What's new
  • As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together! Join ICMag Discord here! More details in this thread here: here.

Pc Box

thcgecco

Active member
A növény forgatva van és cserélgetve , és akkor a legmagasabban levő csúcsok égtek volna meg a legjobban , de azokon nincsen égés nyoma szóval ezt kizárnám. Valami a táppal lehet pedig fecskendővel mérem 3,5 ml-t minden öntözésnél. A tünetek hasonlóak a másik PC boxos naplóhoz, ha jól emlékszem DooLhoof -naplója ( 2db nl ) .

thcgecco

Active member
Ezt a tápot használom egyébként.

Attachments

• 3-09-K-03.jpg
    3-09-K-03.jpg
    10.9 KB · Views: 21

GK_420

Active member
De ez mi és miért ez? Van ezeknek minden baja ez nem kendernek való táp hát a mikrok fele hiányzik tele van baszva mgvel ca meg sehol...dobd ki ezt a francba.
Na de matekozzunk tovább a levelek erezete zöld a többi sárgul, mi az? :D (lentről felfelé) Pár fan levélen látszik. Aztán fent méregzöld levelek lent sárgul az egész is és lassan elhal, mi az? Fent megvastagodó levelek lent vékonyul...pfú ehhez már komoly képlet kell. :D Na meg mitől ég le a levelek FELE csak? Miért van az agyag a padlón és nem a cserépben...csupa érdekes kérdés. :D
De valamit tenni kéne mert így gyászos(abb) szüret lesz.

thcgecco

Active member
Akkor párásíts, mint ez az agyaggolyós bohóckodás, berohasztod a gyökeret csak

Az agyaggólyó ezért van kivéve a gyökerektől . És azért van a padlón mert oda szoktam spriccelni mivel alacsony a páratartalom a boxban.
A többi kérdésedre a válasz nyilván hő probléma a levelek karmosodásából ítélve és az általad megosztott cikken is azonosaknak látszanak a problémák, de átfogdostam mindenhol a cfl épphogy meleg mögötte a műanyag még langyosnak sem mondható és 25 foknál nem tudtam többet mérni sehol. Ca hiány még mindig nekem a legvalószínűbb mert tényleg szar ez a táp , gondoltam kihúzom ezt az egy kört egy ilyen fossal de tévedtem. Majd valamit kitalálok

1MM0RT4L

Member
itt vásárolni kell nem kell kitalálni semmit , vegyél 1 normális tápot 1-2-3k és probléma megoldva,marad belőle kövi körre is meg az utánira is, nem kell túlvariálni! szépnapot

dev.

Well-known member
Kozeg ph-t merje man.

Csak hogy a vitaflora vedelmere keljek ismet, nem szar az, nemreg jott le vele egy kor, g/w folott, foldben, hianytunet nelkul, ezeknek a klonoknak az anyjarol. A kulonbseg az volt, hogy vegig csapvizet kaptak, ph-t pedig foszforsavval allitottam. Ebbol kiindulva ca hianyra tippelek, esetleg ph blokk miatt.

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
várj, az a quote, nem releváns a válasszal :D
mindig én vagyok a feketebárány még gk helyett is viszem a balhét .. :D
de ha már agyaggolyó tegnap néztem egy nagyon jó kis videót róla.. itt jön a reklám helye : :D

[youtubeif]o404Fvi8l-M[/youtubeif]

igy hát, agyaggolyód már van, nyugodtan hidrózz következőnek..

GK_420

Active member
Föld pHt nem tudsz mérni pontosan, wh betegszobás topikjának eredetijében az elején írják óvakodj mindenféle soil testertől.
Szerintem mosd ki ezt a szart a közegből nem sok mondjuk közegx2 vízzel húzd lejebb őket mert úgyis lerohadt az alja és vegyél egy 500ftos wuxalt azt egy hét múlva már adhatod is nekik addig vizet aztán túlélik köv körre egy pkt veszel és jóvagy.
A hotspothoz meg annyi ez a levélszerkezet messze nem egészséges nem bír annyit a fém háznál a hő felgyűlhet a levél körül ami amúgy sem bír annyit aztán túlhevül és kiszárad főleg alacsony párával...nem kell ahhoz 40 fok.

Son of Soil

Member
De ez mi és miért ez? Van ezeknek minden baja ez nem kendernek való táp hát a mikrok fele hiányzik tele van baszva mgvel ca meg sehol...dobd ki ezt a francba.
Na de matekozzunk tovább a levelek erezete zöld a többi sárgul, mi az? :D (lentről felfelé) Pár fan levélen látszik. Aztán fent méregzöld levelek lent sárgul az egész is és lassan elhal, mi az? Fent megvastagodó levelek lent vékonyul...pfú ehhez már komoly képlet kell. :D Na meg mitől ég le a levelek FELE csak? Miért van az agyag a padlón és nem a cserépben...csupa érdekes kérdés. :D
De valamit tenni kéne mert így gyászos(abb) szüret lesz.

