What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Ce nebunie era pe threadu asta acum cativa ani :biggrin:
Cred ca mi-am dat seama in sfarsit ce-a insemnat pentru multi oameni acest forum. A fost ca o carte pe care o citesti in 2-3 ani si pe urma o arunci pentru ca... "te-ai plictisit". O "learning experience". Pun pariu ca baietii inca fumeaza de rup plamanii si cresc mai bine ca niciodata doar ca nu vor sa le vedem si noi recoltele din motive de protectie ( dintr-un motiv bun... niste baieti...in albastru... cu dube si microfoane...foarte bagaciosi.... ii bag in pizda ma-sii... ahem..)

Hai :clover:

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Nu ma lasa nevasta :biggrin:

Attachments

• weedpuss.jpg
    weedpuss.jpg
    31.2 KB · Views: 20

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
Pentru mine mai e timp de raspuns pana in mai, din pacate, omu trebe sa calatoreasca. Sper sa pot intra in concurs, vreau sa cresc vreo 20 de plante anul asta (parca vad c-o sa-mi iasa 2 :biggrin: ) :tiphat:

mai jos e nevasta lui nevasta-mea cu un mesaj pentru baietii care se joaca de'a telecomunicatiile

Attachments

• 85a2e0e05964f7c49d0a0ffd6caa1f06---girls-stoner-girl.jpg
    85a2e0e05964f7c49d0a0ffd6caa1f06---girls-stoner-girl.jpg
    39.1 KB · Views: 24

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Explo unde sa pun pozele aici ? Si da un nume de aplicație pentru android de redimensionat pozele! Care care ti sa părut mai bun așa pentru android! Si vad ca am rămas singuri ca cuci pe aici! :Muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
nu stiu nimic pentru android. nu folosesc asa ceva. pozele le pui ori in albume inainte sa faci postul ori la attachments in timp ce creezi postul (in avanced mode). tot de acolo le adaugi si din albume in posul in care vrei sa le adaugi.