What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

presa

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pana acum nu puteai creste pentru uz gospodaresc, trebuia sa ai contract cu un cumparator dinaintea infiintarii culturii, deci numai pentru uz comercial. Nu se zice insa nimic despre necesitatea cumpararii de samanta certificata, si e prima oara cand este mentionata subspecia in un proiect de lege. De asemenea, nu se zice nimic despre continutul maxim legal de subtanta psihotropa, daca legea ramane asa cum e scrisa in acest articol teoretic se poate creste si pentru consum propriu. Ceea ce ar fi un mare pas inainte.

gganjaabwoy

Active member
Pana acum nu puteai creste pentru uz gospodaresc, trebuia sa ai contract cu un cumparator dinaintea infiintarii culturii, deci numai pentru uz comercial.

La asta mam referit cand am zis "era greu spre imposibil sa obtii autorizatie".
Cei drept aceasta lege pt tarani deschide portite de profit iar pt groweri portite de scapare sau chiar de cultiv in legalitate... Da la astia ce ne plac indicele ce facem? :))

jtm

Some kind of shaman
Veteran
"Potrivit proiectului de ordonanţă de urgenţă." Asadar, doar proiect. Ca ala a lu' Base.

"Culturile de cânepă vor fi monitorizate pe tot parcursul perioadei de vegetație." De cine si in ce fel? Camere de luat vederi, paznic angajat?

"neîncadrarea în termenul de eliberare a autorizației pentru cultivare, respectiv data limită de 10 mai 2016". Why 2016, care-i miscarea?

A cui e proiectul, ca nu vazui...

Aia cu sezatorile e buna!

Si aia cu traditiile: traditia de plecat la capsuni in Spania nu au pus-o. Is curios cine o sa creasca planta asta, ca nu e simplu de crescut, asa cum am impresia ca exista mitul...

Is curios ceva politicieni ce or sa zica, si care sunt conditiile mai clar. Eu zic ca nici nu trece totusi, dar mai stii, oi fi eu in criza de pesimism azi...

Io mi-as pune pentru peleti. Nici uleiul nu e rau. Cat despre ce scoti la prima taiere (topping), iese un hash medicinal de numa! Asta daca te lasa sa il ridici de pe camp. Cui ii place, io ma abstin... Totusi normativele prevad pe undeva ca nu se ridica de pe camp frunzele si inflorescentele. Parca nu vazui sa se modifice. Acuma, n-or fi si ei asa stricti, dar daca or incepe sa afle ca hashul de industriala (soiuri romanesti) este stoner-pro...

@explo: Niet: (4) Cultivatorii de Canabis sativa L, subspecia sativa şi Mac Papaver somniferum L autorizaţi au
obligaţia de a însămânţa terenurile deţinute, numai cu seminţe din soiurile înregistrate în
Catalogul oficial al soiurilor şi hibrizilor de plante de cultură din România sau în Cataloagele
Comune ale Uniunii Europene, produse de operatori economici înregistrați și autorizați de către
Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, prin autoritățile oficiale desemnate.”

Sa traiasca prim ministru'.desi nu ma prind care sunt modificarile de esenta, in afara de aceea ca ai voie pentru uz propriu. Mie mi s-au parut doar intortocheli, dar nu sunt avocat.

Aia cu spatiile protejate, inteleg ca se refera la indoor, sau de genul :D

Mai e o chestie care nu o stiti: e posibil ca producatorul autorizat din RO (cel putin in prima faza) sa zica "n-avem domle, nu v-ati planificat". Nu ca ar fi rau intentionat, ci pentru ca pur si simplu ma intrb daca va face fata. Ultima oara Secuieniul nu facea fata la cererea, iar planificarea se raliza cu un an inainte. So... poate seminte din Polonia?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Spatii protejate = Sere si solarii.
Din moment ce te pun sa estimezi recoltele pe categorii, eu zic ca le poti recolta. Iar de supraveghere.. Vizite inopinante. Asta e de fapt diferenta, ca taranii vor putea cel putin teoretic posibilitatea sa creasca pentru consum propriu. Ma astept insa sa ne lovim de birocratie, cum e la subvenctii si fonduri UE.
Dar.. Cand o punem de o sezatoare?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ok, cu CBD, CBC, sau CBG? Nu de alta, dar industriala pe care o sa o cultivati nu are asa mult THC...

eska

Member
Explozia de la Timiș nu a fost de la un televizor, ci de la un dispozitiv de producere a drogurilor (surse)

imageResize

nasol. cel putin au fost transportati la Buc cu un avion Spartan :D

I-auzi:
Această substanță era fiartă ulterior, în vederea evaporării gazului, iar produsul care rezulta reprezenta un tip de ulei de cannabis, care se consumă prin picurarea peste țigări și inhalarea odată cu fumatul.

ati inteles?

gganjaabwoy

Active member
Eu cred ca baietii sau jucat cu butan:))... Am vazut stirea la tv primadata... A zis-o ceva de genu... Niste tipi au incercat un éxperiment cu cannabis si le-au explodat televizorul... Eu:Ce plm frate?! Hahahahahaha:laughing:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Mda, cam ca atunci cand mi-a luat mie foc alcoolul in bucatarie, si nu stiam cum sa dau butelia de GPL din calea focului :D:D:D

Acuma rad, dar atunci...!!!

Latest posts

Latest posts