ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here.
Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!
Ok! E bun așa ! Eu pozele o să le pun mâine ca azi nu mai am chef ca am muncit la grow de ma luat draqu ! Ma pus femeia ca acea rama să o învelesc în folie de aluminiu ca îi este frică! Am măsurat temperatura in box fără ventilatoare si numai cu 62w si e 25 de grade Celsius la 10-15 cm de becuri! Sa vedem când am să umplu cu becuri cât o să fie ! Mai lipsesc 7 becuri care vor fi 14 w neutru! Sper sa fac fata temperaturilor! Vom vedea după! Peace!
Bai frate vouă nu vi se pare ca ultimele 3 fumuri(cand e aproape de filtru și nu stiu cum naibii eu le prind mereu, cu excepția faptului cand fumez singur) sunt cele mai NAȘPA POSIBJLE
Iar în alta ordine de idei, a făcut unul o torpilă nașpa în care filtru era de la o țigară dublu mentolata ruptă doar pentru filtru (Unde ghici ce a apăsat și cele 2 cacaturi bilute mentolata) , care mi se pare ciudată. Voi ati fumat asa ceva?
Un leu berea ! Fain preț! Bei aici până se sparge vezica urinara!!
L.E.: Puff Puff încă una! Tot singurel!
L.E.:. Se întâlnesc un american cu un mexican si un român se apuca americanul si fumează un og kush la care mexicanul zice: să Gusti o sativa de a noastra te pune în cur! Intrun final românul zice: e bună iarba voastră dar nu ați încercat niciodată bho din industrială! Luați de aici!!! Zice românul si pleacă! Ăștia vorbeau între ei! Ba ăștia au marfa buna ! Oare din ce soi? Celălalt zice : ba a trecut o minge de foc pe la spatele tău! Se. Întoarce românul nostru și le zice : Ba voi acasă nu mai plecați vorbiți de 3 zile aici! Trebuia să nu le dau atât să fumeze, știam că așa se va întâmpla!
asta ai inventat tu acuma asai?)))) E un baiat din Maramoo pe youtube care sa mutat in America ,v-am mai spus de el face podcasturi iar saptamana asta a inceput sa faca si vloguri,subiectul principal e iarba daca vreti sa il sustineti chek him out,mai are scapari de se baga in politica da in rest e ok baiatu. Canalul se numeste "Pe filmul meu"
da si cand ai citit regulile la concurs erai super spart ca alea is reguli de la concursul din 13februarie de acum 5 ani ,era doar un model.Oricum am ras la banc da nu stiu de ce
Homemade stoner pizza for breakfast.. today gonna be a good day.
Later edit: daca cand gatiti ceva cu cannabutter incercati sa va convingeti ca o anumita cantitate nu e mare... probabil ca e. Muahahahahah! Rollercoaster here I come!