What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

Smok'ey

Member
in ultimul timp am avut prea multe pierderi de memorie, de cand am facut break-ul parca imi revin, mai bag un 0.5 sambata seara, si ala influentat de chef si pofta, dar de cele mai multe ori ma combina a mea :))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Quitter! Conteaza si ce fumezi, daca variezi nu o sa mai ai asa mari probleme cu memoria, daca nu cumva exista o cauza medicala in acest sens. Si atunci fumatul poate dauna.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Ce sa mai zic eu, ca in cateva ore trebuie sa fiu la aeroport sa ridic femeia, si deja zbor..

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Faza tare aici la cehi:. Toți aici au numai skunk si ganja! :)))) La iarba de calitate scăzută le zice ganja( de zici ca sunt frunze de ceai) si cea care e calitate e skunk! Si prima oară zic skunk asta nu am încercat niciodată să văd cum e! :)))

Smok'ey

Member
nu am frate nici o problema medicala, n-am avut un os rupt in viata mea, dar mai probleme la cap :)) , nu frate, asta e un efect negativ pe termen lung al consumului excesiv, cel putin la mine, dar probabil ai dreptate, depinde si ce fumezi..

eska

Member
cum zicea un vechi afis electoral: incearca si cu o femeie
: ))

:joint: :tiphat:

L.E.: cand il vad si pe Vasy aici parca n-as mai recomanda :laughing:

narcox

Member
in ultimul timp am avut prea multe pierderi de memorie, de cand am facut break-ul parca imi revin, mai bag un 0.5 sambata seara, si ala influentat de chef si pofta, dar de cele mai multe ori ma combina a mea :))

Ba frate eu fumez ok , 2-3 ori pe saptamana cand am .
Dar gen uit la munca multe lucruri grav.
Deci nu sunt singurul :laughing:
Edit : ok pentru oameni ca mine , care muncesc de sparg

Smok'ey

Member
sa stii ca numa cu femeia fumez in ultimul timp, nu mai inghit ”tovarasii”, dar frate la femei e altfel... parca nu se sparg asa ca noi, sau am fumat eu prea mult :))))))

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Depinde de femeie. Si de iarba, parca la indica nu se darama asa total, da pe sative 100% majoritatea rad de pica cand le arati un deget dupa un sfert de cui.

Smok'ey

Member
din amintirile mele de pustan, am avut fete care au picat si de la northern light auto, imi amintesc pe una care se dadea mare si tare ca ea nu pica, si cand am fumat niste kosher kush impreuna si-a inchis ochii pe la jumatea cuiului :))))

Smok'ey

Member
nu stiam nimic de ghivece de 5l, nu mai bine faci explo un thread nou pentru concurs? si aliniem frumos concurentii care sunt pana acum, si mai departe sa dea oamenii reply in thread cu ”Particip”, care cum doresc? just sayin....

Latest posts

Latest posts