What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pc Box

nem rossz a compo sana, főleg ha teszel még bele kevés plusz perlit pelyhet. arra jó, hogy rálocsold a tápot, miután pár hét után teljesen kifogyott belőle. kicsit drága, de mivel nem tonnákat veszel így az se akkora baj. a szerkezete nekem tetszett, jó laza, tőzeges.

thcgecco

Active member
Itt az Nl , középen elkezdett hajtani , sárgul be szoval valszeg tápégés . Azért remélem túléli

Attachments

• IMG_2300.jpg
    IMG_2300.jpg
    55 KB · Views: 25
  • IMG_2301.jpg
    IMG_2301.jpg
    52.4 KB · Views: 25

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
a levélhegy égése mióta hiány ?
mivel ez egy klón... amíg nincs gyökere saját magából kajál.. azok a levelek le fognak jönni róla amiket hozott az anyáról.. azok nem mérvadóak. az új hajtásokat kell nézni

thcgecco

Active member
Igen , én is azokra értettem , mivel nemrég lett átültetve és elkapkodtam ezért szerintem erős neki a composana és valószínűleg azért égtek meg az új hajtások .

iwantmorebuds

Active member
A hozott levelek vegeit megszoktak kicsit vagdosni ez serkenti a gyokerzet fejleszteshez. Csak egy tipp aztan majd a szakik megmondjak van e benne valami :)
am mint ezelot irtam sztem korai volt az ultetes

thcgecco

Active member
Az LSD-t úgy csináltuk , ez a northern kicsit el lett hanyagolva meg kapkodva , és még valószínűleg az is közrejátszik , hogy mivel virágzó anyáról van a klón és maga a hajtáson is volt egy kis virág kezdemény ezért szerintem az , hogy visszaálljon vegetációs állapotba is egy elég nagy stressz a klónocskának szóval sok minden behatott neki . Ha végül túléli és lesz belőle valami elnevezem Chuck Norris-nek :D. Ja, és igen tisztában vagyok vele hogy az én hibám , elbasztam stb stb , fogok belőle tanulni !

Medicropper117

Active member
Ez nem elbaszás csak nem tudod/tudtad mi történik/történhet. Amikor leégetsz egy tök szép kertet mert megszalad a táp, nah az az elbaszás. Ez lófasz:) Tanulokör semmi több

thcgecco

Active member
Igen , ezért is akartam ilyen módon kezdeni ezt a "hobbit" mert itt ha elbaszok valamit akkor nagy kár nem történhet max megsiratom a növénykémet. Kicsi befektetés , kicsi kockázat , kicsi hozam , de legalább elütöm valamivel az időt és vannak komolyabb terveim is mint egy PC box de arra még nem állok készen ,de ami késik nem múlik. Időm van , ráérek , nap mint nap olvasgatok tanulgatok aztán megy a projekt egyről a kettőre . Köszi a hozzászólást!

thcgecco

Active member
Viszont a kép nem maradhat el ma se.

Attachments

• IMG_2313.jpg
    IMG_2313.jpg
    71.2 KB · Views: 26
  • IMG_2315.jpg
    IMG_2315.jpg
    68.5 KB · Views: 25

iwantmorebuds

Active member
Igy van nem elbaszas ez, hozzatartozik h tanulj elvegre is az ember igyis ugyis a hibaibol tanul a legtobbet, ez meg csak egy kis klon az elejen nagy kaland... ;)

thcgecco

Active member
Azért megpróbálok majd kihozni belőle amit lehet, az LSD-t fogom virágoztatni, kb. Január közepén kezdem. Addig legel :D

Attachments

• IMG_2322.jpg
    IMG_2322.jpg
    52.4 KB · Views: 28
  • IMG_2325.jpg
    IMG_2325.jpg
    91 KB · Views: 26

thcgecco

Active member
Az Lsd marad a Pc boxban és kivirágoztatom 4x23w cfl el , a northernből kellene csinálnom még 1 et ha megmarad ez a klón és azt a 2-t virágoztatná haverom.

iwantmorebuds

Active member
Akkor a veget is aszerint kalkulald :) a valtassal egyuttjaro nyulast ne felejtsd ki :) januar kozepeig ez vegben is kinovi sztem :D

thcgecco

Active member
Igen , köszi a figyelmeztetést , mindenképpen oda figyelek majd . Szerintem addig toppolgatom , kötözgetem , super croppolom meg ilyenek :D

Medicropper117

Active member
Ugyan nem sok a fény de ha ennek adsz még 3 hét veget azelőtt kinövi a boxot h megjelenne az első virágkezdemény. Flo alatt már nehéz kötözni. Megvastagszik és megfásul a szár amitől törni könnyebb mint hajlítani....vagyis nah, azt akartam mondani h inkabb törik mint hajlik majd. Kezd el szétteríteni és amint az 50%át elfoglalta a helynek nyugodtan válthatsz 12re