What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Nu disperati, daca macar cu ploaia o mai lasa, se mai repara treburile.
Acuma, Sandel e in Alpi, ghinion, dar la campie, totusi, ultimele ierni au fost tarzii. Cine stie...

Ar mai fi o varianta: luat si sapat de jur imprejur, pus in roaba, si dus in casa. Tine si de brad :D

Si ar mai fi o varianta: mergeti si strangeti tot haldanu' de pe camp, extragem CBDul si va invat sa faceti THC. No, care simte ca are veleitati de chimist?

gganjaabwoy

Active member
picture.php
picture.php

ABANDON SCOLAR 2016:laughing::laughing:

Tipa esta o clona pe care am scos-o afara pe la jumatea verii si am abandonat-o...Din curiozitate am fost zilele astea acolo si am gasit chestia asta care parca seamana a ganja.Am ramas placut surprins sa vad ca ma mai aleg cu cateva cuie de iarba si crescuta organic doar cu apa:))

iceiceice

Member
Am fost azi sa vad ce se mai intampla cu plantele mele pe geru asta si le-am gasit lesinate putin intr-o parte de la vant, nici o problema , mi-am scos lupa de detectiv , am bagat un ochi , si ca sa vezi , trichomi erau amber. M-am uitat stanga , dreapta , mi-am scot sabia de ninja si dintr-o singura lovitura am taiat toti buzii.

DSCF3401.jpg DSCF3404.jpg DSCF3406.jpg

Bine ca mi-a amintit Sandel sa merg sa vad ce se intampla , ca eu as mai fi stat.

Plantate la 13 mai , recoltate la 13 octombrie , daca ar fi fost vremea mai buna as mai fi stat o saptamana pana sa le dau cutit ,dar asa mai mult pierdeam cu ploile astea.

iceiceice

Member
pai ma ganja buai ,eu ma chinui sa car zeci de litri de apa pe canicula in loc sa merg la mare ,si tu deastea faci :laughing:
Cool ,cool ,le-ai taiat?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E cu explozii?

Fara explozii, canaghee, cannabutter. Cu explozii, butan, alcool.

Aia cu izomerizarea CBDului fu o gluma. Adica se poate, da' nu e pentru baieti de cartier, e pentru gulere albe :D

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cu putin gri deasupra la guler.. faci si fara sa explodezi. Dar mai bine nu te bagi daca nu esti sigur ca stii ce faci! Ori daca te cheama sandel..

Zi-ne si noua asta cu suparatu' la rinichi cum e, de unde vine.. ca sa stim si noi.

sandel

Member
Cu putin gri deasupra la guler.. faci si fara sa explodezi. Dar mai bine nu te bagi daca nu esti sigur ca stii ce faci! Ori daca te cheama sandel..

Zi-ne si noua asta cu suparatu' la rinichi cum e, de unde vine.. ca sa stim si noi.

Hahaha,las ca o sa caut maine si iti arat un clip.

Last edited:

aldo1

Member
la un sezon outdoor cand ar termina o planta, in conditii normale ? daca din septembrie incepe perioada de flower?

gganjaabwoy

Active member
Perioada de flower outdoor incepe la mijlocul-sfarsitul lunii august si de obicei termina cam pe la 1 noiembrie.Chiar daca nu termina cam risti sa le mai tii dupa 1 noiembrie.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Eu nu am recoltat niciodata dupa 15-18 oct, si asta in conditiile in care nu m-am grabit. Nici nu as planta ceva care sa termine mai tarziu de 15 octombrie...

jtm

Some kind of shaman
Veteran
1. Cu putin gri deasupra la guler.. faci si fara sa explodezi. Dar mai bine nu te bagi daca nu esti sigur ca stii ce faci! Ori daca te cheama sandel..

2. Zi-ne si noua asta cu suparatu' la rinichi cum e, de unde vine.. ca sa stim si noi.

1. Aia cu gri e cam subtila. Sa nu inteleaga careva ca gulerul tre' sa fie gri la partea superioara...

2. Iaca efectele ierbii: ai si uitat postul (prajeala de cannabis sau ceva de genul) pe care l-ai inceput cu Hempfield, fie-i iepurasii de ajutor pe unde o fi el acuma. Hempie parca se plangea de relatia intre cannabutter si belele renale. Si cica mai auzi el...

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu am uitat, doar ca nu exista nici un studiu care sa confirme treaba asta, si nici macar nu se poate explica medical cum s-ar putea intampla asta.
In schimb, si am patit-o si eu, poate lucra ficatul. Cand am bagat foarte mult (peste 5-10 gr/ora din ce am observat), avand in vedere ca ficatul are multi receptori cb1 si cb2.. se simt intepatori si o caldura intensa. Ma gandesc ca intepaturile alea pot fi confundate cu cele pe care le creeaza pietrele la rinichi, si de aici legenda asta cu rinichii.

enricco

Member
Nu am uitat, doar ca nu exista nici un studiu care sa confirme treaba asta, si nici macar nu se poate explica medical cum s-ar putea intampla asta.
In schimb, si am patit-o si eu, poate lucra ficatul. Cand am bagat foarte mult (peste 5-10 gr/ora din ce am observat), avand in vedere ca ficatul are multi receptori cb1 si cb2.. se simt intepatori si o caldura intensa. Ma gandesc ca intepaturile alea pot fi confundate cu cele pe care le creeaza pietrele la rinichi, si de aici legenda asta cu rinichii.

Ma tu esti nebun 5-10 gr /ora? Doamne fereste, si daca as fuma de dimineata pana seara nu cred ca as ajunge la asemenea concentratie dupa vreo cateva luni, ca nu poti din prima dupa o pauza sa bagi 5-10 gr, te baga direct la somn.
Man, fa pauze ca nu e bine asa, e dezastruos fumatul in modul acesta. Eu personal fac pauze ca altfel nu ma mai simt bun de nimic. Nu putem duce o viata fumati 6 luni pe an zi de zi. Ma gandesc ca doar asa poti ajunge la concentratia aceea de 5-10 gr/ora.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Cine a zis de fumat? Vorbeam de edibles. Si te baga in trip, nu la somn. Dar daca nu e tripul potrivit, sau nu esti tu ala in control, s-ar putea sa iti doresti sa fii adormit inainte sa isi faca efectul. :)

gganjaabwoy

Active member
Ma tu esti nebun 5-10 gr /ora? Doamne fereste, si daca as fuma de dimineata pana seara nu cred ca as ajunge la asemenea concentratie dupa vreo cateva luni, ca nu poti din prima dupa o pauza sa bagi 5-10 gr, te baga direct la somn.
Man, fa pauze ca nu e bine asa, e dezastruos fumatul in modul acesta. Eu personal fac pauze ca altfel nu ma mai simt bun de nimic. Nu putem duce o viata fumati 6 luni pe an zi de zi. Ma gandesc ca doar asa poti ajunge la concentratia aceea de 5-10 gr/ora.

Doar 6 luni pe an?Eu zic ca 12 luni din an cu 20 de ore spart ii reteta perfecta.
Tu vrei sa zici ca in alea 6 luni sa mai faci si pauza?As prefera sa ma las de tot:))