TechnoKolos
New member
Hali engem erdekelne a pc ventis szenszuros megoldasod hogy csinalnal valami kis how to vagy ismerteto leirast annak nagyon orulnek
Amúgy Medi te eddig semmilyen építő kritikát nem tudtál mondani , feltűnési viszketegséged van hogy mindenhova hozzá akarsz szólni? Aggatod itt az emberekre a jelzőket , te tuti mindenkinél mindent jobban tudsz. Építő jelleggel hoztam létre ezt a topicot mindenki számára , nem azért hogy a te "nagy volumenű", semmit hordozó hozzászólásaidat olvassam.
Bárkinek bármi kérdése van a Pc boxxal vagy micro grow box okkal kapcs , amiben tudok szívesen segítek , vagy esetleges ötletek -tapasztalatok is jöhetnek . Komolyabban össze szedem az ismereteimet és gondolataimat aztán csinálok egy nagy átfogó leírást magyar és angol nyelven is .
Tegnap kicseréltem a meleg fehér izzókat 15w helyett 23 w ra és átültettem az lsd-t nagyobb cserépbe és composana földbe ( sajnos plagronom elfogyott ) , virágoztatásnál meg szerintem 4x23 -mal fogok dolgozni , bár kicsit félek a hő miatt mert néha felmegy 32 re , nemtudom mitől , de most úgy néz ki sikerült beállnia 28 ra . Amikor a rendszer pihen 17 fok körül van szóval a hőmérsékletre ki kell találnom valamit .
Hú ez jó ötletnek tűnik , hol vetted?