What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

sandel

Member
Haha, nu vrea si nu vrea sa faca flori,cam asta inseamna o sativa vero in Romania.

Last edited:

sandel

Member
Da' nu m-am incapãţânat, v-am spus ca am vrut sa vad cu ochii mei ce se intamplã.Nu credeam ca e chiar aşa,ai zis tu cq de craciun o sa fie tot in vegetaţie :))ma gandeam ca zici aşa numa' :))) vezi omu, panã nu vede cu ochii lui nu crede.Nu am pierdut nimic,mã bucur cã am facut asta.
Hmm poate reusesc sa prind un cadru sub zapada

gganjaabwoy

Active member
d489bfc1efef31f1d0445ea5fdc3e7fe.jpg

:laughing:

aldo1

Member
cineva care inca mai are plante outdoor? eu o duc bine chiar si la -2 grade :)) putin stresate dar ziua isi revin :p

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Nu, se respecta tot legile lui Mendel si tabelul lui Punnett. Si din moment ce intrebi pe threadul de outdoor, e posibil ca tu sa nici nu fii sigur care sunt parintii, adica masculul care a polenizat.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
M-am uitat putin pe "documentatie", si la ochiul meu de amator, raspunsul tau suna cam asa: " o sa afli cand le pui in pamant". Ma rog, la o vreme dupa.

Nu m-am prins ce se petrece daca selectezi puii autofloranti si-i pui sa faca nepoti (aaaa... F2?). Bine, nu m-am prins de multe, oricum e prea complicat pentru mine, si in plus m-am mai si molipsit cu sativele pure de la Lore...

Care cred ca a si facut primul topping, dar nu spune nika!

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Aha, numai pe Sandel il prostea indica, nu si pe Lore, bine de stiut... Si ce ziceai de topping?