As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Nem , igazad van nem ugyan az , de ha olvastad volna írtam hogy az elfogyott és compo sanához tudtam hozzá jutni a környéken. Elvileg alkalmas közegnek számít
alkalmas.. igen, ha hozzáadod a cuccokat, ami még kell.. perlit tözeg kókusz vermikulit ...
mert így meg is van az oka, hogy miért néz ki a növényed, ahogy kinéz..
u.i.: nem vagyok jegyzettömb... hiába olvasok el valamit ... szerinted megjegyzem ?
A Compo Sana kiváló minőségű virágföld valamennyi szobai-, balkonon tartott- és kerti- növényhez. A növények igényeihez igazodó trágya azonnal hat, és kb. 8 hetes optimális tápanyag-ellátást biztosít. Légáteresztő perlitpelyhek és válogatott nyersanyagok gondoskodnak a táptalaj laza, levegős szerkezetéről, továbbá jó vízfelvevő-képességéről. Alkalmazási időszak: márciustól októberig. ----- Ezt írják róla
perlitpelyhek DD
A növények igényeihez igazodó trágya azonnal hat, csak ez nem az a növény aminek az igényeihez igazodik így hirtelen.
ez jó kiindulási alap, ha már földezel : https://www.youtube.com/watch?v=kZiwlpuCw2Y
Miert nem ülteted át még vagy 27 alkalommal? Hátha megdöglik. 1x kellene csinalni a dolgokat rendesen. Azért mert ki tudod venni a cserepbol a novenyt konnyedén az nem azt jelenti h jot tesz neki ha azt csinalod
Az LSD kezd helyreállni , lassan emelem neki a tápot 3 ml/ l re hnap mérek egy EC-t kíváncsi vagyok mennyi lesz. Az nl-ről nem hoztam képet direkt mert nagyon kis csúnyácska , de ahogy látom elkezdte a reveg-et , alul megjelentek a gyökerek szóval szurkolok neki és azért remélem lesz belőle valami.
ne emeld a tápot, kurva erős az a komposztszana...
amíg nem látsz egy minimális hiánytünetet ne adj több tápot!
kezd helyrejönni.. kezdi kiheverni a sokkot, az átültetéstől...
Na megvolt a locsolás, sajnos EC-t nem tudtam mérni mert az enyém nem jött meg és havertól nem tudtam ma elkérni de majd 2 nap múlva. Egyébként egész szépen alakul .
Jól van. Amiért ekkora népszerűségnek örvend a compo sana, kövi köröm egy side-by-side lesz NL klónokról, ellenfélként a híres neves plagron lájtmix fog szerepelni. Majd naplózom. Közeleg az igazság napja.