As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Most azt találtam ki hogy össze dobok egy kis vegeltető boxot abba berakom az NL-t , ezt meg másfél hét múlva átrakom 12-be , középre teszem széthúzom és szerintem teszek be egy hálót is .
Lőttem pár képet ma is öntözéskor. Itt a táp amit használok vegre , ez volt belöle az utsó öntözés mert elfogyott , a napokban tervezek venni wuxalt. Véglegesítettem a képet a fejemben , 1 hónap múlva tudom átállítani virágoztatásba a rendszert addig az LSD-nek ki kell húznia vegbe , az NL ről meg kell csinálnom 2 klónt ami szerintem reális.
Lsd nél látok egy kis tápégést , kövi tiszta vizes locsolás lesz , egyébként 3 ml/l adtam eddig neki és kb. 2 naponta locsolok olyan 7-8 decivel.
Most azt találtam ki hogy össze dobok egy kis vegeltető boxot abba berakom az NL-t , ezt meg másfél hét múlva átrakom 12-be , középre teszem széthúzom és szerintem teszek be egy hálót is .
Szóval. Ma lett átállítva a box 12 be. Vágtam 2 klónt NL-ről és egyet az LSDről , bele tettem egy általam készített propagátorba őket. Az Lsd-t ahogy csak tudtam levágtam , remélem nem fogja kinőni a helyet egyik sem , közel tettem őket a fényhez hogy ne nyúljanak meg annyira. Bárkinek bármi tanácsa vagy észrevétele lenne nyugodtan jöhet minden.
Már most szólok hogyha ezen lesz érdemleges mota akkor helygondjaid lesznek. Rövid virágzással ne számolj. 10 hétről se nagyon álmodj ennyi fénnyel. Kevés fény megnyújtja a virágzást amellett h a hozam is kevés
Persze nem leszólom, csak gondoltam megemlítem. Eddig jol neznek ki barmekkorak is
Igen ezzel tisztában vagyok , úgy vagyok vele lesz ami lesz , de azért a tőlem telhetőt megteszem . Holnap veszek bele még 2x23 w meleg fehér Cfl-t és így összesen 4x23w lesz bent. Idő van bőven én ráérek ők is ráérnek és kajában sem lesz hiányuk . Célokat kotűztem a fejembe , elégedett leszek ha 15-20 g ot összehozok , jó érzés lesz hogy a saját füvemet szívhatom (bár nem fog kitartani sokáig max 2 hét ) . Egyébként bonsaiokkal is foglalkozok egy ideje , szóval majd bepróbálkozok egy kis drótozgatással-kötözgetéssel .
Köszi a kommentet
Volt egy idő amikor gondolkoztam , de ezt a boxot anyáknak fogom tartani vagy klónoknak, mert jövőre valami nagyobb volumenűt betervezek . Majd jönnek a naplók rendesen. Addig elszórakozok ezzel így ahogy van ,ebből is sokat lehet tanulni
Elvileg én is szerettem volna még idén indítani egy naplót, de úgy néz ki a dolog, hogy halasztva lesz munka miatt. De ez ilyen. Legalább több pénzem lesz a felszerelésekre.
Pontosan 2 hete állítottam át , mostmár 4x23w al dolgozik a rendszer. Tápot 3-3.5 ml /l kaktusz(vitaflóra) adok nekik. Lsd-n is látok már néhány pistilt.
Fejből nem vágom pontosan, miből mi van a kaktuszos vitában van benne mindenből elég? Én is vitaflórával tolom zöldségeknek valóval meg megy bele MgS, CaN, CaCl, bár ioncserélt vízzel operálok. Te hogy oldod még a ca-t, Mg-t ?