What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
De mult nu am mai fost asa spart. Vreo 2 ore am vazut in ceata, am lesinat de 2 ori, am mancat de 5. Si inca vidbreaza tot in jurul meu.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ceva edible? Sau stai parcă macasei pizza din câte îmi amintesc! Asa-i? Eu am băgat doar un cui azi da nu am nici pe draq! Mai rulez unu in 5-10 Min! :smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Da, pizza cu cea mai mare doza de pana acum. Nici nu mi-a trdecut prin cap sa fumez ceva. Panica maxima, dupa juma de zi is mai spart decat daca bagam cateva cuie unul dupa altul.

smokebla

New member
Salut oameni buni.
Am un HPS de 150 w împreună cu un Cool -Tube. Am o problema la el. Mi-au ieșit 2 fire din balast si nu ma pricep sa il fac.
vreau sa il fac sa meargă. Cine știe când ma apuca .....
va rog puțin ajutor cu firele. Voi reveni si cu poze curând :)

Last edited by a moderator:

smokebla

New member
Daca doriți niste poze mai bune , spuneți :)

Attachments

• IMG_20180210_004354.jpg
    IMG_20180210_004354.jpg
    53.4 KB · Views: 27
  • IMG_20180210_004310.jpg
    IMG_20180210_004310.jpg
    48.3 KB · Views: 25

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ai schemele si pe igniter si pe balast. Chiar si fara experienta, daca urmaresti ce e conectat si ce lipseste, ar trebui sa te prinzi cum sta treaba. Daca nu, trebuie schemele ca sa stim cum se leaga.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Mi-am luat o teapa de zile mari aseara. Am bagat din ochi asa o bucata de cannabutter, sa zic vreo 30-40 gr, si am baut si un ceai tropical. Fara sa realizez ca acel ceai tropical avea si bucati de mango deshidratat in el! ce a urmat a fost cea mai brutala experienta avuta vreodata pe iarba. Nimic de pana acum nu s-a apropiat.
Grav rau! Ore intregi de chin si placere, panici si tripuri si tot ce se poate mai bine si mai rau pe lumea asta. De multe ori mai brutal efectul decat atunci cand nu am bagat si ceai.
Imi e putin frica de cannabutter acum. Si inca sunt spart dupa mai bine de 12 ore de cand am bagat aceasta doza.

kil

Member
Eu am fumat doar bro. Nu m-as atinge de cannabutter in schimb am avut un trip nasol cu niste suc de struguri ca i-am patat asternuturile lu mama.

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Păi dacă băgăm doza aia de ai bagato tu pai eram mort vreo 4 zile la rând ! Ca să înțelegi cât de puțin fumez eu , am băgat jumate de joint făcut dintr-o iarba potentă puțin tabac si am avut un trip groaznic începeam să zic ceva si terminam cu altceva! Ziceam câte un cuvânt din fiecare idee vroiam sa înjur dar nu reușeam să termin ca ziceam altceva! :muahaha: si am fost spart si a doua zi când m-am trezit si ma ținut până la 12 după-amiază! Deci la 30-40 mort vreo săptămână! :muahaha: :smoker:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai si eu am zis ca mor azinoapte, oricum!
E si tare rau untul, daca mai bag o sa bag maxim jumatate. Adica echivalentul a 10-12 gr bud.

fenomeno_djo

Well-known member
Veteran
10-12 g...suficient cat sa anestezieze un elefant :) dar na, el baga "atat" cat sa "nu se sparga" :D

Last edited:
Izbăviți fiți voi cei care îi ajutați pe nevoiași atunci când aceștia au nevoie de o pâine ca să mănânce !,
Suntem o minoritate religioasă care folosește în sacramentul religios planta , cannabis sativa.
Am găsit comunitatea voastră online la o căutare pe Google, sunteți singura care nu are Facebook, de ce ? Suntem în anul 2018, cu tupeu va rog . ###

Last edited by a moderator:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
salut!
Ati reusit sa strangeti semnaturile necesare pt recunoasterea statutului din partea statului? Aveti dreptul legal de a folosi cannabis in timpul slujbelor? Puteti creste materialul sau trebuie cumparat din surse oficiale? credinciosii au dreptul legal de a practica si acasa, sau sunt protejati doar in templul vostru?

Abia am început să ne adunăm, pot spune că luna ianuarie a fost începutul, e un vibe foarte pozitiv din partea comunității, speram statul român să își respecte obligațiile față de UE în ceea ce privește dreptul de conștiință religioasă a cetățenilor, ne-am săturat să mai vorbim de planta cannabis sativa, sa o folosim in sacrament religios în comuniunea cu zeul nostru și nimeni să nu ne creadă că reușim să facem acest lucru cu o plantă, crezul nostru a devenit religie. Semnăturile se vor strânge după ce sunt gata actele preliminare, demersurile pentru acestea au început, templul va fi realitate iar comunitatea noastră dezbinată vreme de peste 50 de ani, va renaște. Vom negocia toate aspectele legate de cum vom avea la dispoziție aceasta planta legal deși ea este ilegala cu responsabilii de actele justiției, templul nostru va fi unul model la nivel mondial atât că și organizare internă cu o transparență totală față de stat, noi nu vrem decât un drept spiritual și nimic mai mult, bani și alte minunății materiale nu ne mai satisfac demult