What's new
  • ICMag with help from Landrace Warden and The Vault is running a NEW contest in November! You can check it here. Prizes are seeds & forum premium access. Come join in!

Noul thread de discutii interminabile.. (Romanian's Den v. 3.0)

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ok! E bun așa ! Eu pozele o să le pun mâine ca azi nu mai am chef ca am muncit la grow de ma luat draqu ! Ma pus femeia ca acea rama să o învelesc în folie de aluminiu ca îi este frică! Am măsurat temperatura in box fără ventilatoare si numai cu 62w si e 25 de grade Celsius la 10-15 cm de becuri! Sa vedem când am să umplu cu becuri cât o să fie ! Mai lipsesc 7 becuri care vor fi 14 w neutru! Sper sa fac fata temperaturilor! Vom vedea după! Peace!

narcox

Member
Bai frate vouă nu vi se pare ca ultimele 3 fumuri(cand e aproape de filtru și nu stiu cum naibii eu le prind mereu, cu excepția faptului cand fumez singur) sunt cele mai NAȘPA POSIBJLE
Iar în alta ordine de idei, a făcut unul o torpilă nașpa în care filtru era de la o țigară dublu mentolata ruptă doar pentru filtru (Unde ghici ce a apăsat și cele 2 cacaturi bilute mentolata) , care mi se pare ciudată. Voi ati fumat asa ceva? :laughing:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Ce noroc a căzut pe capul meu ! :muahaha: ca mi-am luat cu mine 3 sticle de bere la muncă!!

L.E.:. Zici ca ma lovit trenul de Constanța , dar așa dintr-o parte!:
:muahaha:

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Acolo la voi la cat de ieftina e berea ar trebui sa v-o dea in loc de apa la munca gratis.. :joint:

vasy2009sile

Well-known member
Veteran
Un leu berea ! Fain preț! Bei aici până se sparge vezica urinara!!

L.E.: Puff Puff încă una! Tot singurel!

L.E.:. Se întâlnesc un american cu un mexican si un român se apuca americanul si fumează un og kush la care mexicanul zice: să Gusti o sativa de a noastra te pune în cur! Intrun final românul zice: e bună iarba voastră dar nu ați încercat niciodată bho din industrială! Luați de aici!!! Zice românul si pleacă! Ăștia vorbeau între ei! Ba ăștia au marfa buna ! Oare din ce soi? Celălalt zice : ba a trecut o minge de foc pe la spatele tău! Se. Întoarce românul nostru și le zice : Ba voi acasă nu mai plecați vorbiți de 3 zile aici! Trebuia să nu le dau atât să fumeze, știam că așa se va întâmpla!

Last edited:

cristocel420

Active member
asta ai inventat tu acuma asai?:))))) E un baiat din Maramoo pe youtube care sa mutat in America ,v-am mai spus de el face podcasturi iar saptamana asta a inceput sa faca si vloguri,subiectul principal e iarba daca vreti sa il sustineti chek him out,mai are scapari de se baga in politica da in rest e ok baiatu. Canalul se numeste "Pe filmul meu"

cristocel420

Active member
da si cand ai citit regulile la concurs erai super spart ca alea is reguli de la concursul din 13februarie de acum 5 ani ,era doar un model.Oricum am ras la banc da nu stiu de ce

exploziv

pure dynamite
Administrator
Veteran
Homemade stoner pizza for breakfast.. today gonna be a good day.

Later edit: daca cand gatiti ceva cu cannabutter incercati sa va convingeti ca o anumita cantitate nu e mare... probabil ca e. Muahahahahah! Rollercoaster here I come!