As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
nem rossz a compo sana, főleg ha teszel még bele kevés plusz perlit pelyhet. arra jó, hogy rálocsold a tápot, miután pár hét után teljesen kifogyott belőle. kicsit drága, de mivel nem tonnákat veszel így az se akkora baj. a szerkezete nekem tetszett, jó laza, tőzeges.
a levélhegy égése mióta hiány ?
mivel ez egy klón... amíg nincs gyökere saját magából kajál.. azok a levelek le fognak jönni róla amiket hozott az anyáról.. azok nem mérvadóak. az új hajtásokat kell nézni
Igen , én is azokra értettem , mivel nemrég lett átültetve és elkapkodtam ezért szerintem erős neki a composana és valószínűleg azért égtek meg az új hajtások .
A hozott levelek vegeit megszoktak kicsit vagdosni ez serkenti a gyokerzet fejleszteshez. Csak egy tipp aztan majd a szakik megmondjak van e benne valami
am mint ezelot irtam sztem korai volt az ultetes
Az LSD-t úgy csináltuk , ez a northern kicsit el lett hanyagolva meg kapkodva , és még valószínűleg az is közrejátszik , hogy mivel virágzó anyáról van a klón és maga a hajtáson is volt egy kis virág kezdemény ezért szerintem az , hogy visszaálljon vegetációs állapotba is egy elég nagy stressz a klónocskának szóval sok minden behatott neki . Ha végül túléli és lesz belőle valami elnevezem Chuck Norris-nek . Ja, és igen tisztában vagyok vele hogy az én hibám , elbasztam stb stb , fogok belőle tanulni !
Ez nem elbaszás csak nem tudod/tudtad mi történik/történhet. Amikor leégetsz egy tök szép kertet mert megszalad a táp, nah az az elbaszás. Ez lófasz Tanulokör semmi több
Igen , ezért is akartam ilyen módon kezdeni ezt a "hobbit" mert itt ha elbaszok valamit akkor nagy kár nem történhet max megsiratom a növénykémet. Kicsi befektetés , kicsi kockázat , kicsi hozam , de legalább elütöm valamivel az időt és vannak komolyabb terveim is mint egy PC box de arra még nem állok készen ,de ami késik nem múlik. Időm van , ráérek , nap mint nap olvasgatok tanulgatok aztán megy a projekt egyről a kettőre . Köszi a hozzászólást!
Igy van nem elbaszas ez, hozzatartozik h tanulj elvegre is az ember igyis ugyis a hibaibol tanul a legtobbet, ez meg csak egy kis klon az elejen nagy kaland...
Az Lsd marad a Pc boxban és kivirágoztatom 4x23w cfl el , a northernből kellene csinálnom még 1 et ha megmarad ez a klón és azt a 2-t virágoztatná haverom.
Ugyan nem sok a fény de ha ennek adsz még 3 hét veget azelőtt kinövi a boxot h megjelenne az első virágkezdemény. Flo alatt már nehéz kötözni. Megvastagszik és megfásul a szár amitől törni könnyebb mint hajlítani....vagyis nah, azt akartam mondani h inkabb törik mint hajlik majd. Kezd el szétteríteni és amint az 50%át elfoglalta a helynek nyugodtan válthatsz 12re