinzi sau o arzi in anturaje unde lumea stie cu ce te ocupi... Nu prea are cum sa te prinda... Iti dai seama ca la 19 ani te manca si sa vinzi si sa te spargi la toata lumea cu ce faci:))...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ce crezi ca o scrie in ziare? "consum propriu si personal exclusiv pentru cercetari in domeniu, activand pe un forum de specialitate unde a contribuit la dezvoltarea comunitatii si ajutand alti useri internationali specializati in diferite domenii: doctori, crescatori, oameni de stiinta... " ??

Te referi la mine?
laughing.gif

jtm

Some kind of shaman
Veteran
@ganja: shame on you little one!

@explo: GlobalPisiPansy. Sau TotalPisiPansy. Hai ca nickname-ul asta e aspirator de gagici!

eska

Member
3 May 2016
Germany is to legalise cannabis for medicinal purposes early next year, the health minister said on Tuesday.

"Our goal is that seriously ill patients are treated in the best possible way," said Hermann Groehe, who will present draft legislation to the German cabinet on Wednesday.

The draft bill comes as many parts of the world are relaxing laws on cannabis use and medicinal marijuana is gaining popularity to ease suffering from cancer, glaucoma, HIV or AIDS, Hepatitis C, Parkinson's disease and other serious conditions.

more:
http://www.telegraph.co.uk/news/2016/05/03/germany-to-legalise-cannabis-for-medicinal-purposes/

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Omu', n-ai idee ce putere de cumparare are romanu! Si ne referim la pensionaru' de rand, ca ma tot mir cum se poate... Nu pot sa iti dau exemple, ca ma desconspir, dar isi dau astia toata pensia pe medicamente (care nu le folosesc oricum). Da-ti seama daca o dau pe iarba...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ca-n orice tara in dezvoltare ce se respecta, 10% din populatie detine 90% din "puterea de cumparare"..

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Si astia nici macar nu erau dealeri! Astia aveau gradina botanica acolo, ce puii mei firma e aia?