As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Ma pontosan 72 napja állítottam át őket. Tegnap amikor rájuk néztem az LSD beleért a cfl-be és picit megégett a bud teteje , de nem vészes. Az NL, meg már csak a budok legtetején hoz friss pistileket, a többi már narancssárgás, szívem szerint már levágnám, de mivel csak a boxba tudok szárítani a pénteken legalább meg kell várnom , szerintem az a pár nap még tol valamit az LSD-n + ma kapják az első tápmentes locsit, legalább szüret előtt 2 szer adok nekik egy kis ph állított csapvizet drén és flush nélkül, csak amennyit felszív a közeg. Képeket dobok este meg még egyszer szüret előtt.
Nem mértem nedves súlyt , és nem is érdekel mennyi lesz majd ha szépen kiszárad akkor lemérem. Tegnap elég szar napom volt szóval gondoltam teszek egy próbát a termésen és gyors szárítottam egy popcorn budot. Elkezdtem szívni kb 0,5 ös cigit és a felénél még nem éreztem semmit , na mondom ettől tuti nem lesz semmi aztán egyszer csak megcsapott és egy kis idő elteltével túlvilágra küldött ami nálam elég ritkán van szóval rendesen meglepődtem, 2 és fél órán át azt se tudtam mit csinálok , utána meg bealudtam. Erősen leszedált és kellemesen kikapcsolt , kíváncsian várom mi lesz ha rendesen kiszárad és mit tudnak a felsőbb részek.
5 nap alatt , 18 fokon kb 30% os párával tökéletesen kiszáradt. 40,04 lett a csúcsokból és körülbelül 10 g popcorn levél nélkül. Bekerültek befőttesbe és érlelve lesznek.
NL :26 g
LsD: 14 g
Popcornt szivogatom , 3-4 órás hatást ad kb 0.5 Greenpeace . Pénteken csúcs csúcs csúcs támadás . Köszönöm a segítséget ès a figyelmet.
Nem történt sok változás , lenyírtam pár legyezőt ,mert elég szűkösen vagyok hely ügyileg , továbra sem tápozok még átültetés óta ,várom hogy megjöjjön az EC mérőm aztán csak utána fogok szerintem.
most nézegettem át a naplód, hát nagyon cuki ez a pc box és azt kell mondjam hogy nagyon stílusos! a Medi Úrhoz hasonlóan te is ügyes kertész vagy, megérdemelnél egy kicsit nagyobb volument
meg most néztem, hogy nirvanás nl-t neveltél? ha igen hát akkor az volt az a fajta ami betette a vetőmagozással a kiskaput, t.i. talán hihetetlen, de volt egykor egy köröm nirvanás nl magokkal, ahol a flo közel 6 hónapig!!! tartott. még akkor a hc-ben naplóztam. kár hogy már elveszett. és még csak hajde erős sem lett
Köszönöm szépen , ez volt az első köröm és rengeteget tanultam belőle. Valószínűleg a mostani Mazar-os kör lesz az utolsó itt ebben a boxban , igazából csak kiváncsiságból indítottam el ezt a kört, szeretném kimaxolni és megtudni mire képes ez az egész jól összerakott boxocska. Egyébként annak ellenére hogy ilyen kis mennyiségről és helyről van szó és nem 100 tövet kell felügyelni nagyon sokat lehet tanulni belőle.
Ebben a naplóban elég sok amatőr hibát vétettem , de annak ellenére az eredmény kielégítő volt, igaz elfogyott 3 hét alatt a manna de nagyon jó 3 hét volt .
Jól esnek az elismerő szavak , remélem követitek a mostani naplómat is !