Annyi hülyeséget leírtál, nem is értem minek… 100mg/kg magnézium szerinted sok egy ilyen töménységű tápnál? Panaszolod , hogy nincs benne Ca csak Mg, mutass még egy egykomponenses komplex tápot , amiben a Ca és Mg is jelen van, na a wuxalban még Mg sincs, nemhogy Ca. Hiányzik a mikroelemek fele? A wuxalban szerinted hány fajta mikroelem van? Kb. pont ennyi, mert ezek kellenek egy földes növény felneveléséhez. Úgy kb. az összes kertészeti komplex tápban ezek vannak, gondolom nem véletlen. Miért lenne megoldás wuxalra átállni virágzás alatt? NPK 8-8-6 virágzásban? WTF? :D Mit is oldana meg vele? Amúgy meg a wuxalnak 2500ft litere, pont annyi, mint egy growsoppos csudatápnak, nem mondanám olcsónak, ellenben kender virágoztatására nem optimális, pk kiegészítéssel sem. Valahogy nekem nem jönnek ki az arányok. Azzal a táppal, amit használ simán végig lehet vinni egy kört tünetmentesen, csak meg kell támogatni némi mezo elemmel, mert azok hiányoznak a flakonból. Ha az megvan, akkor csak a ph-ra és ec-re kell figyelni, hogy hasznosítani tudja a tápanyagokat. Nem is értem , a márkás nitrogén miért ér többet, mint a márka nélküli?

GK_420

Active member
Akkor hajrá csináld amit soul tanácsolt a semmit. Jó így minden megmondta...;)

Last edited:

thcgecco

Active member
Szerintem soul nem azt mondta, hogy így minden jó , hanem azt , hogy végig lehet vinni ezzel a táppal is + némi támogatással , mint például most támogatom egy kis CA val.
Meglátjuk mi lesz napokon belül kiderül kinek volt igaza. Tanuló kör , tanulok belőle

Az a tápösszetétel korrekt amúgy, hasonlóval tolom én is, anno az első körömet vitaflorával vittem, semmi bajom nem volt vele, ca hiányzik belőle az egy dolog de a csapvízben van annyi amennyi kell, csak a ph-t kell mérni és állítani mert el tudja vinni, nálam van hogy 8-as a csapvíz, ha ilyen lúgos vízzel nyakon öntöd lesznek bajok abban biztos lehetsz

thcgecco

Active member
Lőttem pár képet , adtam 1 ml fitohorm ca-t + 2,5 ml vita kaktuszt .

Attachments

• IMG_0187.jpg
    IMG_0187.jpg
    67.7 KB · Views: 24
  • IMG_0185.jpg
    IMG_0185.jpg
    73.2 KB · Views: 23
  • IMG_0182.jpg
    IMG_0182.jpg
    86.3 KB · Views: 26
  • IMG_0181.jpg
    IMG_0181.jpg
    81.5 KB · Views: 27
  • IMG_0177.jpg
    IMG_0177.jpg
    67.4 KB · Views: 20

thcgecco

Active member
Mai képek

Attachments

• IMG_0206.jpg
    IMG_0206.jpg
    79.5 KB · Views: 25
  • IMG_0209.jpg
    IMG_0209.jpg
    85.1 KB · Views: 24
  • IMG_0210.jpg
    IMG_0210.jpg
    87.7 KB · Views: 28
  • IMG_0211.jpg
    IMG_0211.jpg
    80.7 KB · Views: 22
  • IMG_0212.jpg
    IMG_0212.jpg
    74.6 KB · Views: 21

wh1p3dm34t

Modortalan
Supermod
Veteran
🦫 Special 🍆
úú .. jó lesz ez? kezd tele lenni ilyen fehér genyókkal a virág meg minden :D
nem lesz ebbű baj ??

thcgecco

Active member
Szerintem ez mán bé van rohadva akárhugy is nézem . :D
Köszi-köszi remélem . Ma mérek egy EC-t meg adagolok egy kis CA-t . Egyébként tegnap már éreztem egy kis szagot , amikor a rendszer pihen a ventit alacsonyabbra szoktam venni , és 1-2 napja már szoktam érezni bekapcsolás előtt egy kis szagot , de eddig lekopogom jól bírják még mindig a házilag készített szénszűrőim :D