What's new
  • ICMag with help from Phlizon, Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest for Christmas! You can check it here. Prizes are: full spectrum led light, seeds & forum premium access. Come join in!

OUTDOOR 2016

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Dar stii ca te expui la aceleasi riscuri crescand canepa fara autorizatie precum daca ai creste o iarba buna? Si de ce ar trebui sa reziste pana nush-cand... ca doar canepa infloreste in august.. in sept e moarta deja.

bebe55

Member
@explo stiu riscurile, nu ma imi fac griji de canepa aia daca rezista pana in noiembrie, am scris mai jos ca mai am 3 plante cannabis la activ :D

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Dar stii ca te expui la aceleasi riscuri crescand canepa fara autorizatie precum daca ai creste o iarba buna? Si de ce ar trebui sa reziste pana nush-cand... ca doar canepa infloreste in august.. in sept e moarta deja.
Daca imi amintesc bine, nu e chiar asa. Adica da, iese cu scandal, dar daca dupa analize se dovedeste ca e canepa, se lasa cu amenda doar. Eventual penala, nu mai stiu.

Da eu ca am cateva din astea prin preajma :D

@bebe: Oricum din aia scoti CBD frate la greu! Sa tot ai insomnii... Estimez macar cateva sute de grame de frunza uscata, daca nu cumva un kil pana in septembrie pe sfarsite.

Bai sandele, iti surade si tie norocu cu frantuzoaica?

sandel

Member
E din Guatemala(asa si o cheama),da creste bine, are frunze cu 9 degete..sper sa ma lase vietatile in pace ca sub frunzele cu 5degete nu mai am nimic,e cheala la pasarica.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Important e sa scoti 1g macar :D Ai detine recordul la outdoor in felul asta. Sigur nu a mai scos nimeni 1g :))

Daca are vreme potrivita in continuare, nu e problema, o sa mearga, pregateste bongu. Cica e bunisoara...

sandel

Member
:)))
Prima data sa vedem daca e femela,eu am impresia ca ala micu'e mascul si asta mare femela,bine ar fi.

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Speranta moare ultima... Un lucru e clar, o sa ai de niste unt. Da in tot cazul, de unde stii ca nu is amandoua femele? Sau masculi?

jtm

Some kind of shaman
Veteran
E mai mic pana la urma, dar la varsta asta nu il cunosti. Eu nu am vazut diferente decat in flower, in veg erau la fel.

iceiceice

Member
A inceput floweru boyz!

Gagica asta sta destul de bine, e cea mai bine dezvoltata dar are multe rani pe tulpini probabil cauzate de ceva insecte nenorocite

iceiceice

Member
Si asta cu lst s-a marit destul mult ar fi trebuit sa o mai leg dar mi-a fost lene.Am rezolvat problema cu PM aici in mare parte folosing apa cu lapte aplicata foliar,dar intre timp a aparut alta problema, in partea dreapta a plantei au inceput sa se ingalbeneasca frunzele.Eu cred ca e o deficienta de N.

La cele doua shooturi din dreapta sus (a doua poza) au inceput sa se si lase frunzele.

Last edited:

sandel

Member
Foarte tare, da mie de ce nu-mi intra in flower :((((((((((((?

L.E. 6 saptamani.
Daca ala micu' e Ion si aia mare e Maria îi las sa faca copii,deocamdata nici un semn.

Last edited:

jtm

Some kind of shaman
Veteran
Iti intra curand. Is cam mici saracele, ce vrei... Oricum, asa, ochiometric, ori esti ... cu vederea slaba de la matraguna, ori vad paie, ca mie mi se pare ca au inceput sa infloreasca.

iceiceice

Member
Deficienta aia s-a dovedit a fi defapt o deficienta de sulf (ultima poza)
cauzata de ph-ul apei prea mare (in jur de 8),practic fiindca am fost prea lenes sa storc niste lamaie in bidoanele cu apa ca sa mai scad putin ph-ul, in orice caz sper sa se corecteze , de acum o sa ii cobor phu la fiecare udare, in rest lookin good and healty

DSCF3292.jpg DSCF3293.jpg DSCF3294.jpg DSCF3295.jpg

DSCF3303.jpg DSCF3302.jpg DSCF3299.jpg

Last edited: