What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

iceiceice

Member
Planta asta mare merge super bine, acum incep sa se ingroase buzii, frunze sanatoase ( am observat si o schimbare spre bine a frunzelor dupa ce am aplicat alg-a-mic foliar) si foarte putine semne de mold,ca miros deocamdata nimic special, doar miros de bud fresh.

DSCF3353.jpg DSCF3354.jpg

Cheeseu meu a devenit purple peste noapte!

DSCF3370.jpg DSCF3374.jpg

Nu stiu cat de bine se vede in poze dar e foarte purple,deocamdata doar frunzele , sper sa se faca si buzii putin mov.Din cate am inteles pigmentul asta se activeaza de la frig ,poate la anu o sa cresc ceva strain mov desi am cam pus ochii de acum pe ceva California hash plant.

La planta cu lst nu mai am ce update sa dau fiindca mi-a fost mancata, nu m-am suparat prea tare fiindca oricum era afectata de mold destul de mult.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
alg-a-mic-ul ala tu il dai foliar in flower?
P.S. strainurile purple au si yeld mai mic, deci va trebui sa plantezi mai multe bucati. california hash plant nu am crescut si nu cunosc genetica, dar vezi sa nu cumva sa fie ceva planta cu buzi compacti si maricei, ca te vei lovi de mold chiar si in cele mai bune conditii..

iceiceice

Member
alg-a-mic foliar cred ca i-am dat la inceput de flower , cred ca nu e bine sa ud buzii ha?
La california hash plant din ce am vazut pe google par compacti si maricei ,dar baietii de la dinafem zic ca e mold resistent.
M-am pus sa ma si pregatesc pentru sezonu urmator , am sapat o groapa de 2mx60x60 in care am ingropat lemne, tehnica asta e cunoscuta sub denumirea de hugelkultur si cica vine de la nemti,practic sunt lemne ingropate in pamant.Este des folosita in permacultura si are o gramada de beneficii:lemnul elibereaza nutrientii in timp, retine apa si mentine o oarecare aeratie a solului.

HugelkulturRaisedBed.jpg DSCF3348.jpg DSCF3369.jpg

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ingropandu-le cred ca ai facut din tehnica asta una si mai de lunga durata. Intr-un an nu stiu cat se va simti, cred ca se bazeaza foarte mult pe activitatea microbiana accentuata data de accesul mai usor la oxigen, cum arata ei in poza, sub forma unui raised bed. Daca reusesti sa mentii acel growspot pe o perioada mai lunga, s-ar putea sa obtii ceva beneficii de pe urma ingroparii lor, intr-un an, lemne sub pamant, nu fac mare lucru, si tendinta nutrientilor este de a merge in jos la ploi, ori cannabisul nu stiu daca ajunge atat de jos precum ai pus tu lemnele, si mai ales sub nivelul la care le-ai pus, unde se vor scurge nutrientii.
Dar ramane de vazut daca vei simti vreo diferenta la anu'. Eu prefer sa compostez lemnele (si nu doar lemne..) in conditii cat mai aerobe, si sa folosesc compostul respectiv la plante. Ai putea zice ca e mai multa munca asa, carand compostul de la locul de productie la cel de utilizare, dar nu eu sunt ala care a sapat aproape un metru cub de groapa.

sandel

Member
Mie'mi intra-n flower cand dã prima zapada si am fost atacat,vegetatia se duce pe.

9saptamani

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Ii pune globuri si beteala, nu o taie. Si oricum, n-are nevoie de iarba, mai are matraguna.

gheataghteatagheata: misto poza, is curios cat o fi de corecta scala. Oricum, 20 de ani... Eu as face altfel: as amesteca pamant cu aschii de lemn, sau as pune stratificat, nu bloc. Si as face si un caca acolo, pentru inoculare :))

iceiceice

Member
Am umplut groapa aia cu lemne pana sus , deci o sa ajunga lejer la radacini , din cate am inteles abea pe la al doilea sezon incepe sa se simta , o sa strang si ceva balegar de vaca si il las la spot pana la anu sa se composteze , sa pun ceva peste balegar sa il acopere sau il las asa?

iceiceice

Member
sper sa ajung saptamana asta ,am inceput flushu , nu de alta dar am ramas fara biobloom ,si mai stau si cu morcovu in cur cu frigu asta ,tu cum stai bre

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Lasa Sandele, ca iti faci un extract, sa moara calu'. Te-nvata tata...

aldo1

Member
doar eu am vreme prosta? ploaie si vant ?, sunt la primul outdoor si am ramas total dezamagit de vreme.. plante de 1m jumate cu muguri micuti.....

Last edited: