E cu explozii?
Cu putin gri deasupra la guler.. faci si fara sa explodezi. Dar mai bine nu te bagi daca nu esti sigur ca stii ce faci! Ori daca te cheama sandel..
Zi-ne si noua asta cu suparatu' la rinichi cum e, de unde vine.. ca sa stim si noi.
1. Cu putin gri deasupra la guler.. faci si fara sa explodezi. Dar mai bine nu te bagi daca nu esti sigur ca stii ce faci! Ori daca te cheama sandel..
2. Zi-ne si noua asta cu suparatu' la rinichi cum e, de unde vine.. ca sa stim si noi.
Nu am uitat, doar ca nu exista nici un studiu care sa confirme treaba asta, si nici macar nu se poate explica medical cum s-ar putea intampla asta.
In schimb, si am patit-o si eu, poate lucra ficatul. Cand am bagat foarte mult (peste 5-10 gr/ora din ce am observat), avand in vedere ca ficatul are multi receptori cb1 si cb2.. se simt intepatori si o caldura intensa. Ma gandesc ca intepaturile alea pot fi confundate cu cele pe care le creeaza pietrele la rinichi, si de aici legenda asta cu rinichii.
Ma tu esti nebun 5-10 gr /ora? Doamne fereste, si daca as fuma de dimineata pana seara nu cred ca as ajunge la asemenea concentratie dupa vreo cateva luni, ca nu poti din prima dupa o pauza sa bagi 5-10 gr, te baga direct la somn.
Man, fa pauze ca nu e bine asa, e dezastruos fumatul in modul acesta. Eu personal fac pauze ca altfel nu ma mai simt bun de nimic. Nu putem duce o viata fumati 6 luni pe an zi de zi. Ma gandesc ca doar asa poti ajunge la concentratia aceea de 5-10 gr/ora.