What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pc Box

thcgecco

Active member
Nem tudok sajnos átváltani januárig, mert a haverom boxa tele van és a feladatom az hogy csináljak 2 db northern clonet amit majd ki tud virágoztatni az ő rendszerében. Szóval az LSD nek addig ki kell tartania vegben valahogy, amég a 2 nl klon el nem lesz véve. Bocs ha érthetetlen halálomon vagyok agyilag és sajnos még nem vagyok beállva :D

Medicropper117

Active member
Jah ok. Leesett;)
Sztem elobb is leirtad normalisan de én szokásomhoz híve cigi alatt fórumozok és nem kizárt h az a rész kimaradt. Nem ez lenne az első:laughing:

thcgecco

Active member
Lsd beindult 2 napja tettem lejjebb 5 centivel es mar megint bele lóg a lámpába.

Attachments

• IMG_2334.jpg
    IMG_2334.jpg
    68.5 KB · Views: 29
  • IMG_2335.jpg
    IMG_2335.jpg
    90.8 KB · Views: 24

dev.

Well-known member
Rohadtul nyúlni fog az, főleg ha kapcsolsz 12-be. NL sokkal kontrollálhatóbb lenne ekkora helyen.

thcgecco

Active member
Igen , ez tartott fél napig mert ma reggel már tehettem is le mert bele ért a lámpába. :D Most hagyom hogy kihasználja a teret , beállítom egy fix magasságba és toppolgatom-kötözgetem :). Este újabb kép jön , szeritnem még csak most kezdett beindulni

thcgecco

Active member
Az Nl ugy nez ki mint egy palmafa :D az lsdt meg croppoltam néhány helyen azért ilyen csapzott .

Attachments

• IMG_2368.jpg
    IMG_2368.jpg
    80 KB · Views: 26
  • IMG_2366.jpg
    IMG_2366.jpg
    52.8 KB · Views: 30

thcgecco

Active member
Hőmérsékleten fixáltam , mert a helységben ahol volt a box lecsökkent 12 fokra szóval áthelyeztem és most a jelenlegi helyzet az , hogy sötétségben 20-21 fok , és amikor a rendszer üzemel 26-28 fok. A növények egészségesnek tűnnek , a tápozást tartom és remélhetőleg ma már tudok mérni egy EC-t.

thcgecco

Active member
Lőttem pár képet ma is , semmi extrém változás csak nőnek mit a gomba

Attachments

• IMG_2425.jpg
    IMG_2425.jpg
    64.9 KB · Views: 29
  • IMG_2424.jpg
    IMG_2424.jpg
    74.9 KB · Views: 28
  • IMG_2421.jpg
    IMG_2421.jpg
    97 KB · Views: 28

thcgecco

Active member
Átültettem az NL-t , kicsit nagy lett a cserép de nem lesz időm a közeljövőben beszerezni perlitet vagy megfelelő cserepet , szóval úgy döntöttem ma átültetem. Kevertem a composanához egy kis kálcium nitráttal felturbózott kókuszt is. Az lsd szerintem nem alkalmas ilyen kis helyre, ahogy már többen is mondtátok kicsi lesz a hely neki , de nincs szívem kidobni szóval valahogy csak kivészeljük, megpróbálok belőni egy magasságot és toppolgatom , mást nem tudok.

Attachments

• IMG_2434.jpg
    IMG_2434.jpg
    85.1 KB · Views: 24
  • IMG_2436.jpg
    IMG_2436.jpg
    65.6 KB · Views: 34
  • IMG_2438.jpg
    IMG_2438.jpg
    76.2 KB · Views: 22
Last edited:

iwantmorebuds

Active member
Probald szeltebe is kihasznalni a boxot en szetteritenem teljesen es egy ket het mulva kapcsolnam. Persze ez en vagyok nemtudhatom mi a cel :) ha bal oldali noveny ett atultetve akkor jah annak nem kellet vna sztem se ekkora pot.