What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Deficienta aia s-a dovedit a fi defapt o deficienta de sulf (ultima poza)
cauzata de ph-ul apei prea mare (in jur de 8),practic fiindca am fost prea lenes sa storc niste lamaie in bidoanele cu apa ca sa mai scad putin ph-ul, in orice caz sper sa se corecteze , de acum o sa ii cobor phu la fiecare udare, in rest lookin good and healty

Mai mai ca as fi zis ca e de la HPS :p

iceiceice

Member
mersi, sper si eu sa nu mai ploua ca m-a lovit mucegaiu, ia uite

DSCF3313.jpg DSCF3314.jpg

Cam jumate de planta e afectata , aia cu lst numa , probabil fiindca e prea aproape de pamant si umiditatea e mai mare (mi-a trebuit mie lst). Buzii mai cresc si prin mold? Nu stiu ce fac, sa incep oare sa o chelesc in locurile cu mold sau o las asa?

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Daca e vizibil afectata pe jumatate.. cam poti sa renunti. Ca oricum nu mai ai ce face cu ea, si daca chelesti zonele afectate agiti sporii si ajung si pe cele neafectate. (Nu ca nu ar fi ajuns deja.. La microscop s-ar putea sa iti schimbi parerea despre cat % din planta e afectata.)
Dupa culoare nici nu pare prea sanatoasa planta, poate de aia a si fost atacata asa rapid.

sandel

Member
:))
cand s-a legaliza la noi, as vrea sa le pot termina outdoor cum ai zis tu acum cateva zile,sa incepi sa le bagi in flower de la inceputul verii cu un sistem automat de acoperire dupa 12ore de lumina..pai ce material iesã acolo,domne domne
io prin decembrie umblu cu lupa sa ma uit dupa primu' tricom amber.

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Bai, da eu nu inteleg, pe forumu' asta mai e careva? Bag de seama ca sunt un exemplu negativ, da acuma, io ma lasai de iarba si baietii de forum???

Bine, Sandel e esential, fara el forumul nu ar avea savoare, deci totusi e bine...

Sandele taica, daca nu ies ca lumea fetele, iti dau eu niste ulei esential din recolta 2016 sa pui pe buzi, sa fie mai tari!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sandele taica, daca nu ies ca lumea fetele, iti dau eu niste ulei esential din recolta 2016 sa pui pe buzi, sa fie mai tari!

Hai ca tu cred ca vrei sa ii trimiti pantalonii aia patati cu ulei esential lu sandel.. :laughing:

sandel

Member
La mine pe uliţa is 4° acum,pana la ce temperatura rezista Mãria? Stiam ca daca nu scade sub 2° rezista, cicã asa se transporta florile ornamentale din Olanda spre alte ţari, la temperaturi foarte scazute..

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Florile gata taiate, vrei sa zici. De ce ai compara cu alea? :)
Ea rezista pana aproape de inghet. Uneori si putin sub. Dar de crescut, rezistat la daunatori si mucegai.. trebuie sa nu ai perioade mai lungi de cateva zile in care sunt sub 15 grade. Altfel planta consuma mai multa energie decat poate produce.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Sandele, esti pe calea cea buna. Mai ramane sa te lasi de iarba :dance013:

Apropo de asta, cred ca se lasa iarba de tine: 4 grade? Cred ca nici la Balea nu sunt 4 grade, sau poate acolo... Hai ca am verificat, atata e :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Sandele, e grava treaba. Eu nu am reusit sa te localizez, dar o reusit jtm. Cum s-ar zice, e belea la Balea. :)