As of today ICMag has his own Discord server. In this Discord server you can chat, talk with eachother, listen to music, share stories and pictures...and much more. Join now and let's grow together!
Join ICMag Discord here!
More details in this thread here: here.
Ma adtam nekik 5 ml /l embio-t + 3 ml tápot, 6.8 as PH val locsoltam.
Drain EC:
-LSD: 1.7 , Ph:6.5
-NL:2.0 , Ph:7 (kicsit túltápos ahogy a képeken azt lehet látni)
Gyönyörű,nekem out volt NL betéptem mint a szar éncsak arra lennék kíváncsi hogy a frászba van ennyi sok oldalága..milyen tréningel érted el? Toppoltàl?Hányszor? Hogy férsz el a pcbe a 20 centi szélességen?
Hat ez egy nagyon jó kérdés mennyit várok , mert az NL sokkal előrébb van érettséget tekintve mint az lsd viszont szuretelnem egyszerre kéne mert csak a boxot tudom használni szárításkor . Szerintem még 2 hetet várok, az lesz az arany közép út .
Egyébként az lsd szellősebb virágokat hoz az tény , de hozamot tekintve haveromnál jóval maga mögött hagyta az NL-t 150 w hps alatt és a hatása is bejövős.
Ma kaptak 5ml/l EMBIO-t és ph állított csapvizet.
NL drain EC:1,4 re lejött (2.0 ról) , Drain PH: 6,7 re lejött (7 ről)
LSD drain EC: 1,3 , Drain PH:6.8
A képek láttán ezek a gondolataim támadtak: Oh my god yummi yummi
Fogadjátok sok szeretettel ( bocs beszaggattam
Az LSD le van maradva az NL-től minimum 7 nappal + az érési ideje alapból hosszabb szóval szerintem neki lenne bőven még 2 hét, de egyébként igen nyilván kevés ez a 92 watt. Most azon filózok hogy hogyan tudnám belőni azt az időt amikor egyszerre tudok szüretelni , mert csakis a boxban tudok szárítani.