What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Buna ideea te felicit pentru inițiativă!! Si nu neapărat trebuie să fie 5 litri , dar așa a fost în concursul de acum 5 ani! Si vroiam să văd dacă va fi la fel! Hai explo zi ceva!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Pai.. na .. regulile nu sunt fixate, dar marimea ghiveciului e cea mai usor de limitat. In sensul ca altfel ar trebui sa limitam lumina sau alte detalii si devine mai greu de organizat si verificat. Din partea mea, ma bag si la ghivece de 100 ml. :))

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Trebuie mie îmi merge dar eu cu engleza nu prea ma pricep așa că nu prea intru! Acum ai voie să îți editezi si posturile ca să nu mai faci dublu post! Așa vrea moderatorul nostru !:D

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Dar nu contează că a postat pe turbo sistem ! Aici apare "efectul de turmă" unde postează un doi vine si al treilea si al patrulea! :D :muahaha:

L.E.: de când începi să postezi se calculează săptămâna de membership cred eu! Explo știe mai bine!

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Atunci maine se vor activa beneficiile, dupa ce te reverifica sistemul la ora 00.00 a serverului.

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Poti sa incerci sa dai log out si sa reintrii in cont, poate te verifica si asa, daca nu maine cel mai sigur o sa mearga.