What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pc Box

thcgecco

Active member
Most azt találtam ki hogy össze dobok egy kis vegeltető boxot abba berakom az NL-t , ezt meg másfél hét múlva átrakom 12-be , középre teszem széthúzom és szerintem teszek be egy hálót is .

thcgecco

Active member
Lőttem pár képet ma is öntözéskor. Itt a táp amit használok vegre , ez volt belöle az utsó öntözés mert elfogyott , a napokban tervezek venni wuxalt. Véglegesítettem a képet a fejemben , 1 hónap múlva tudom átállítani virágoztatásba a rendszert addig az LSD-nek ki kell húznia vegbe , az NL ről meg kell csinálnom 2 klónt ami szerintem reális.
Lsd nél látok egy kis tápégést , kövi tiszta vizes locsolás lesz , egyébként 3 ml/l adtam eddig neki és kb. 2 naponta locsolok olyan 7-8 decivel.

Attachments

• IMG_2439.jpg
    IMG_2439.jpg
    54.2 KB · Views: 26
  • IMG_2441.jpg
    IMG_2441.jpg
    102.4 KB · Views: 25
  • IMG_2447.jpg
    IMG_2447.jpg
    66.6 KB · Views: 26
  • IMG_2450.jpg
    IMG_2450.jpg
    71.3 KB · Views: 25

thcgecco

Active member
Nemsokára indul a virágoztatás, ma vissza vágom az LSD-t , vágok 2 klónt az NL-ről és szerintem kedd-szerda fele átkapcsolom.

Attachments

• IMG_2494.jpg
    IMG_2494.jpg
    84 KB · Views: 26

Off/On

Member
Most azt találtam ki hogy össze dobok egy kis vegeltető boxot abba berakom az NL-t , ezt meg másfél hét múlva átrakom 12-be , középre teszem széthúzom és szerintem teszek be egy hálót is .

Ilyen kis helyre háló szerintem, csak hátráltató körülmény. Inkább lst de 1000-el. szépek a csajok. Sok sikert a körhöz!

thcgecco

Active member
Szóval. Ma lett átállítva a box 12 be. Vágtam 2 klónt NL-ről és egyet az LSDről , bele tettem egy általam készített propagátorba őket. Az Lsd-t ahogy csak tudtam levágtam , remélem nem fogja kinőni a helyet egyik sem , közel tettem őket a fényhez hogy ne nyúljanak meg annyira. Bárkinek bármi tanácsa vagy észrevétele lenne nyugodtan jöhet minden.

Attachments

• IMG_2496.jpg
    IMG_2496.jpg
    73.6 KB · Views: 30
  • IMG_2498.jpg
    IMG_2498.jpg
    69.8 KB · Views: 24
  • IMG_2499.jpg
    IMG_2499.jpg
    35.4 KB · Views: 20

Medicropper117

Active member
Már most szólok hogyha ezen lesz érdemleges mota akkor helygondjaid lesznek. Rövid virágzással ne számolj. 10 hétről se nagyon álmodj ennyi fénnyel. Kevés fény megnyújtja a virágzást amellett h a hozam is kevés
Persze nem leszólom, csak gondoltam megemlítem. Eddig jol neznek ki barmekkorak is:)

thcgecco

Active member
Igen ezzel tisztában vagyok , úgy vagyok vele lesz ami lesz , de azért a tőlem telhetőt megteszem . Holnap veszek bele még 2x23 w meleg fehér Cfl-t és így összesen 4x23w lesz bent. Idő van bőven én ráérek ők is ráérnek és kajában sem lesz hiányuk :D . Célokat kotűztem a fejembe , elégedett leszek ha 15-20 g ot összehozok , jó érzés lesz hogy a saját füvemet szívhatom (bár nem fog kitartani sokáig max 2 hét :D ) . Egyébként bonsaiokkal is foglalkozok egy ideje , szóval majd bepróbálkozok egy kis drótozgatással-kötözgetéssel .
Köszi a kommentet :)

Off/On

Member
Miért nem veszel egy nagy teljesítményű cfl-t? Egy 100W-os kb 4-5k. Többet érsz 1 nagyobbal, mint 4 kicsivel. :)

thcgecco

Active member
Mert így pont jó hőmérséklet ügyileg is meg ez csak egy próba kör és valószínűleg nem férne el az izzó.

Off/On

Member
Értelek. Egyébként led-en nem gondolkozol? Néztem itt a fórumon pár pc boxos ledes kört és elég szép eredményeket értek el velük.

thcgecco

Active member
Volt egy idő amikor gondolkoztam , de ezt a boxot anyáknak fogom tartani vagy klónoknak, mert jövőre valami nagyobb volumenűt betervezek ;) . Majd jönnek a naplók rendesen. Addig elszórakozok ezzel így ahogy van ,ebből is sokat lehet tanulni :)

Off/On

Member
Elvileg én is szerettem volna még idén indítani egy naplót, de úgy néz ki a dolog, hogy halasztva lesz munka miatt. De ez ilyen. Legalább több pénzem lesz a felszerelésekre. :D

thcgecco

Active member
Volt egy kis égés az lsd-n lejjebb tettem ezért . Holnap lesz 1 hete hogy átállítottam.

Attachments

• IMG_0034.jpg
    IMG_0034.jpg
    71.8 KB · Views: 23
  • IMG_0036.jpg
    IMG_0036.jpg
    91.4 KB · Views: 28

thcgecco

Active member
Az lsdn még mindig semmi , az nl már kezd beindulni.

Attachments

• IMG_0020.jpg
    IMG_0020.jpg
    88 KB · Views: 28
  • IMG_0024.jpg
    IMG_0024.jpg
    85.4 KB · Views: 22

thcgecco

Active member
Pontosan 2 hete állítottam át , mostmár 4x23w al dolgozik a rendszer. Tápot 3-3.5 ml /l kaktusz(vitaflóra) adok nekik. Lsd-n is látok már néhány pistilt.

Attachments

• IMG_0046.jpg
    IMG_0046.jpg
    121.1 KB · Views: 27
  • IMG_0060.jpg
    IMG_0060.jpg
    75.2 KB · Views: 33
  • IMG_0062.jpg
    IMG_0062.jpg
    53.2 KB · Views: 23
  • IMG_0066.jpg
    IMG_0066.jpg
    79.7 KB · Views: 29

Ragnarovics

Member
Fejből nem vágom pontosan, miből mi van a kaktuszos vitában van benne mindenből elég? Én is vitaflórával tolom zöldségeknek valóval meg megy bele MgS, CaN, CaCl, bár ioncserélt vízzel operálok. Te hogy oldod még a ca-t, Mg-t ?

thcgecco

Active member
2,9-6,1-6,1 . Van benne magnézium is meg ca , nem sok de szerintem elég lesz , és ha meglátom az első kis hiánytünetet akkor majd adok hozzá .

Latest posts

Latest posts