What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pc Box

thcgecco

Active member
Biztosan jobb lenne a HPS , de mint már írtam ez csak egy próbakör és a boxot csak anyának vagy klónoknak fogom meghagyni. Egyébként nem akarom elkiabálni de eddig nem jött ki semmilyen szag a boxból szóval a házilag készített szénszűrőm úgy tűnik bevállt. Mellesleg hozzátenném az LSD elég szagos növényke . Eddig elégedett vagyok szépen haladnak , kíváncsi vagyok a végeredményre

thcgecco

Active member
Friss képek.

Attachments

• IMG_0038.jpg
    IMG_0038.jpg
    59.9 KB · Views: 24
  • IMG_0039.jpg
    IMG_0039.jpg
    74.6 KB · Views: 24
  • IMG_0040.jpg
    IMG_0040.jpg
    97.3 KB · Views: 24

thcgecco

Active member
Tegnap volt 1 hónapja hogy át lett kapcsolva.

Attachments

• IMG_0052.jpg
    IMG_0052.jpg
    67.6 KB · Views: 28
  • IMG_0056.jpg
    IMG_0056.jpg
    76.3 KB · Views: 28
  • IMG_0059.jpg
    IMG_0059.jpg
    86 KB · Views: 25

Medicropper117

Active member
És kb a virágzás másfél heténél tart. Már csak további 2 hónap van hátra. Legyél türelmes. Ennyi fénnyel ne álmodj 80-90 napos 12/12 ciklusról.
Amugy szépek. Egészségesnek tűnnek

És kb a virágzás másfél heténél tart. Már csak további 2 hónap van hátra. Legyél türelmes. Ennyi fénnyel ne álmodj 80-90 napos 12/12 ciklusról.
Amugy szépek. Egészségesnek tűnnek

Ha egy hónapja rakta 12-be és még 2 van hátra akkor tudományos számításaim szerint csak belefér 90 napba :biggrin: LSDnek 60-70 nap virágzása van, átkapcsolástól 3 hónap még ilyen kis fénnyel is reális.

thcgecco

Active member
Az NL szerintem be fog érni 90 napon bellül , de az LSD sanszos hogy nem mert jóval később kezdett el virágozni kb másfél héttel az NL mögött van + az anya növény hajazott a sativára a leveleiből és méretéből kiindulva. Igazából nekem nem lényeg az idő , ez full saját fogyasztásra lesz szóval nekem az a fontos hogy minnél faszább legyen. Majd a napló végén meglátjuk kinek volt igaza :D

Medicropper117

Active member
Egy hónapja megy a 12/12 a növényeknek és másfél hetes virágok vannak rajta. Sztem jócskán ivarérettek voltak már, tehát max 10 nap volt az átállás. 20 nap alatt hozott 10-11 napos virágokat. Ez akárhogy számolom majdnem a duplája. NL kész 55-60 napra kb nem?
Bele fog az szaladni a 100 napba az is tuti....ennyi fénnyel

elég egyénien számolod a virágzást. mindenki más a 12/12-től számolja.

Egy hónapja megy a 12/12 a növényeknek és másfél hetes virágok vannak rajta. Sztem jócskán ivarérettek voltak már, tehát max 10 nap volt az átállás. 20 nap alatt hozott 10-11 napos virágokat. Ez akárhogy számolom majdnem a duplája. NL kész 55-60 napra kb nem?
Bele fog az szaladni a 100 napba az is tuti....ennyi fénnyel

thcgecco

Active member
Help me please! Ma láttam ezt eddig semmi nem volt és csak az nl en.
Ec:1,3

Attachments

• IMG_0111.jpg
    IMG_0111.jpg
    67.9 KB · Views: 27
  • IMG_0115.jpg
    IMG_0115.jpg
    70.2 KB · Views: 21
  • IMG_0113.jpg
    IMG_0113.jpg
    81.3 KB · Views: 23
én tápégésnek látom így első körben, az utolsó képen a méregzöld levelek nitrogén túltolás jelei lehetnek, a barna foltok talán foszfor, mit adsz nekik és hogy locsolsz egy sima egy tápos?

iwantmorebuds

Active member
En sehol selatok a kepen tapegest, se foszforhianyt. Az egyetlen hiany amihez hasonlithato az a ca, de ebbol a kepbol nekem ugy tunik kozel a feny ahhoz a tophoz, esetleg csinalj egy kozelebbi kepet arrol a reszrol ugy konnyebb volna eldonteni.

Latest posts

Latest posts